Έλληνες (Iatty)

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
μαλλον ετσι θα γινει Μιχαλη. Θα βγουν πρωτα οι βασεις γιατι ειναι πολυ λιγοτερες
Εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε να πάρω τη βάση του ΙΑΤΤΥ πριν την Πηνελοπη;)

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αφου με διωξανε Μιχαλη με την συμπεριφορα τους.
Οι ξενοι υποστηριζουν τους modders τους εκτος των Ελληνων. Οι Ελληνες υποστηριζουν παλι τους ξενους.:lol:

Οι νεες κατω βασεις θα ειναι ιδιες με τις παλιες. Σκεφτηκα να τις τροποποιησω αλλά μετα σκεφτηκα τους ηδη υπαρχοντες πελατες. Δεν ειναι σωστο να παιρνεις χρηματα απο τους πελατες σου οταν μπορεις να τους βολεψεις και αυτους.
Αυτο και αν είναι τέλειο,Θανάση υποκλινομαι:)
Θανάση θα το πω και ας είμαι Off topic, μας λειπης απο το ελληνικό φόρουμ,όπως και να το κάνουμε είναι διαφορετικά ;)

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
και εγω σε ευχαριστω πολυ Στελιο, να εισαι παντα καλα φιλε:)
Γεια σου φιλαράκο Μιχάλη, σύμφωνο ότι είναι πολύ καλά νέα ότι θα μπορούμε να κάνουμε upgrade τους iatty που έχουμε
Ευχαριστούμε Θάνο.:toast:

Michalis

Senior Member
ECF Veteran
Dec 17, 2011
174
175
Germany
αφου με διωξανε Μιχαλη με την συμπεριφορα τους.
Οι ξενοι υποστηριζουν τους modders τους εκτος των Ελληνων. Οι Ελληνες υποστηριζουν παλι τους ξενους.:lol:

Οι νεες κατω βασεις θα ειναι ιδιες με τις παλιες. Σκεφτηκα να τις τροποποιησω αλλά μετα σκεφτηκα τους ηδη υπαρχοντες πελατες. Δεν ειναι σωστο να παιρνεις χρηματα απο τους πελατες σου οταν μπορεις να τους βολεψεις και αυτους.

Και μας βολεψες μια χαρα;)
Θανάση όσο για το άλλο ,το ξέρω ότι πικραθηκες αλλα αφήσες όμως πίσω σου και άτομα που σε γουσταραν και σε γουσταρουν
ακόμα ανεξάρτητα με την απόφαση σου;)

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ε οχι και στο ιδιο σακι ρε Μιχαλη!! Απορω πως σκεφτηκες κατι τετοιο. Οταν λεω οτι οσοι με γουσταρουν ειναι εδω δεν εννοω οσα παιδια ποσταρουν πολυ αλλά οσους εκαναν τον μικρο κοπο να κανουν εγγραφη για να βλεπουν οτι τους ενδιαφερει:)

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread