Έλληνες (ggts)

Status
Not open for further replies.

ggero

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Jun 5, 2009
1,014
260
Greece
Αδέρφια βοήθεια .... Παρότι άλλαξα αξονάκι (ασφαλειοθήκης), τα τζούφια πατήματα συνεχίζονται... Μετά από πλύσιμο του gg, προς στιγμήν διορθώθηκε το πρόβλημα (για λίγα λεπτά) και άρχισε πάλι τα ίδια ...
Το κάτω καπάκι με τις τρύπες διαφυγής αέρα, επηρεάζει την αγωγιμότητα του gg ως προς το πρόβλημά μου??? ...μόνο αυτό δεν έλεγξα ακόμη....

Επίσης παρατήρησα οτι οταν κανει τζούφιες, πατώντας πλάγια το κουμπί χαζοδουλεύει...(εννοείται οτι το κουμπί το καθάρισα)

Last edited:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
για θυμισε μου Γιωργο

1. εχεις μπρουτζινο αξονακι ?
2. εχεις μπρουτζινο pin κουμπιου?
3. Εχεις αλλαξει ελατηριο κουμπιου?
4. Ειναι γυαλισμενο το αξονακι και το pin του κουμπιου?
5. Ειναι καθαρος ο πατος του κεφαλιου του κουμπιου?
5. ειναι εσωτερικα καθαρο το GG?. Ειδικα οι εσωτερικες σπειρες του engraved tube και οι σπειρες της τρυπας που μπαινει το κουμπι?

madgr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Jan 21, 2012
578
264
Athens, Greece
Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ καιρό, καιρός να μιλήσω και λίγο... :p
Θανάση πότε με το καλό θα έχουμε νέα TS εν Ελλάδι? (θα ρώταγα και για την επανέκδοση του iatty αλλά σε άλλο thread αυτό..)

ggero

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Jun 5, 2009
1,014
260
Greece
για θυμισε μου Γιωργο

1. εχεις μπρουτζινο αξονακι ?
2. εχεις μπρουτζινο pin κουμπιου?
3. Εχεις αλλαξει ελατηριο κουμπιου?
4. Ειναι γυαλισμενο το αξονακι και το pin του κουμπιου?
5. Ειναι καθαρος ο πατος του κεφαλιου του κουμπιου?
5. ειναι εσωτερικα καθαρο το gg?. Ειδικα οι εσωτερικες σπειρες του engraved tube και οι σπειρες της τρυπας που μπαινει το κουμπι?

1. Έχω ενα παλιό επινικελωμένο μπρούτζινο αλλά και ενα όχι μπρούτζινο ... Τα δοκίμασα και τα δύο :(
2. Έχω 2 κουμπιά..Το παλιό με το χαμηλό προφίλ που είναι μπρούτζινο και δουλεύει με 2 μαγνητάκια και το τελευταίο που δεν είναι μπρούτζινο..και με τα 2 μετά απο λίγη ώρα έχει θέμα λόγω μαυρίλας στο σημείο επαφής
3. Δεν έχω αλλάξει ελατήριο γιατί δεν χρησιμοποιώ και το 2ο κουμπί με τους μαγνήτες
4. Είναι γυαλισμένα με ψιλό γυαλόχαρτο... Όταν τα γυαλίζω για λίγη ώρα δουλεύει καλά..Μετά αρχίζει να μαυρίζει και να καίει
5. Τα καθάρισα με απορ. πιάτων και οδοντόβουρτσα... Για λίγη ώρα δούλεψε άψογα..μετά πάλι τα ίδια...

Άρα Θανάση μάλλον την δουλειά την κάνει κάτι στο κάτω μέρος του gg ε?....που θα πάει....θα το βρούμε :)

ggero

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Jun 5, 2009
1,014
260
Greece
Θανάση κάτι παίζει εκεί κάτω .... Μάλλον θα ξαναπιάσω το dremel σήμερα... Καθάρισα τους πόλους και των δυο κουμπιών αλλά και των 2 αξόνων που έχω με γυαλόχαρτο και για λίγες ώρες δουλεύει σχεδόν καλά ... Μετά πιάνει μαυρίλα ο πάτος του κάθε κουμπιού αλλά και τοπικά στο αξονάκι επαφής και αρχίζουν τα τρελά ...
Δοκίμασα να καπνίζω χωρίς κουμπί με ενα καρφί που έκανε τον ρόλο του κουμπιού και δούλευε όπως πρέπει το GG ...ούτε misfires ούτε θερμοκρασία στον πάτο... Μπορεί να είναι κακή αγωγιμότητα λόγω διαφορετικών υλικών κουμπιού-άξονα η οποία προκαλεί ακαριαία μαυρίλα τοπικά και ρίχνει την απόδοση κατακόρυφα...δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση...

