Results 1 to 2 of 2

Thread: Lambo Not Checking Resistance

  1. #1
    PV Master Verified Member
    ECF Veteran
    DancingHeretik's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    3,123
    Blog Entries
    7

    Default Lambo Not Checking Resistance

    My brother gave me his old Lambo, which I believe is just another version of the Lavatube. I have no idea WHICH version. I've heard that it's just an original version inside with a SS pretty outside covering it up.

    I have no instructions with this thing at all. I found some instructions online for some version of the Lavatube that says to press the Activation button 6 times to check resistance. But, my Lambo does nothing when I do that.

    What I'm wondering is: Was there a version of the Lavatube/Lambo that didn't check atomizer resistance? Or, is there some secret I need to know to make my Lambo check resistance for me?

  2. #2
    Super Member Verified Member
    ECF Veteran
    cat58's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    DFW
    Posts
    312

    Default

    This may not be much help, but I have a Robust which I believe is made by the same folks. On this one, if you press the fire button 5 times it checks the atomizer resistance. Maybe try it and see? After the 5th click, it takes a second or two for the reading to show up. Other than that, I got nothin' but hope you figure it out!


    Hell hath no fury like a woman without her Frenilla. <3 my Nicoticket

Tags for this Thread

Bookmarks