μπραβο Θαναση ειναι κουκλα η ατιμη , δεν την εχω ατμισει ακομη θα επανελθω με εντυπωσεις, αυτο που με τρελανε ηταν ο πρωτεας που ειδα, απλα respect!
μπραβο Θαναση ειναι κουκλα η ατιμη , δεν την εχω ατμισει ακομη θα επανελθω με εντυπωσεις, αυτο που με τρελανε ηταν ο πρωτεας που ειδα, απλα respect!
καλησπερα
Θαναση απ'οτι λενε οσοι παρελαβαν ειναι καταπληκτικη η κυρια.μπραβο,δωσε μας κατι απο τον Πρωτεα
ελπιζω να μου στειλη μεχρι την τριτη ο Βασιλης και την πηνελοπη
λοιπον πρωτες εντυπωσεις: μετα απο το σχετικο καθαρισμα εκανα το πρωτο σεταρισμα στην κυρια με τη ετοιμη αντισταση και το 3αρι φυτιλι που υπηρχαν στο σετ, αυτο που προεκυψε ηταν κατι φανταστικο, σφικτη τζουρα - απιστευτο ντουμανι - πολυ καλη θερμοκρασια ατμου ( χλυαρος προς ζεστο )- απιστευτο χτυπημα με 9mg νικοτινη και καταπληκτικη γευση, τι αλλο να θελει καποιος απο ενα ατμοποιητη.......οταν θα παιξω μαζι της περισσοτερο θα επανελθω με νεα σχολια. Οσο για την ομορφια της τι να πει κανεις![]()
Άντε να παραλάβουμε και μεις απο βδομάδα,τις μέρες μετραω όπως όταν ήμουνα φαντάρος για να απολυθω![]()
να εισαι καλα Γιωργο. Πολυ χαιρομαι που σου αρεσει. Ειδικα πανω στον Πρωτεα θα αποτελεσει το συνολακι του 2012![]()
I will satisfy every vaper out there
καλημερα σε ολους
μια ερωτησουλα στον Θαναση η σε οποιον γνωριζει,την θερμοκοληση στην αντισταση για την κοπελια μας,πως την φτιαχνουμε με τι εργαλειο ?
ειναι εργοστασιακη κατασκευη chris![]()
I will satisfy every vaper out there
Bookmarks