• This forum has been archived

    If you'd like to post a thread, post it here instead!

    View Forum

استخلاص نكهة القهوة من البن

Status
Not open for further replies.
السلام عليكم
النهارده مع افتكاستي الجديدة طبقت نفس طريقة استخراج النكهة الخصة بالسيجار علي البن والعملية نجحت بشكل كبير واعطتني نفس طعم فلافور القهوة الي اشتريته من الزواوي

جبت 7 مل
Vg
ونصف ملعقة صغيره بن محوج عبد المعبود
وحطيتهم مع بعض في برطمان زجاجي (برطمان صلصة واسع الفتحة).وقلبتهم كويس علي البارد وبعدين حمام مياه ساخنة علي نار عاليه لمدة 20 دقيقة تقريبا لحد ما البروبالين جليكول اغلبه تبخر
تصفيته بالقماش اربع مرات طلع 2 ملي واضفت عليهم ملي واحد ماء مقطر ثم 7 مل جلسرين والتقليب الجيد وتعبئة التانك وبالهناء والشفاء

بكره احكيلكم علي تجربتي في تركيز النكهات

تحياتي
احمد حامد
 

pcman2k

Senior Member
ECF Veteran
Dec 6, 2013
120
23
Atomizr
استاذ ورئيس قسم......... ده انت حكاية
الله ينــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور
ممتاز


"""""""""" بكره احكيلكم علي تجربتي في تركيز النكهات """"""

انا منتظر بكرة لانى عاوز ازود تركيز الفوستر كلاركس المتوفر بسهولة
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread