Kanger EVOD problem!

Discussion in 'New Members Forum' started by vansslipon, Nov 7, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vansslipon

    vansslipon Senior Member

    So... I lost my eGo on my way to work, probably droped from my pocket in a train. So I went and grabbed some quick "replacement" . I use to drip onto 510 atty but they didnt have one. I bought evod with a twist battery, my first clearo ever.
    I always get a dry hits after few puffs even on 3.8v. Any possible way to fix it? I figured out that blowing inside between the puffs helps sometime but still flavor is too weak. I use 50/50 vg/pg maybe its too thick or should i remove top wick?
     
  2. Metsmafia

    Metsmafia Senior Member Verified Member

    Remove the top wick and try flipping the washer on top of the coil upside down. 50/50 should be fine that's all I vape.
     
  3. SupplyDaddy

    SupplyDaddy Ultra Member Verified Member

    Remove one or both of the flavor wicks, located under the coils stem.
     
  4. Mark Anthony

    Mark Anthony Vaping Master Verified Member

    This should do the trick.... if you can, drop a few drops of juice on them before assembling.
     
  5. vansslipon

    vansslipon Senior Member

    Okie! Sooo... There is 2 packs of wicks about 4 in each, cant tell as they all juiced at the moment. One pack on top and one wraped with coil. Should i remove pack of them or just few of a small ones??? Bit confused sorry
     
  6. vansslipon

    vansslipon Senior Member

    Thanks a lot!
    Dryed it up and saw 2 wicks... Removed one and damn its good now! Works like a charm! Btw fliping ruber "ring" on top of atty made it fluid bit too much... No dry hits even at 4.8v.
    Thank you once again!
     
: evod
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page