• This forum has been archived

    If you'd like to post a thread, post it here instead!

    View Forum

Hrvati i modovi - što koristimo

Status
Not open for further replies.
Bok narode! Javljam vam se iz Vojvodine, tačnije Novog Sada. Dakle nisam iz HR ali kužim da nećete imati ništa protiv obzirom da zborimo gotovo istim jezikom.
Ovde kod nas su se tek počele pojavljivati E-cigarete i skoro se otvorio nekakav dućan specijalizovan samo za to. E sad... brand je gotovo nemoguće utvrditi jer su uradili kompletan re-brand svih proizvoda i stavili ime svoje firme (Umbrella corp) i tako plasiraju proizvode. Kada su se pojavili, ja sam pazario najskuplje što je tada postojalo misleći da sam kupio i najbolje. No, kako sam krenuo čitati forume, shvatio sam da se to što sam ja kupio ne pojavljuje nigde i da niko ništa ne zna o tome pa tako posumnjah da imam neku kinesku bedu.
Ono što ja vas želim pitati je da li znate šta sam to pazaraio onako čisto po izgledu, gde je to po kvalitetu u odnosu na ono što se koristi u svetu i gde bih mogao da uzmem nešto kvalitetnije.
Radi se o ovom modelu (to je i njihova zvanična stranica) Elelktronska cigareta PRESTIGE PRO

Unapred zahvaljujem na odgovorima.
CheerZ
 

zuTma

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Oct 22, 2010
1,114
598
Croatia, Zagreb
Pozdrav Fox i dobrodošao na ECF :)
Ovi tvoji su skroz ludi sa ovim nazivom firme Umbrella corp. lol To je naziv neke lude organizacije koja je proizvela virus koji ljude pretvara u zombije. Naravno govorim o filmu i istoimenoj igrici Resident evil sa Milom jovović :) evo ti i link Home - Umbrella Corporation Čak su i logo skinuli do koske haha.
Nego. Ovo što si kupio mi se čini kao ego baterija i ego T atomizer, što i nije tako loše za početak, jedino jačina baterije od 650mah neće baš trajati cijeli dan a još manje 2 ili 3 kako su naveli :) Ja sam počeo sa puno lošijim ako te to tiješi... i da, sve sa te stranice je kina...
Moj savjet je da pariš to neko vrijeme kad si već pare potrošio a u međuvremenu razgledavaj "modove" u koje idu klasične čitaj jeftinije baterije.
Modova imaš i ovdje na ECF-u za vidjeti a ima ih za naručiti preko neta... Kad se malo uhodaš u svijet modova i ako uopće nastaviš pariti jer puno ljudi brzo odustane, možeš pitat ovdje ili negdje drugdje za savjet koji mod, gdje ga ima, kolko para, koje baterije podržava itd...
Sretno i nadam se da ćeš nastaviti sa parenjem :) i slobodno me pitaj što god te zanima :toast:
 
Hey hey!
Hvala na brzom odgovoru i dobrodošlici!
Vidi, malo si mi sada vratio neku nadu jer sam se juče baš izbedačio kad sam prvo video tvoju kolekciju pa posle još i bio na vašem forumu (e-cigarete.info) :)
Što se parenja tiče, jako je pozitivna stvar što sam imao jaku volju prestati sa pušenjem a bilo mi je potrebno nešto da mi nadomesti tu glupavu naviku sa prividnim osećajem dima i tome sličnog. Krenuo sam sa nekom baš bedom gde mi je baterija trajala pola sata pa sam kombinovao to i analogne cigarete. Nakon toga sam rešio da moram da uzmem nešto kvalitetnije i uzeo ovo što sam i stavio kao link. Izuo sam dobrih pedesetak evra i preskupo plaćam tekućine (u usporedbi sa onim koliko košta kod vas) ali ne žalim jer evo treću nedelju ne palim analogne cigarete a sve manje trošim i ove tekućine (oko tank, tank i po na dan). Čak sam i kompletnu okolinu oko sebe (majka, supruga, otac, prijatelji...) navukao na parenje tako da sam extremno ponosan i zadovoljan. Da ću nastaviti - sigurno da hoću jer sam skapirao lepotu mešanja aroma i experimentisanja sa tim a sve bez bojazni za zdravlje. Sve tekućine koristim od 9mg nikotina i to mi je sasvim dovoljno.
Međutim sad počinjem biti u problemu jer sam otkrio ceo jedan novi svet modova, tweakanja i experimentisanja... a ako nešto u životu volim to su gadgeti i tweakovanje istih.
A vama svima koji mi nudite pomoć, hvala, jer mislim da će mi zaista u početku i trebati pa ko zna jednog dana možda i ja dođem u situaciju da pomognem nekome.
CheerZ
 

limun

Full Member
Oct 13, 2011
14
5
Croatia
:D:D

5d8a67c1-f9da-befa.jpg
 
Last edited:

killovicz

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Oct 13, 2010
154
51
Copenhagen
Bravo za tebe i tvoje majstore :) Ja svoje nisam još uspio prebacit, al se trude. lol Ma parenje je zakon!
Ako voliš gadgete i twikanje odi se registriraj ovdje (ako već nisi) elektronske-cigarete.info - Index i raspitaj se za "line" genesis atty. Nećeš požaliti :)

Prije od svega, fantastican avatar, wow

Sto se tice Genesis'a to nije losa solucia, ali ako covjek vec zeli da ide tim putem, ja bi preporucio Orion V2 ja sam ga platio 160€ pre-order na UKV..

Sto se tice attomizer'a onda VJERUJTE MI SVI, ja kupuje najnovije i probavam cim izacu..

http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ikenvape/212255-ikv-atomizers-1-5-poll.html ako volis flavour!!!

Rebuildable nikad nece imati ni prilican okus kao "fabricki" "wick", ako me shvatate sta mislim, orion je laka solucia, kombinacia attomizer'a i tank'a, za najbolji okus proVari + IKV, ATM!!
 
Last edited:

killovicz

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Oct 13, 2010
154
51
Copenhagen
..IKV ima super atomizere a meni najbolji bi bio i06, svejedno il HV ili LR oba su mrak..

sto posto se slazemo, :), ali ja samo koristim io6 kod kuce (aprox 10 watt), izgleda veoma gulpavo + covjek mora da vuce 5-8 sekundi da napuni pluca, ali je para veoma debela i okusna.. I koristim ga uglavnom za: vocene & slatke mjesavine, dez ikakvih dodataka..

..za svakodnemu upotrebu koristim IKV 510 XLR Atomizer (12+ watt), zato sto mi samo treba 2-3 sekunde da napunim pluca + izgleda puno ljepse...

------------------------------------------

Imao sam IKV'e veoma kratko vrijeme, prie njih sam vozio na Cisco 7 mjeseci, nikad nisam nijedan dosad ubio!! I dalje koristim Cisco za 30mg+, jednom ili dvaput sedmicno..
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread