problem with ego v v2

Discussion in 'eGo Type Models' started by Acidspring13, Mar 20, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
Image has been removed.
URL has been removed.
Email address has been removed.
Media has been removed.
  1. Acidspring13

    Acidspring13 Senior Member ECF Veteran

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Location:
    East Hanover, New Jersey, United States
    Im not sure where to post this issue i dont know if it is in a actual prob with the battery or the Smok CE5 i have 3 batteries a regular ego 650 an ego twist and an ego V v2 now both claramizers work on the twist one works on the 650 and neither work on the v v2 just this week this has been happening and idea what has been going on??:unsure:
     
  2. Mr.Bungle

    Mr.Bungle Senior Member Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    Joined:
    Jan 12, 2013
    Location:
    Somerset, NJ
    Have you checked the center battery posts on your batteries? Sometimes they get pushed down and no longer make contact with the + post on the clearo. You can try and GENTLY lift the center post and see if that clears things up; if not, I'm not really sure what your issue could be.

    Do you have other clearos/cartos that you are having the same problems with? or just the Ce5?
     
  3. shynsly

    shynsly Super Member Verified Member ECF Veteran

    Joined:
    Jan 3, 2013
    Location:
    Chicago
    Try taking some tweezers and pulling the center post down a little, some times if you tighten them too much they wont make contact.
     
  4. Acidspring13

    Acidspring13 Senior Member ECF Veteran

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Location:
    East Hanover, New Jersey, United States
    I will try that when I get home today i guess use some tweezers? i just ordered a CE4 clearo but i dont know when that is coming in im fairly new so I only have 2 for right now
     
  5. Acidspring13

    Acidspring13 Senior Member ECF Veteran

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Location:
    East Hanover, New Jersey, United States
    Didnt work :(
     
  6. Acidspring13

    Acidspring13 Senior Member ECF Veteran

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Location:
    East Hanover, New Jersey, United States
    I fixed it the problem was the center post but what I did was take some foam from my viva nova package very thin strip and jammed them under the pin in the ego now they all fire like champs:)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page