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
τριψε τη βαση του pin του κουμπιου και το axis μεχρι να φανει ο μπρουντζος Γιωργο. Το εκανα και δεν εχω black spots εδω και 1 εβδομαδα. Ασε που αν μαζευτει κατι φευγει με αλοιφη μονο

ggero

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Jun 5, 2009
1,014
260
Greece
Αυτό που λέω ισχύει ? ... Δλδ θα πρέπει να το σημείο επαφής αξονάκι μπαταρίας και αξονάκι κουμπιού πρέπει να είναι απο το ίδιο υλικό για να έχουμε φουλ απόδοση και όχι μαυρίλες ?
Έχω το παλιό κουμπί χαμηλού προφίλ που νομίζω οτι το είχαμε επινικελώσει ...Αυτό με το τρίψιμο έγινε χρυσός ο πάτος του, άρα θα το χρησιμοποιώ με το μπρούτζινο αξονάκι...
Το νέο κουμπί (με ρυθμιζόμενο υψος) είναι ss (?) και θα το χρησιμοποιώ με το αξονάκι που μου έστειλε ο Στέλιος το οποίο πρέπει να είναι ss (?) και αυτό ... Το έτριψα λίγο και παρέμεινε ασημένιος ο πάτος του κουμπιού...

ggero

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Jun 5, 2009
1,014
260
Greece
Χα...Θανάση άκου μάλλον τι άλλο γινόταν...Το κουμπί με το adjustable throw μαύριζε σε πολύ λιγότερο χρόνο γιατί ίσα ίσα ακουμπούσε με το αξονάκι της μπαταρίας..Η επαφή του δεν ήταν στοιβαρή..Ίσα ίσα το ακουμπούσε όσο μια τρύχα...Γιαυτό με πλάγιο πάτημα ψιλοέπιανε..Ήταν πολύ πολύ μικρή η επιφάνεια επαφής οπότε λόγω μεγάλου φορτίου έπιανε μαυρίλα... Η πλάκα είναι οτι το έχω τέρμα κατεβασμένο και μετα βίας κάνει επαφή !!
αχχααχαχαχαχαχαχχα
Θα τρελαθούμε απόψε !!!
Του έβγαλα το locking nut για να κατέβει πιο κάτω ο άξονας και δουλεύει νορμάλ(τουλαχιστον για την ώρα)

ArXoS

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jan 2, 2012
145
61
Athens
www.greekmasa.gr
.....
5. ειναι εσωτερικα καθαρο το GG?. Ειδικα οι εσωτερικες σπειρες του engraved tube και οι σπειρες της τρυπας που μπαινει το κουμπι?
μμ, αυτό πάντα το ξεχνάω, Thanks for the tip imeo :thumb::thumb:

satburn

Full Member
Verified Member
Jun 23, 2012
22
2
Cyprus
Καλημέρα σε όλους.

@ imeothanasis
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread για να κάνω την ερώτηση αλλα επειδή είμαι νέος στον χώρο συγγνώμη αν κάνω λάθος.
Θέλω να αγοράσω ένα SS GGTS και θα ήθελα να ξέρω αν είναι διαθέσιμα χωρίς να περιμένω κάτι μήνες σε λίστα.
Ευχαριστώ.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
εισαι πολυ τυχερος sat γιατι σε 2 μερες στελνω GGTS στον Βασιλη e-smoke guru | mainmenu

Αν εισαι πολυ γρηγορος θα μπορεσεις να παρεις ενα

Καλωσηρθες στο forum, σου ευχομαι καλη διαμονη:)

madgr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Jan 21, 2012
578
264
Athens, Greece
εισαι πολυ τυχερος sat γιατι σε 2 μερες στελνω GGTS στον Βασιλη e-smoke guru | mainmenu

Αν εισαι πολυ γρηγορος θα μπορεσεις να παρεις ενα

Καλωσηρθες στο forum, σου ευχομαι καλη διαμονη:)

Ωπ να τη η χρυσή πληροφορία. Να σαι καλά Θανάση, εγώ πάω να στήσω τα scriptάκια μου για auto-order. :p

Σοβαρά τώρα, ελπίζω να στείλεις κάμποσα κομμάτια (μιας και δεν είπες νούμερο) πχ 100 minimum. Αν δεν το προλάβω και τώρα...

Άρα Παρασκευή περιμένουμε την διαθεσιμότητα στο site?

madgr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Jan 21, 2012
578
264
Athens, Greece
Άλλη μία μέρα που δεν παρέλαβε ο Βασίλης. Θανάση τι γίνεται με τα κομμάτια? Έχω γίνει stalker στο e-smokeguru με τα F5..έστω να ξέρουμε την μέρα που θα τα παραλάβει και θα τα βγάλει..

...και την ώρα θα την μάθω από το τηλέφωνο :p

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread