1. Deeming is here... Mitch Zeller to make an announcement at 8.45am EST. We're liveblogging it at vaping.com. Stay tuned for the announcement and reaction to the most significant event in vaping for 6 years...
    Dismiss Notice

Some help needed with lavatube v4

Discussion in 'Lavatube' started by the_maiden_fair, Mar 19, 2013.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
Image has been removed.
URL has been removed.
Email address has been removed.
Media has been removed.
  1. the_maiden_fair

    the_maiden_fair Senior Member ECF Veteran

    Apr 27, 2011
    SD , USA
    When I got it, it worked great (I use standard 510 atty and pump cart set-up). Now I have intermittent problems with atty connection. I read the forums and got some sealed shorty 510 to 510 adapters to use to hopefully fix my problem. Well, it didn't work. I got 3 of them, and none work, will not even show atty resistance, just an F1 message like it isn't even there. I don't understand as it seems so many have tried the sealed adapters and they work just fine on lavatubes with the center pin connection. I was hoping for the sealed adapters to work so I could be assured that I wouldn't have juice + electrical problems. These adapters work on my k-go's just fine, so it is not an issue with them. Am I doomed to only use the unsealed center hole adapters? My center brass pin is clean and springs up and down as it should.

    Thanks for your help!
     
  2. the_maiden_fair

    the_maiden_fair Senior Member ECF Veteran

    Apr 27, 2011
    SD , USA
    No ideas from anyone? That is strange.
     
  3. AshJD94

    AshJD94 Senior Member

    Jun 2, 2013
    North West, UK
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page