السلام عليكم
النهارده مع افتكاستي الجديدة طبقت نفس طريقة استخراج النكهة الخصة بالسيجار علي البن والعملية نجحت بشكل كبير واعطتني نفس طعم فلافور القهوة الي اشتريته من الزواوي
جبت 7 مل
Vg
ونصف ملعقة صغيره بن محوج عبد المعبود
وحطيتهم مع بعض في برطمان زجاجي (برطمان صلصة واسع الفتحة).وقلبتهم كويس علي البارد وبعدين حمام مياه ساخنة علي نار عاليه لمدة 20 دقيقة تقريبا لحد ما البروبالين جليكول اغلبه تبخر
تصفيته بالقماش اربع مرات طلع 2 ملي واضفت عليهم ملي واحد ماء مقطر ثم 7 مل جلسرين والتقليب الجيد وتعبئة التانك وبالهناء والشفاء
بكره احكيلكم علي تجربتي في تركيز النكهات
تحياتي
احمد حامد
النهارده مع افتكاستي الجديدة طبقت نفس طريقة استخراج النكهة الخصة بالسيجار علي البن والعملية نجحت بشكل كبير واعطتني نفس طعم فلافور القهوة الي اشتريته من الزواوي
جبت 7 مل
Vg
ونصف ملعقة صغيره بن محوج عبد المعبود
وحطيتهم مع بعض في برطمان زجاجي (برطمان صلصة واسع الفتحة).وقلبتهم كويس علي البارد وبعدين حمام مياه ساخنة علي نار عاليه لمدة 20 دقيقة تقريبا لحد ما البروبالين جليكول اغلبه تبخر
تصفيته بالقماش اربع مرات طلع 2 ملي واضفت عليهم ملي واحد ماء مقطر ثم 7 مل جلسرين والتقليب الجيد وتعبئة التانك وبالهناء والشفاء
بكره احكيلكم علي تجربتي في تركيز النكهات
تحياتي
احمد حامد