1. Win Vaping gear! The ECF 15 Millionth Post contest

    We are fast approaching the 15 millionth ECF post and we have a contest to celebrate this huge landmark and amazing prizes to give out to our members! Head over to the official contest thread to see the rules and check out the prizes generously pledged by our registered suppliers on the prize announcement thread.

VTube Issues

Discussion in 'Apollo Ecigs' started by craighwk, Feb 4, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
Image has been removed.
URL has been removed.
Email address has been removed.
Media has been removed.
  1. craighwk

    craighwk Senior Member ECF Veteran

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Location:
    Denver
    I've had the Apollo VTube for a few months now and it has been a wonderful device. I've been using Boge XL carts on it without any problems until recently. About two weeks ago, I noticed it was becoming harder and harder to screw the carts in. I'd have to keep it straight and apply a little extra pressure to get it in. Now, they don't screw in at all. It almost feels like the threads have stripped, but I am able to screw in a SmokTech atomizer without problems.

    I decided to get the 510 to Ego adapter to see if that would help (plus I've heard it makes the draw better), but although I am able to screw in the adapter without problems, the cartomizer doesn't burn when I push the button. I guess the connection isn't correct. Unfortunately I don't have a true ego Cart to try.

    So, I'll assume the adapter doesn't fit my carts, but I am still wondering why I am having a problem screwing in the Boge's in the first place when I have been using them without problems for the entire time I've had the device. I've tried screwing in others to see if it was just the one cart giving me a problem, and they all are not working. I even found an old cart I had thrown away that previously worked, but it too now fails.

    Any idea why this is happening or what I can do? I love these carts and i have about 5 packs of them to go through. Would hate to play the guessing game on new ones that might or might not screw in.

    Snap of what it looks like. Funny thing is, if I can get the cart to stay on when it's crooked, it burns fine. Unfortunately I can't carry it around like this because a bump will knock it off.

    [​IMG]
     
  2. craighwk

    craighwk Senior Member ECF Veteran

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Location:
    Denver
    So I ordered the 510 to Ego adapter. It screws in fine and the Boge cartomizer screws in fine as well, but it doesn't activate/burn when I try to take a draw. Working with Apollo support via email but it's been a long process so far without a solution as of yet.

    Just me having this issue?
     
  3. IronHorse

    IronHorse Registered Supplier ECF Veteran

    Joined:
    Mar 30, 2012
    Location:
    Oregon
    Craig...I have noticed that some of my clearos won't work on mine...but pretty much everything works fine...my 510 to eGo adapter has not given me any issues to date. Be cautious putting thigs on there crooked...you'll crossthread your adapter and ruin it.
     
  4. craighwk

    craighwk Senior Member ECF Veteran

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Location:
    Denver
    Meh, just going to chalk this up as a loss.
     
: apollo, protank
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page