اثناء تجولي في عالم اليوتيوب الفسيح لقيت الفيديو ده لطريقه عمل ميش ستانليس وقلت في بالي اكيد هينفع معاكم جدا وخصوصا هاني
شكرا عذيذي هاني علي اثرائك الموضوع وبصراحه جه في وقته وخصوصا اني بستعمل الفيفي نوفا وعلي فكره انا لغايه امبارح بالضبط وانا برمي الكويل بتاع الفيفي نوفا لما بتحصل فيه مشكله او يبوظ ومكنتش اعرف انه بيتصلح غير امبارح من خلال مشاركاتكم الرائعه انت وبقيه الاخوه حاليا انا ندمان علي الكويلات الي رميتها ههههههه
مشاركات طيبة. عندي سؤال عم موضوع الستانلس كويل. هل هي فعلا افضل من اللي بيجي مع للفيفا نوفا من ناحية سرعة التوصيل للوكويل ولا مجرد أنها أكثر صلابة؟ كمان أنا قرأت أنها بتحسن النكهة يعني وكأنك لسه بتستخدم اوتومايزر عادي. بالنسبة لحرق الستيل مش لازم يكون عندك تورش زي اللي في الفيديو ولا ينفع أي نار يعني عين غاز الطبخ مثلا؟ شكرًا سلفا لأي رد.
الاخ العزيز كويتر سؤالك مسأله نسبيه و كما ذكر الأستاذ كمال هذا ذوق شخصي و يعتمد على المدخن و انا باختصار أقولك اى حاجه هتشتغل الويك و القطن و جبل الولاعات البنذين و المش إلا ستانلس و السليكا و البامبو و لكن هل سيعجبك المذاق و المده التى ستعيشها هذه مسائله تختلف من شخص إلى شخص آخر
و ما اننى مع الاجتهاد و تجربه حاجات جديده و لاحظت ان المش يعطى مزاق ممتاز اذا استعمل مع اتوميزر له غطاء كبير مثل الحنسيس لان الدخان يتكثف بالداخل قبل ان يصل إلى الفم و يعطى دخان و مذاق مركز وكذلك هناك عامل مهم جدا مع المش و هو كميه الهواء التى تخلط مع التدخين فهى محسوبه بدقه مع الحنسيس و لا بد ان تكون فتحه الهواء أمام الكويل و المش و لكن مع استعمال المش مع الفيفانوفا لاحظت أولا المش بيستحمل أكثر من السليكا و الدخان جيد و لكن السليكا و يك تعطى مذاق أحسن و لاحظت أيضاً ان المش يبكون طبقه من الرواسب الغير محببه مع استعمال سائل به جلسرين عالى
بالنسبة للقطن اود تجربته بس خائف اعمل حريق و لكن سوف اجربه مع فولت منخفظ و ربنا يستر و ارجو من الأستاذ كمال ذكر استعمال القطن مع اى اتوميزر