Results 1 to 8 of 8
Like Tree1Likes
  • 1 Post By BlueMoods

Thread: Kanger ProTank no draw

  1. #1
    Senior Member Verified Member
    ECF Veteran
    NotoriousJoe's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Warner robins ga
    Posts
    245
    Blog Entries
    2

    Unhappy Kanger ProTank no draw

    Maybe someone can help me here, I have tried so many different things. So when I screw my protank on my device -eVic, Zmax - MVP , it gets no draw. Its like sucking on a stopped up straw. I have spare bottom bases for the Protank so have tried drilling out the 3 holes on the bottom of one to see if it would help, no dice. Tried replacing the coils completely , no dice.
    If i unloosen the Protank it gets a draw , but it has to be so loose that the tank doesnt even make contact with the center pin.
    Anyone have any experience with this and know how to fix it?

  2. #2
    Senior Member ECF Veteran Equus5O's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Knowlton, New Jersey, United States
    Posts
    193

    Default

    I don't know how often this happens but I had a ProTank base that had no air holes drilled into it. I've also found that if the beauty ring is over-tight the same thing happens.
    Vaping and not smoking since May 02, 2013

  3. #3
    Ultra Member Verified Member
    ECF Veteran

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    USA - Arkansas
    Posts
    1,451

    Default

    And, it happens if the o ring gets squished and blocks the air holes too much. Picky critters but, I love my protanks.
    dmj4 likes this.

  4. #4
    Senior Member Verified Member
    ECF Veteran
    NotoriousJoe's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Warner robins ga
    Posts
    245
    Blog Entries
    2

    Default

    Yep they are awesome. Had this one for a while until the base broke when I dropped it. Got new bases but none seem to work. Oh well. I have 4 protank that will be here in the morning!

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using Tapatalk 2

  5. #5
    Full Member ECF Veteran
    Join Date
    May 2013
    Location
    USA
    Posts
    142

    Default

    Do you use a adapter with the Evic?I cant see how you can use a Kanger ProTank on a Evic with out a adapter.

  6. #6
    Senior Member Verified Member
    ECF Veteran
    NotoriousJoe's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Warner robins ga
    Posts
    245
    Blog Entries
    2

    Default

    Nope no adapter needed. Works just like it would on any standard 510 apv.

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using Tapatalk 2

  7. #7
    Full Member ECF Veteran
    Join Date
    May 2013
    Location
    USA
    Posts
    142

    Default

    I will have to try one.To me it looks like the 510 threading is not long enough.

  8. #8
    Full Member Verified Member
    ECF Veteran
    douglasp's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Brandon fl
    Posts
    119

    Default

    I have an adapter on my evic all the time just to preserve the 510 threads that said it also helps with the draw added bonus.

Tags for this Thread

Bookmarks