• This forum has been archived

    If you'd like to post a thread, post it here instead!

    View Forum

اجمل فيديو لعمل ميش ستانلستيل

Status
Not open for further replies.

george&john

Senior Member
ECF Veteran
Jan 21, 2013
121
25
51
kuwait
شكرا عذيذي هاني علي اثرائك الموضوع وبصراحه جه في وقته وخصوصا اني بستعمل الفيفي نوفا وعلي فكره انا لغايه امبارح بالضبط وانا برمي الكويل بتاع الفيفي نوفا لما بتحصل فيه مشكله او يبوظ ومكنتش اعرف انه بيتصلح غير امبارح من خلال مشاركاتكم الرائعه انت وبقيه الاخوه حاليا انا ندمان علي الكويلات الي رميتها ههههههه
 

hany3h

Super Member
ECF Veteran
Apr 5, 2012
337
102
50
Cairo, Egypt
شكرا عذيذي هاني علي اثرائك الموضوع وبصراحه جه في وقته وخصوصا اني بستعمل الفيفي نوفا وعلي فكره انا لغايه امبارح بالضبط وانا برمي الكويل بتاع الفيفي نوفا لما بتحصل فيه مشكله او يبوظ ومكنتش اعرف انه بيتصلح غير امبارح من خلال مشاركاتكم الرائعه انت وبقيه الاخوه حاليا انا ندمان علي الكويلات الي رميتها ههههههه

العفو أخى جورج تحياتى القلبيه

وبالنسبه للندم على الكويلات اللى رميتها
انا لو منك دلوقتى أنزل أدور عليها فى الشوارع والحوارى دول مش ببلاش يابا
ههههههههههههههههههههههههههه
 

Quitter man

Senior Member
ECF Veteran
Dec 23, 2009
102
17
56
US
مشاركات طيبة. عندي سؤال عم موضوع الستانلس كويل. هل هي فعلا افضل من اللي بيجي مع للفيفا نوفا من ناحية سرعة التوصيل للوكويل ولا مجرد أنها أكثر صلابة؟ كمان أنا قرأت أنها بتحسن النكهة يعني وكأنك لسه بتستخدم اوتومايزر عادي. بالنسبة لحرق الستيل مش لازم يكون عندك تورش زي اللي في الفيديو ولا ينفع أي نار يعني عين غاز الطبخ مثلا؟ شكرًا سلفا لأي رد.
 

carteyrogwh

Moved On
Apr 24, 2013
0
0
US
  • Deleted by Unforeseen
  • Reason: SPAM

Tahlawi

Super Member
ECF Veteran
Feb 28, 2013
366
169
Cairo
الأخ العزيز
من تجاربى وجدت أنه لا احد يستطيع ان يقول لك هذا احسن من ذاك أو ذاك احسن من هذا وذلك لأن هذا كله يعتمد على الزوق الخاص لكل مدخن
فمثلا بالنسبه لى وجدت ان الويك السليكا احسن فى الطعم و الأحساس بالنكهه من الميش الستانلس
وسوف تستغرب إذا قلت لك ان الويك المصنوع من القطن الطبى الذى صنعته بنفسى كان احلى واجمل من الأثنين أعتقد ان الموضوع كله نسبى وحسب المزاج الخاص
وطبعا انت ممكن تسخن الميش الأستيل على موقد الغاز فى المطبخ
مع تحياتى
 
Last edited:

Quitter man

Senior Member
ECF Veteran
Dec 23, 2009
102
17
56
US
شكرًا عزيزي علي الرد. الحقيقة أني قرات علي في مكان ما هنا أن القطن الطبي كما تفضلت جيد للاستخدام في هذا المجال ولكن تجربتك سوف توفر علي عناء التجربة حيث أنني كنت افكر جديا في شراء المواد اللازمة لتجربة الستانلس. أما الآن اعتقد أنني سوف أجرب السكا أو البامبو كما قرات انه قد يعطي نتاج جيدة. مرة ثانية، شكرًا علي الرد:)
 

Hossam

Senior Member
ECF Veteran
Dec 12, 2012
292
100
66
cairo
مشاركات طيبة. عندي سؤال عم موضوع الستانلس كويل. هل هي فعلا افضل من اللي بيجي مع للفيفا نوفا من ناحية سرعة التوصيل للوكويل ولا مجرد أنها أكثر صلابة؟ كمان أنا قرأت أنها بتحسن النكهة يعني وكأنك لسه بتستخدم اوتومايزر عادي. بالنسبة لحرق الستيل مش لازم يكون عندك تورش زي اللي في الفيديو ولا ينفع أي نار يعني عين غاز الطبخ مثلا؟ شكرًا سلفا لأي رد.

