The costs of running this huge site are paid for by ads. Please consider registering and becoming a Supporting Member for an ad-free experience. Thanks, ECF team.

UWell Crown RBA- Not Reading Resistance

Discussion in 'Sub-Ohm' started by ShowerHead, Nov 5, 2015.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
Image has been removed.
URL has been removed.
Email address has been removed.
Media has been removed.
  1. ShowerHead

    ShowerHead Ultra Member Verified Member ECF Veteran

    Feb 23, 2014
    Massachusetts
    I've got two of these RBAs. One, vapes fine with no leaks (S-wick).
    Other, leaked twice. After the second leak, once cleaned, never registers resistance. Even with a straight piece of wire.

    The airflow base is fine, any coil (except this RBA) reads fine.

    I'm about over this tank. Any ideas?
     
  2. ShowerHead

    ShowerHead Ultra Member Verified Member ECF Veteran

    Feb 23, 2014
    Massachusetts
    Replaced by Crown. No idea what the issue was though.
    Nice to know that they will take care of problems.
    Just cost the postage to send the defective one and it was less than a week from start to finish.
     
  3. entropy1049

    entropy1049 Super Member Verified Member ECF Veteran

    I've got two of them running all the time and love them to death. Glad they took care of you :thumbs:
     
    • Like Like x 1
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice