Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 55
Like Tree16Likes

Thread: Received iTaste SVD yesterday - already a problem less than 24 hours later :(

  1. #1
    Super Member Verified Member
    ECF Veteran

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    387

    Default Received iTaste SVD yesterday - already a problem less than 24 hours later :(

    Hey guys,

    So I ordered an iTaste SVD from PBDragon, I had been waiting for one for weeks.

    I received it yesterday, used it for probably less than a collective hour in total and this morning, less than a day after getting it, am already randomly having firing button issues.

    Here is the mail I typed PBDragon just now. What do you think? Anyone else have this happen or hear of it with an SVD? Really bummed out
    Now I'm worrying that this is a fault of the button design or something and it will happen with any replacement eventually as well. Sucks too because the one I got was perfectly fine in all other aspects, God knows what issue the next one will come with...


    Hey guys,

    So I have a problem with the iTaste SVD I just received from this order. I received the kit yesterday and no issues at all until this morning, less than 24 hours later. Now, all of a sudden, I will press the fire button and it will click in seemingly fine for a press or two, but then for the next say, 10 presses, the button will not pop back out almost at all, and sometimes even continue firing with the button stuck pressed down until I mess with it quickly to make it stop!

    I have tried a few things and checked it in-depth now for the past hour, hoping it was some fluke or something, but the button really is staying pressed in already, has lost almost all clicky-ness, and is still staying pressed in at times firing away the device on top by itself until I either mess with the button or pull the device off.

    I did not drop the SVD or anything what-so-ever. I was using it up until bed last night, and this morning I noticed it starting to do this, which is a big deal since that fire button is the main operation and is pressed so many times a day!!

    This sucks as I was eagerly awaiting the SVD for weeks and now this haha, of course (Innokin's fault though!).

    What is the proper action here- If I can receive a replacement SVD from you guys, do I have to send this one back first? Do you guys send a new one out and then I send this one back? One of the iClear 30s have liquid in it now too by the way.
    Sorry, never had to do an exchange or return for an e-cig product before.

    Really bummed out, but appreciate the help!

    Thanks,
    Justin
    Last edited by just4747; 03-31-2013 at 03:09 PM.

  2. #2
    Super Member Verified Member
    ECF Veteran
    time2quit's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    upstate new york
    Posts
    635

    Default

    Quote Originally Posted by just4747:9110887
    Hey guys,

    So I ordered an iTaste SVD from PBDragon, I had been waiting for one for weeks.

    I received it yesterday, used it for probably less than a collective hour in total and this morning, less than a day after getting it, am already randomly having firing button issues.

    Here is the mail I typed PBDragon just now. What do you think? Anyone else have this happen or hear of it with an SVD? Really bummed out
    Now I'm worrying that this is a fault of the button design or something and it will happen with any replacement eventually as well. Sucks too because the one I got was perfectly fine in all other aspects, God knows what issue the next one will come with...


    Hey guys,

    So I have a problem with the iTaste SVD I just received from this order. I received the kit yesterday and no issues at all until this morning, less than 24 hours later. Now, all of a sudden, I will press the fire button and it will click in seemingly fine for a press or two, but then for the next say, 10 presses, the button will not pop back out almost at all, and sometimes even continue firing with the button stuck pressed down until I mess with it quickly to make it stop!

    I have tried a few things and checked it in-depth now for the past hour, hoping it was some fluke or something, but the button really is staying pressed in already, has lost almost all clicky-ness, and is still staying pressed in at times firing away the device on top by itself until I either mess with the button or pull the device off.

    I did not drop the SVD or anything what-so-ever. I was using it up until bed last night, and this morning I noticed it starting to do this, which is a big deal since that fire button is the main operation and is pressed so many times a day!!

    This sucks as I was eagerly awaiting the SVD for weeks and now this haha, of course (Innokin's fault though!).

    What is the proper action here- If I can receive a replacement SVD from you guys, do I have to send this one back first? Do you guys send a new one out and then I send this one back? One of the iClear 30s have liquid in it now too by the way.
    Sorry, never had to do an exchange or return for an e-cig product before.

    Really bummed out, but appreciate the help!

