Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
σιγα Μακη, καταξοδευτηκες ρε συ :laugh:
μια τετοια θελω και εγω στελιο για το γραφειο.πληρωνω το εισιτηριο για να την φερεις.χαχαχαχαχαχαχαχα

Last edited:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
κοντευουμε Στελιο, μονο εγω εχω μεινει εξω ακομη:laugh:
Μεχρι να μπει ολη η Χ.Α. φυλακη δεν μπορω να στειλω μαυρη ρε παιδια, σας κανει μια τετοια

jenn-maid.jpg

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
οχι δεν γνωριζω γιατι επαιζα ερασιτεχνικα Σακη αλλα υποθετω οτι ηταν μεγαλα ονοματα. Επαιζα μονο τριμπιλο και αντιπαθουσα το αμερικανικο, δεν ξερω γιατι
Οχι δεν ειμαι εγω.Ναι παιζω οταν εχω καλο αντιπαλο.Αν γνωριζεις καποτε ημουν με Θαλασσινο και Τρεμουλη.Καλες εποχες...

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Τις αφιερωσεις τις κανει η αδερφη μου Σακη. Οποτε θελεις της στελνεις e-mail. Δεν ξερω τι κοστιζει αλλα υποθετω μαλλον γυρω στα 30 ευρω. Επειδη διαφορα παιδια μου ζητουσαν αφιερωση, και εγω δεν προλαβαινα, εδωσα την υποθεση σε εκεινη
Σακη ζηλευω θελω και εγω το επομενο θαυμα σου με αφιερωση...Θα το παρω και αν ειναι ο Ιαττυ σε νεα εκδοση δεν το συζητω.Τα σπαει η Ιθακη αλλα ο νεος υπολογιζω να ειναι πανω απο ολους!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Είσαι εγκάθετος, παρατρεχάμενος και ιμεοακόλουθος. Επίσης διπλοτριπλοτετραπλοαντιστασιακός και κροκόδειλος.
Τι άλλο; Τι άλλο; :laugh:

αααααααααχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααα

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Θα δουμε Σακη. Προς το παρον φτιαχνω την Πηνελοπη:)
Μανο εγω πιστευω οτι θα κανει επιτελους τον νεο Ιαττυ ο Θανασης , Αν οχι ας μας το πει ο ιδιος...(μπορει να βγει και ειδηση :D ) .
:thumbs::thumbs::thumbs:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααα σταματα ρε στελιο με πεθανες!!!
Παλι συμφωνω με τον 19 χρονο, τι διαολο τετοια εμπειρια τοσο μικρο παιδι :blink:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ααααααααχχχχχχχχχχχαααααααααα. Ο τσακ Νορις πεθανε, ζητω ο Μανος!!!!!!!
Αυτό το όμορφο γραμμωμένο 19χρονο έμπειρο αγόρι, φτιάχνει τις καλύτερες εξαπλές αντιστάσεις στον Iatty.
Ακόμα και αν δεν χωράνε... αυτός έχει τον τρόπο και βγάζει τις 2 έξω απ'την καμπάνα χωρίς να υπερτροφοδοτούνται!!!
Αυτός και ο Τζακ Νόρις πρέπει να είναι αδέρφια!!!

Τώρα;;;; 10€ οκ?? :confused:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Μπραβο ρε Στελιο. Εμεις ειμαστε Ελληνες, τι Iatty και Iphone και κουραφεξαλα λεμε τωρα:laugh:
Eντάξει παραδίδω τα όπλα :)
Πάντως η πλάκα είναι οτι όσο καιρό γνωριζόμαστε πάς να με κάνεις Iattάκια. Αφού γενήθηκα στη Ιθάκη ρε φίλε και ο πατέρας μου είναι ο Οδυσσέας, πως μπορείς και συνεχίζεις να ελπίζεις??
Αυτό λέγεται προσηλυτισμός να ούμ ρεηηηηη :laugh:

:pervy::pervy::pervy:

Άντε πα να δω καμια ταινία με τη γυναίκα γιατί με κοιτάει στραβά και βλέπω να κοιμάμαι στο δρόμο με το pc αγκαλιά :laugh:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Μπραβο ρε Στελιο. Εμεις ειμαστε Ελληνες, τι Iatty και Iphone και κουραφεξαλα λεμε τωρα:laugh:

Τώρα μου θύμησες τον ατελείωτο Χάρρυ Κλην που έλεγε ο ποιο γνωστός Άγιος στην Ελλάδα είναι ο Άι Γαμησου χαχαχαχαχχαχααααααααα έκλαιγα όταν το είχα πρωτοακούσει. :laugh::laugh::laugh:
Δεκαετία του 70 φευγα. Ο τύπος ήταν πολύ μπροστά

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
εδω βρεχει απο χθες το απογευμα τωρα ανοιξε ο ουρανος λιγο αλα θα ξαναριξει.το καθε εργαλειο του θαναση ειναι και για διφορετικα ατομα.εγω ατμιζω με ιθακη και ιατυ και τα εχω ολα του θανου.το καθενα στον καιρο του.

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread