استخلاص نكهة القهوة من البن

Discussion in 'العربية' started by Madawbs, Feb 9, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Madawbs

    Madawbs Full Member

    السلام عليكم
    النهارده مع افتكاستي الجديدة طبقت نفس طريقة استخراج النكهة الخصة بالسيجار علي البن والعملية نجحت بشكل كبير واعطتني نفس طعم فلافور القهوة الي اشتريته من الزواوي

    جبت 7 مل
    Vg
    ونصف ملعقة صغيره بن محوج عبد المعبود
    وحطيتهم مع بعض في برطمان زجاجي (برطمان صلصة واسع الفتحة).وقلبتهم كويس علي البارد وبعدين حمام مياه ساخنة علي نار عاليه لمدة 20 دقيقة تقريبا لحد ما البروبالين جليكول اغلبه تبخر
    تصفيته بالقماش اربع مرات طلع 2 ملي واضفت عليهم ملي واحد ماء مقطر ثم 7 مل جلسرين والتقليب الجيد وتعبئة التانك وبالهناء والشفاء

    بكره احكيلكم علي تجربتي في تركيز النكهات

    تحياتي
    احمد حامد
     
  2. Madawbs

    Madawbs Full Member

    واضح ان الموضوع سخيف جدا 23 واحد شافوه وماكلفوش نفسهم يردوا بكلمة

    الف شكر يا شباب واخر مرة الواحد يكتب لكم حاجه
     
  3. saipot

    saipot Senior Member ECF Veteran

    يا برنس احنا عاملين لايك
    ومستنين النتيجة ومش شرط تلاقي تفاعل من كل الناس
    اكيد هيبقي علي حسب الميول والاهتمامات
    :)
     
  4. Art3

    Art3 Full Member

    معمل كيميائي
    انتبه يفرقع بوشك
    ،،
    بهزر طبعا
    ،،
    كويس انك قدرت تجيب النكهه
    ومستنين النتائج
    ممكن نشتري منك نكهات لانها حتبقى شغل اصلي مضمون
     
  5. pcman2k

    pcman2k Senior Member ECF Veteran

    استاذ ورئيس قسم......... ده انت حكاية
    الله ينــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور
    ممتاز


    """""""""" بكره احكيلكم علي تجربتي في تركيز النكهات """"""

    انا منتظر بكرة لانى عاوز ازود تركيز الفوستر كلاركس المتوفر بسهولة
     
  6. unreachable

    unreachable Full Member

    احسنت والقهوه من اجمل النكهات واسهلها للاستخلاص

    حبذا لو جملت موضوعك بالصور كي نستنير اكثر
    بانتظار انطباعك
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page