    Thanks,
    Justin
    no issues with mine after a week. Definitely sounds like a manufacturer defect. The vendor I bough mine from has a 30 day warranty. Id like to think yours is under warranty as well!

  3. #3
    Super Member Verified Member
    ECF Veteran

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    387

    Default

    Ok Update:

    Can you guys with SVDs PLEASE try something for me before I go exchanging this?


    I think I figured something out but I need to know if this is just my SVD or all other ones too.

    I couldn't figure out why sometimes the button would stick or be almost flat with no click, but sometimes it would be perfectly fine and operate like normal.

    So I took a closer look and discovered that if I rotate the actual black button (with my thumb and pointer finger) inside the housing clockwise or counter-clockwise until it stops (only a short turn either way from the original centered position), then either of THOSE would cause the button to screw in just a tiny bit and remove the travel and click from the button, almost as if it is always pressed down or locked down.

    And the minute I rotate the button back to that centered position, it would be normal again, almost as if you unscrewed a lock on a mechanical mod's button.

    So can a few of you PLEASE take your SVD, rotate the black firing button either way a bit until it stops/tightens and then see if the button has now become almost flat and you can almost no longer click it and it is always stuck down until you rotate it back? If you are having a hard time turning it to one direction or the other, try turning it with two fingers while pressing the button down, it happens much more easily.

    If other ones do it too, then I think it is just the button design, which sucks, but at least I know mine isn't faulty or broken in any way. I would just have to avoid rotating the button when pressing it (which again, sucks).

    Thanks sooo much if you guys can check!
    Last edited by just4747; 04-01-2013 at 05:13 AM.
    wanttoknow1 likes this.

  4. #4
    Super Member Verified Member
    ECF Veteran
    time2quit's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    upstate new york
    Posts
    635

    Default

    Its NOT normal for the fire button to do that. Have your vendor replace it!

  5. #5
    Super Member Verified Member
    ECF Veteran

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    387

    Default

    Can you tell me why you say that? Do you have an SVD and tested this as well or do you think it just sounds like it is not normal?

    I've had other VV mods before where the button spins in place, just never one that tightened down when you do it causing the button to stay pressed in..

    Can people please try this for me as soon as possible so I know whether to return mine or not???

    Thanks so much.

  6. #6
    Super Member Verified Member
    ECF Veteran
    time2quit's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    upstate new york
    Posts
    635

    Default

    Quote Originally Posted by just4747:9119336
    Can you tell me why you say that? Do you have an SVD and tested this as well or do you think it just sounds like it is not normal?

    I've had other VV mods before where the button spins in place, just never one that tightened down when you do it causing the button to stay pressed in..

    Can people please try this for me as soon as possible so I know whether to return mine or not???

    Thanks so much.
    Yes I have a SVD, and yes I tried it. Sure the fire button can spin either way, but it doesnt tighten nor loosen itc connection.
    tnt56 and rawr like this.

  7. #7
    Super Member Verified Member
    ECF Veteran

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    387

    Default

    Thanks, and you're 100% sure you tried turning it all the way around and it still never tightened like mine?

    Again it takes a little force or pushing down on it to get it to actually turn all the way with your fingers.

    Also, you have the production model with black button?

    Can anyone else give me input on theirs as well?

    Thanks.

  8. #8
    Ultra Member Verified Member
    ECF Veteran

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    GA, USA
    Posts
    1,020

    Default

    I would exchange it, I do not have an SVD to test your theory, but MY theory is that if you are having trouble with the button less than 24 hours after use, how do you think it's going to perform a month from now?
    DPLongo22 likes this.

  9. #9
    Super Member Verified Member
    ECF Veteran

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    387

    Default

    Thanks, good point.

    Can I hear a few others' input that do have an SVD? Just wanna hear how other ones are although I will most likely exchange when they respond to me.

    Thanks.

  10. #10
    Super Member Verified Member
    ECF Veteran

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    387

    Default

    Anyone? Does anyone with an SVD have this same issue with the button if they try what I posted above?

    Still waiting on mine to get back to the vendor, and then they will send me a replacement. But still dreading that the next one has the same issue!!

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks