Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
Εγώ Μάνο επειδή μου κίνησες τη περιέργεια έκανα το εξής στήσιμο προχθές το πρωί -

2 Χ 1.2Ω στην Ιθάκη με 3αρι διπλό φυτίλι (όπως το περιγράψατε ποιο πριν - το ένα κομμένο κατα πλάτος του κεραμεικού) , GGTS με 2 Χ 18350 = 4+4 volts (8 volts x 8 volts / 0.60ohms = 106.6 watts)

Ανοίγω καμπάνα, τραβάω και μια γερή ρουφιξιά καφέ πριν ξεκινήσω και μετά πατάω το κουμπάκι μου και ρουφάω......

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Άμα είχα καταπιεί ένα μάτσο καρφίτσες λιγότερο θα καιγόμουνα... :evil:

+++

Πάντως ΟΚ, ξέρω ότι δεν παίζει τέτοια αντίσταση σε αυτά τα βολτ και δε θα το ξανακάνω αλλά θέλω να κάτσω να φτιάξω μια μονή αντλισταση στα 4Ω για να δοκιμάσω διπλες μπαταρίες.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αααααααααχχχχχχχχχαααααααα, ασε αυτα τα κολπα για τον φακιρη το Μανο Μιχαλη:laugh:

3-3,5 ohm η καθε αντισταση και θα εισαι μαγκας!
Εγώ Μάνο επειδή μου κίνησες τη περιέργεια έκανα το εξής στήσιμο προχθές το πρωί -

2 Χ 1.2Ω στην Ιθάκη με 3αρι διπλό φυτίλι (όπως το περιγράψατε ποιο πριν - το ένα κομμένο κατα πλάτος του κεραμεικού) , GGTS με 2 Χ 18350 = 4+4 volts (8 volts x 8 volts / 0.60ohms = 106.6 watts)

Ανοίγω καμπάνα, τραβάω και μια γερή ρουφιξιά καφέ πριν ξεκινήσω και μετά πατάω το κουμπάκι μου και ρουφάω......

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Άμα είχα καταπιεί ένα μάτσο καρφίτσες λιγότερο θα καιγόμουνα... :evil:

+++

Πάντως ΟΚ, ξέρω ότι δεν παίζει τέτοια αντίσταση σε αυτά τα βολτ και δε θα το ξανακάνω αλλά θέλω να κάτσω να φτιάξω μια μονή αντλισταση στα 4Ω για να δοκιμάσω διπλες μπαταρίες.

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
αααααααααχχχχχχχχχαααααααα, ασε αυτα τα κολπα για τον φακιρη το Μανο Μιχαλη:laugh:

3-3,5 ohm η καθε αντισταση και θα εισαι μαγκας!

Εντάξει ρε φίλε, αρχάριοι είμαστε άμα δε κάνουμε και καμιά μαλακία, τι κάνουμε ?? :laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
μα και εγω αρχαριος ειμαι Μιχαλη. Νομιζεις οτι κανω τα τρελλα του Μανου?
Εντάξει ρε φίλε, αρχάριοι είμαστε άμα δε κάνουμε και καμιά μαλακία, τι κάνουμε ?? :laugh:

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
Παω για υπνο παιδες γιατι αυριο πρωι πρωι επιτελους γυρανω σπιτι μου. Μια βδομαδα λειπω ο πουστης. Καλο ξημερωμα αδελφια

Καληνύχτα και καλή επιστροφή αδελφούλη!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αυτα ειναι τα καλα τα νεα για σημερα!!! Καλο βραδυ αδερφε:)
Παω για υπνο παιδες γιατι αυριο πρωι πρωι επιτελους γυρανω σπιτι μου. Μια βδομαδα λειπω ο πουστης. Καλο ξημερωμα αδελφια

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Ερώτηση - Γίνεται να ρολάρουμε δυο resistance wires σε ένα ? Και ποιό ακριβώς είναι το αποτέλεσμα ??

Ναι γίνεται Μιχαλιο και το αποτέλεσμα είναι ότι χαμηλώνει η αντίσταση γιατι πρακτικά χοντραινει το συρμα.Αν πάρεις δυο κομμάτια αντιστάσεις μετρημένα στα 1.5 Ω και τα στρίβεις μαζί το ένα με το άλλο θα πέσει η συνολική αντίσταση στο περίπου το μισό.
Πάω να ξεραθω τωρα

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Στελιοοοοοοοο. Ευχαριστώ πολύ.
Ξέρεις εσύ. Σούπερ.
Τώρα δουλεύει αψεγαδιαστα.......

johnny

Νά'σαι καλά Γιάννη, απάντα και σε κανα pm γιατί δεν ήκερα αν το πήρες και κράταγα την απόδειξη :)

Καλησπερα γεροντες, ηρθα με εψαχνε κανεις η με εχεται γραμμενο;;

Σταμάτα να μπουρδολογείς :)

Η εφορία :2cool:

ΔΕ μασάμε... τους λαδώνουμε αυτούς και μας κάνουν τα χατήρια :2cool:

Ερώτηση - Γίνεται να ρολάρουμε δυο resistance wires σε ένα ? Και ποιό ακριβώς είναι το αποτέλεσμα ??

Κάνε μια δοκιμή Μιχάλη αλλά να ξέρεις οτι η στριφτή μαζεύει πολύ μάκα και θέλει πέταμα κάθε δεύτερη μέρα φίλε!!!

αυτα τα gg ολο τα διωχνω και ολο πισω γυριζουν :rolleyes:

Καλημέρα Γιώργο. Μάλλον έχεις τζιτζομαγνήτη αδερφέ :laugh:

Άντε σας αφήνω τώρα να πάω για ύπνο γιατί θα μπεί ο Μάκης και θα θέλει συζήτηση 5 το πρωϊ

john ampas

Super Member
ECF Veteran
Jul 16, 2013
339
599
56
Thessaloniki
Νά'σαι καλά Γιάννη, απάντα και σε κανα pm γιατί δεν ήκερα αν το πήρες και κράταγα την απόδειξη :)

Σταμάτα να μπουρδολογείς :)

ΔΕ μασάμε... τους λαδώνουμε αυτούς και μας κάνουν τα χατήρια :2cool:

Κάνε μια δοκιμή Μιχάλη αλλά να ξέρεις οτι η στριφτή μαζεύει πολύ μάκα και θέλει πέταμα κάθε δεύτερη μέρα φίλε!!!

Καλημέρα Γιώργο. Μάλλον έχεις τζιτζομαγνήτη αδερφέ :laugh:

Άντε σας αφήνω τώρα να πάω για ύπνο γιατί θα μπεί ο Μάκης και θα θέλει συζήτηση 5 το πρωϊ

Ομορφοπαιδο. Δεν έχω κανένα π.μ.

johnny

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread