Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23
Like Tree2Likes

Thread: help ego t batts won't charge

  1. #1
    Full Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    north bend, oregon
    Posts
    26

    Default help ego t batts won't charge

    hi all quick question. got an ego t from extremevapor for xmas thanks to my lovely wife. first thing the new batterie's charging light went green after a few hours. i thought all was goot till the next day when the first battery button started flasshing and then it wouldn't charge thought it was a fluke till it happened with the other one the next day. sent em back and they replaced them. now the red light won.t go out. tried it in the usb and wall cgarger. please help don't wanna go back to analogs!!! thanks

  2. #2
    DZ
    DZ is offline
    Supplier Associate ECF Veteran DZ's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Littleton, CO
    Posts
    839

    Default

    Are you tripping the "on/off"? try clicking it 5 times fast and see if that helps. Sometimes batteries can take a few hours to charge.

  3. #3
    Full Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    north bend, oregon
    Posts
    26

    Default

    tried that no dice really getting frustrated cuz i like the ego more than my blue...

  4. #4
    Full Member ECF Veteran sheik124's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    142

    Default

    Your charger might be killing those batteries.

  5. #5
    Full Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    north bend, oregon
    Posts
    26

    Default

    it's the gharger that came with it lol

  6. #6
    PV Master Verified Member
    ECF Veteran
    Supporting Member
    cags's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    east TN
    Posts
    3,659

    Default

    Quote Originally Posted by bajabug_hawaii View Post
    it's the gharger that came with it lol
    but chargers can be bad too. I think I would contact the vendor again

  7. #7
    Full Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    north bend, oregon
    Posts
    26

    Default

    i checked and the charger is putting out voltage maybe the amperage is off or something?

  8. #8
    PV Master Verified Member
    ECF Veteran
    martinc's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Montreal,Quebec,Canada
    Posts
    4,488

    Default

    Maybe its a bad connection;

    1-Unplug the charger
    2-Take a pointy object,wiggle out ever so slightly the center post of the charger,maybe a mil
    3-replug charger,try again
    4-screw the batts in there until it makes contact;no need to tight anything,just seated does it.
    cags likes this.

  9. #9
    Full Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    north bend, oregon
    Posts
    26

    Default

    tried that no dice the first battery finally turned green that was about ten hours of charging tho ...? the other one is charging now we'll see how it works out

  10. #10
    PV Master Verified Member
    ECF Veteran
    martinc's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Montreal,Quebec,Canada
    Posts
    4,488

    Default

    8 hrs required when completely down minimum

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks