Bug: Advanced search for username

Discussion in 'Site Feedback and Help' started by kraehe, Jan 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kraehe

    kraehe Moved On

    Moin,

    I encounter a bug with my account. When I'm logged in, and do an advanced search for user "kraehe" the last posting "Regular Atty Drippers (A Dying Breed?)" does not show up. When I log out, same advanced search query shows this posting.

    The posting does also not show up when doing a "View Forum Posts" from the popup over the account name.

    Any idea what's wrong with my account?

    Drop me (kephra @ #ecf) a PM, if you are both an op in forum, and in IRC, and need my password to investigate this further.
    I know one should not give passwords to foreigners, but I trust the IRC ops, and would change my password immediate afterwards.

    One more suggestion/question: It would be nice, if the postings of the advanced search for user would show the newest posting first, and the older later, as other forums do. Perhaps I just missed a profile setting here.

    ciao,Michael

    PS: This posting does also not show up in advances search for user, neither when logged in or not. Search shows: "Results 1 to 17 of 22" when logged off, and "Results 1 to 16 of 22" when logged in. So where are the missing 6 postings?
     
  2. rolygate

    rolygate Forum Manager Admin Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    Posting in some forums does not increment the postcount, perhaps those forums don't show in some searches.

    The forum may not 'see' posts for some search processes until the cron job adds them hourly, or even daily. Try later / next day.

    All I can suggest at this time :)
     
  3. kraehe

    kraehe Moved On

    Moin,

    is there any reason why the "Atomizers and Cartridges" is not indexed? Or even more funny, is there any reason why a posting shows up in search if I'm searching while logged out, and does not show when searching while logged in?

    the posting is 9 days old - I'm sure the cron job did run several times since then.

    ciao,Michael
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page