Tsunami Trouble or Charger Trouble?
Results 1 to 3 of 3

Thread: Tsunami Trouble or Charger Trouble?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Kentucky
    Posts
    2

    Default Tsunami Trouble or Charger Trouble?

    I've been on the Tsunami since February and I've loved it for the most part...EXCEPT.

    My original Tsunami e cig stopped charging around a month ago so I ordered another online and the thing was working great! I also noticed that my old one was working again when I charged it with the new charger so I began to wonder if my old charger was the problem and not my old Tsunami. But now neither of my Tsunami models are charging and when they're screwed into the charger, there is no blinking light, no red light, no charge, no nothing! Is it possible the chargers are the problem? Anyone else have this problem? I clean the connections with cotton every couple days and I followed the instructions. HELP!

  2. #2
    Super Member ECF Veteran
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    OKC, OK
    Posts
    333

    Default

    I just don't know enough about that particular setup, but it does sound possible. Someone with experience with these will probably be along soon. Welcome to ECF anyway, there is almost always someone here with answers.

  3. #3
    Ultra Member Verified Member
    ECF Veteran
    Sthur's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Denver
    Posts
    2,889
    Blog Entries
    2

    Default

    Sounds like an ego battery from the FAQ. https://tsunamiecig.com/faq-1000x.html

    I would try the center pin fix, bet it's your problem, common among ego batteries.

    Center Pin Issue - Fixing a non firing eGo battery - YouTube