Anyone else have trouble with Site forum
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23
Like Tree1Likes

Thread: Anyone else have trouble with Site forum

  1. #1
    Super Member ECF Veteran
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hutchinson
    Posts
    495

    Default Anyone else have trouble with Site forum

    Cannot seem to get on via tapatalk

    Sent from my PC36100 using Tapatalk 2

  2. #2
    Super Member Verified Member
    ECF Veteran
    skye78's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    413

    Default

    Yes it's been that way since Thursday.

    Sent from my DROID3 using Tapatalk 2

  3. #3
    Ultra Member Verified Member
    ECF Veteran

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Houston, Texas, USA
    Posts
    2,620

    Default

    Yep, totally sucks because that's how I normally connect

    Sent from my phone using Swype...nuff said

  4. #4
    Super Member Verified Member
    ECF Veteran
    skye78's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    413

    Default

    Yup still not fixed either! I think they forgot about us.

    Sent from my DROID3 using Tapatalk 2

  5. #5
    Supplier Associate ECF Veteran BHam's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    3,633

    Default

    I'll talk to Mark and see if there is a fix.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

  6. #6
    Super Member Verified Member
    ECF Veteran
    skye78's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    413

    Default

    Thanks BHam! Appreciate it! Hard to see on my phones browser!
    Last edited by skye78; 09-05-2012 at 11:17 AM.

  7. #7
    Ultra Member Verified Member
    ECF Veteran

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Houston, Texas, USA
    Posts
    2,620

    Default

    Thank you Bham!

    Sent from my phone using Swype...nuff said

  8. #8
    Supplier Associate ECF Veteran BHam's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    3,633

    Default

    Has anyone tried logging on since yesterday?

  9. #9
    Super Member ECF Veteran
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hutchinson
    Posts
    495

    Default

    I just tried no dice

    Sent from my PC36100 using Tapatalk 2

  10. #10
    Super Member Verified Member
    ECF Veteran
    skye78's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    413

    Default

    Yup still error message.

    Sent from my DROID3 using Tapatalk 2

Page 1 of 3 123 LastLast