Results 1 to 4 of 4

Thread: What did I do wrong?

  1. #1
    Account closed on request
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    387

    Default What did I do wrong?

    and how do I fix it?

    Posted my first blog and they print is grey..
    tried to edit it by highlighting and changing text color to black, but it still is grey..

    Is there anything I can do or just live with it?

    Second blog post came out good..

  2. #2
    Administrator Team ECF (folding@home)
    Verified Member
    ECF Veteran
    Supporting Member
    retired1's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Canada
    Posts
    14,338
    Blog Entries
    2

    Default

    I edited the color code out on the blog in question. You should be good to go.

  3. #3
    Account closed on request
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    387

    Default

    Quote Originally Posted by retired1 View Post
    I edited the color code out on the blog in question. You should be good to go.
    Thanks so much..

  4. #4
    Registered Supplier - Offline ECF Veteran
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    brooklyn ny
    Posts
    1,138

    Default

    yeah, in the future you can click on the upper left box at the top of the reply dialog box, that has AA and an X. that will remove the formatting allowing you to see the html. this button gives you wysiwyg. your problem usually comes from copy and pasting, what you paste may be formated in a certain color and when you paste it that carries over

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •