Kun Suomi lopetti tupakoinnin

Sähkötupakka tuli, ja joka talvi kun routa ajaa porsaatkin kotiin, yhä useampi lopetti ulkotupakoinnin, ja siirtyi sähkötupakkaan. Talvi talvelta sähkötupakoitsijoita, sähköröökaajia, oli enemmän. Kansan keskuudessa kuuli uskomattomia lopettamistarinoita, kuinka ihmiset jotka olivat saaneet sen kurkkusyövän, ja selvinneet siitä hengissa, eivätkä YHÄ voineet lopettaa tupakkaa, olivat lopulta saaneet yliotteen röökistä, ja lopettaneet, vain sähkötupakan avulla, melko helposti.

Vieläkin ihmiset polttavat tupakkaa, mutta siinä nyt ei ole mitään ihmeellistä, niinhän ne aina. Varsinkin teininä sitä tulee poltettua, se kun on niin itsetuhoista. Myöhemmin, kun alkaa kuollemattomuusmyytti karista, vaihtakoon sähkötupakkaan. Paitsi ne muutamat, jotka eivät halua, mikäs siinä, vapaa maa kuitenkin.

Italiasta on muuten taas tullut tutkimuksia, yllättäen sähkötupakka EI vaikuta ihmiseen epäterveelliseti. Tosin nämä olivat vain sydäntilastoja, mutta kyllä niissä todettiin hyvin selkeästi myös miten epäterveellinen tupakka, joka oli verrokkina, on. Sähkötupakka on terveellisempi kuin tupakka.

Kyllä tupakoitsija tietää miten sydän hakkaa kun saa röökiä, no, sehän ei tapahdu kun vetää sähköröökiä. Ruumis ei mene samanlaiseen stressitilaan kuin tupakan kanssa menee.

Ajan saatossa, kun sähkötupakoitsijat pääsevät 10% tasolle, eli joka kymmenes tupakoitsija on vaihtanut, alkaa ns. massapako, ja humps vaan ja yli puolet on lopettanut. Tässä vaiheessa tupakkateollisuus ja lääketeollisuus pistävät jo tosissaan rahaa peliin, mutta eivät enää kieltääkseen, eli lobbaamiseen, vaan nyt he ostavat ulos näitä sähkötupakkafirmoja. Siitä eteenpäin rikkaat rikastuvat normaalisti, ja tilanne normalisoituu.

Toistaiseksi sähkötupakka on sisäänheitto-operaation tasolla, tavara on saatava liikkumaan, ja kehitys on nopeaa, mutta vielä pientä vasta. Ihan muutamassa vuodessa tulee tapahtumaan kummia.

Blog entry information

Author
Sähkötupakka
Views
705
Comments
2
Last update

More entries in ECF Blogs

More entries from Sähkötupakka