The YiHi SX350 35W Chip at Varitube - Page 41
Page 41 of 154 FirstFirst ... 313738394041424344455191141 ... LastLast
Results 401 to 410 of 1537
Like Tree1054Likes

Thread: The YiHi SX350 35W Chip at Varitube

  1. #401
    Ultra Member Verified Member
    ECF Veteran
    Supporting Member
    Alexander Mundy's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Springfield, MO
    Posts
    2,286

    Default

    Quote Originally Posted by Kevinn View Post
    Do you get 'Short!' errors on the screen occasionally now? Or if you're not looking at the screen, does the fire button seem to not do anything occasionally?
    The short messages disappeared with the switch upgrade.
    Danth’s / Parkers Law “If you have to insist that you've won an internet argument, you've probably lost badly.”


  2. #402
    Full Member Verified Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Washington, USA
    Posts
    135

    Default

    Quote Originally Posted by Alexander Mundy View Post
    The short messages disappeared with the switch upgrade.
    Mine did not disappear. I haven't seen the message yet today, but it happened twice yesterday. Haven't changed anything, and it fires just fine when pressing the fire button again. Never has happened twice in a row. Running the latest firmware upgrade (with wattage button upgrade)

    See pic: http://www.e-cigarette-forum.com/for...4&d=1403144067


    The YiHi SX350 35W Chip at Varitube-20140618_191128.jpg
    Last edited by Kevinn; 06-19-2014 at 02:19 AM.

  3. #403
    Super Member* Verified Member TruckerMSA's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Elizabethtown, Kentucky, United States
    Posts
    333

    Default The YiHi SX350 35W Chip at Varitube

    Finally working on my prototype and yes I'm working on it in my truck in my Truck o Shop lol
    !


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #404
    Ultra Member Verified Member
    ECF Veteran
    Supporting Member
    Alexander Mundy's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Springfield, MO
    Posts
    2,286

    Default

    Quote Originally Posted by TruckerMSA View Post
    Finally working on my prototype woohoo
    !


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Where did you get that minature X Y table?
    Danth’s / Parkers Law “If you have to insist that you've won an internet argument, you've probably lost badly.”


  5. #405
    Full Member Verified Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Washington, USA
    Posts
    135

    Default

    Quote Originally Posted by Alexander Mundy View Post
    Where did you get that minature X Y table?
    I think Dremel makes them. They make mini dremel drill presses

  6. #406
    Super Member* Verified Member TruckerMSA's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Elizabethtown, Kentucky, United States
    Posts
    333

    Default

    Quote Originally Posted by Alexander Mundy View Post
    Where did you get that minature X Y table?
    Got it at www.micromark.com


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Steamer861 likes this.

  7. #407
    Full Member Verified Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Washington, USA
    Posts
    135

    Default

    Guys, I found a feature of the SX350 chip that most of us probably don't know about.

    First, remove the battery. Hold down the fire button, and keep it pressed as you insert your battery. Keep holding it down until you see the firmware version of your chip. Now let go of the fire button, you will see the splash screen that you normally see when you insert a battery. Then click the fire button 5x to turn the chip on. Now your battery level will only update whenever you press the fire button, instead of constantly updating. Allows you to see your battery's voltage under load a lot easier.

    To revert this setting, do a standard battery pull.
    jimbill, Fullknight and chris85e like this.

  8. #408
    Registered Supplier ECF Veteran DrBeaker's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Lab City USA
    Posts
    897

    Default

    Is that a Mill attachment for a dremel?
    Quote Originally Posted by TruckerMSA View Post
    Finally working on my prototype and yes I'm working on it in my truck in my Truck o Shop lol
    !


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #409
    Registered Supplier ECF Veteran DrBeaker's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Lab City USA
    Posts
    897

    Default

    Whats it called I am trying to find it on that site?

    Quote Originally Posted by TruckerMSA View Post
    Finally working on my prototype and yes I'm working on it in my truck in my Truck o Shop lol
    !


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #410
    Full Member Verified Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    Texas
    Posts
    95

    Default

    This box mod is a little on the high price side. Might just have to order it and hydro dip it. I also have clear duracoat. I use duracoat on my guns to protect the dipping. You cant sand duracoat off. lol

    Loupac on Shapeways

Tags for this Thread

Bookmarks