الاخ العزيز كويتر سؤالك مسأله نسبيه و كما ذكر الأستاذ كمال هذا ذوق شخصي و يعتمد على المدخن و انا باختصار أقولك اى حاجه هتشتغل الويك و القطن و جبل الولاعات البنذين و المش إلا ستانلس و السليكا و البامبو و لكن هل سيعجبك المذاق و المده التى ستعيشها هذه مسائله تختلف من شخص إلى شخص آخر

و ما اننى مع الاجتهاد و تجربه حاجات جديده و لاحظت ان المش يعطى مزاق ممتاز اذا استعمل مع اتوميزر له غطاء كبير مثل الحنسيس لان الدخان يتكثف بالداخل قبل ان يصل إلى الفم و يعطى دخان و مذاق مركز وكذلك هناك عامل مهم جدا مع المش و هو كميه الهواء التى تخلط مع التدخين فهى محسوبه بدقه مع الحنسيس و لا بد ان تكون فتحه الهواء أمام الكويل و المش و لكن مع استعمال المش مع الفيفانوفا لاحظت أولا المش بيستحمل أكثر من السليكا و الدخان جيد و لكن السليكا و يك تعطى مذاق أحسن و لاحظت أيضاً ان المش يبكون طبقه من الرواسب الغير محببه مع استعمال سائل به جلسرين عالى

بالنسبة للقطن اود تجربته بس خائف اعمل حريق و لكن سوف اجربه مع فولت منخفظ و ربنا يستر و ارجو من الأستاذ كمال ذكر استعمال القطن مع اى اتوميزر
 
Last edited:

Tahlawi

Super Member
ECF Veteran
Feb 28, 2013
366
169
Cairo
الاخ العزيز كويتر سؤالك مسأله نسبيه و كما ذكر الأستاذ كمال هذا ذوق شخصي و يعتمد على المدخن و انا باختصار أقولك اى حاجه هتشتغل الويك و القطن و جبل الولاعات البنذين و المش إلا ستانلس و السليكا و البامبو و لكن هل سيعجبك المذاق و المده التى ستعيشها هذه مسائله تختلف من شخص إلى شخص آخر

و ما اننى مع الاجتهاد و تجربه حاجات جديده و لاحظت ان المش يعطى مزاق ممتاز اذا استعمل مع اتوميزر له غطاء كبير مثل الحنسيس لان الدخان يتكثف بالداخل قبل ان يصل إلى الفم و يعطى دخان و مذاق مركز وكذلك هناك عامل مهم جدا مع المش و هو كميه الهواء التى تخلط مع التدخين فهى محسوبه بدقه مع الحنسيس و لا بد ان تكون فتحه الهواء أمام الكويل و المش و لكن مع استعمال المش مع الفيفانوفا لاحظت أولا المش بيستحمل أكثر من السليكا و الدخان جيد و لكن السليكا و يك تعطى مذاق أحسن و لاحظت أيضاً ان المش يبكون طبقه من الرواسب الغير محببه مع استعمال سائل به جلسرين عالى

بالنسبة للقطن اود تجربته بس خائف اعمل حريق و لكن سوف اجربه مع فولت منخفظ و ربنا يستر و ارجو من الأستاذ كمال ذكر استعمال القطن مع اى اتوميزر

عزيز الدكتور حسام وحشتنا جدا ومشتاق لرؤياك
بالنسبه للقطن انا جربته واشتغل كويس والطعم كويس جداً وهو عباره عن برم قطعه من القطن الطبى لغاية ما تصبح بشكل الويك وبالتخانه المطلوبه ولف الكويل عليها وتركيبها عادى جدا
مع ملاحظه مهمه جداً وهى تبليل كامل الويك القطن بما فيه الجزء الموجود فه الكويل بكميه مناسبه من السائل ولا تخشى من اى حريق لا سمح الله وابدأ بفولت منخفض
بالنسبه للميش مش عارف انا محبتهوش ليه لدرجة انى فكيت الميش وركبت بدله ويك سليكا
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread