Tsunami Trouble or Charger Trouble?

Discussion in 'New Members Forum' started by Gordon Couch, Nov 30, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
Image has been removed.
URL has been removed.
Email address has been removed.
Media has been removed.
  1. Gordon Couch

    Gordon Couch New Member

    Joined:
    Nov 30, 2013
    Location:
    Kentucky
    I've been on the Tsunami since February and I've loved it for the most part...EXCEPT.

    My original Tsunami e cig stopped charging around a month ago so I ordered another online and the thing was working great! I also noticed that my old one was working again when I charged it with the new charger so I began to wonder if my old charger was the problem and not my old Tsunami. But now neither of my Tsunami models are charging and when they're screwed into the charger, there is no blinking light, no red light, no charge, no nothing! Is it possible the chargers are the problem? Anyone else have this problem? I clean the connections with cotton every couple days and I followed the instructions. HELP!
     
  2. Jwaterski

    Jwaterski Super Member ECF Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2013
    Location:
    OKC, OK
    I just don't know enough about that particular setup, but it does sound possible. Someone with experience with these will probably be along soon. Welcome to ECF anyway, there is almost always someone here with answers.
     
  3. Sthur

    Sthur Vaping Master Verified Member ECF Veteran

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Location:
    Denver
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page