السلام عليكم جميعا
طبعا بما إن أحنا في مصر والعذاب بتاع الاستيراد، حد عنده فكرة عن بديل محلي للإيثيل مالتول أو نكهة غزل البنات؟ كما أنا قريت هنا في الفورم أن البعض بيستخدم نقط من الخل (سواء الخل العادي أو خل التفاح) في صنع المحلول عشان يبرز النكهة وخصوصا في نكهات التوباكو، خل؟ فعلا؟ حد جرب أو عنده فكرة ليه الخل وبيعمل أيه بالضبط وهل هناك نوع معين فعلا؟ شكراً ليكم جميعاً مقدما
طبعا بما إن أحنا في مصر والعذاب بتاع الاستيراد، حد عنده فكرة عن بديل محلي للإيثيل مالتول أو نكهة غزل البنات؟ كما أنا قريت هنا في الفورم أن البعض بيستخدم نقط من الخل (سواء الخل العادي أو خل التفاح) في صنع المحلول عشان يبرز النكهة وخصوصا في نكهات التوباكو، خل؟ فعلا؟ حد جرب أو عنده فكرة ليه الخل وبيعمل أيه بالضبط وهل هناك نوع معين فعلا؟ شكراً ليكم جميعاً مقدما