Kanger EVOD problem!

Discussion in 'New Members Forum' started by vansslipon, Nov 7, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
Image has been removed.
URL has been removed.
Email address has been removed.
Media has been removed.
  1. vansslipon

    vansslipon Senior Member ECF Veteran

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Location:
    Tallinn, Estonia
    So... I lost my eGo on my way to work, probably droped from my pocket in a train. So I went and grabbed some quick "replacement" . I use to drip onto 510 atty but they didnt have one. I bought evod with a twist battery, my first clearo ever.
    I always get a dry hits after few puffs even on 3.8v. Any possible way to fix it? I figured out that blowing inside between the puffs helps sometime but still flavor is too weak. I use 50/50 vg/pg maybe its too thick or should i remove top wick?
     
  2. Metsmafia

    Metsmafia Senior Member Verified Member ECF Veteran

    Joined:
    Apr 13, 2013
    Location:
    Jersey
    Remove the top wick and try flipping the washer on top of the coil upside down. 50/50 should be fine that's all I vape.
     
  3. SupplyDaddy

    SupplyDaddy Ultra Member Verified Member ECF Veteran

    Joined:
    Oct 21, 2012
    Location:
    San Antonio, Texas
    Remove one or both of the flavor wicks, located under the coils stem.
     
  4. Mark Anthony

    Mark Anthony Vaping Master Verified Member ECF Veteran

    Joined:
    Oct 4, 2013
    Location:
    Scranton, Pa USA
    This should do the trick.... if you can, drop a few drops of juice on them before assembling.
     
  5. vansslipon

    vansslipon Senior Member ECF Veteran

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Location:
    Tallinn, Estonia
    Okie! Sooo... There is 2 packs of wicks about 4 in each, cant tell as they all juiced at the moment. One pack on top and one wraped with coil. Should i remove pack of them or just few of a small ones??? Bit confused sorry
     
  6. vansslipon

    vansslipon Senior Member ECF Veteran

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Location:
    Tallinn, Estonia
    Thanks a lot!
    Dryed it up and saw 2 wicks... Removed one and damn its good now! Works like a charm! Btw fliping ruber "ring" on top of atty made it fluid bit too much... No dry hits even at 4.8v.
    Thank you once again!
     
: evod
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page