Γεια σου ρε Μανο. Φιλε παρε βαμβακι βιολογικο απο το φαρμακειο, αυτο εκανα και εγω. Την αντισταση στον Οδυσσεα θα την δουλεξω να δω ποσο θα κρατησει πριν χρειαστει να αλλαξω βαμβακι
Μανο η αντισταση δεν παθαινει τιποτα, το πολυ πολυ να αλλαξω βαμβακι σε μερικες μερες. Μπαινει και βγαινει το βαμβακι χωρισ να ανοιξω το κεραμικο
Ρε Σαρδαναπαλε την κορη του φιλου μου ρε, σαν κορη μου θα την δω. Περπατα, περπατα μαλιστα στη βροχη μπας και καθαρισεις το βρωμικο μυαλο σου
Ωραιο αγορι φαινεσε στην φωτο
Γεια σας παίδες !!!
Ξέρω... θα με βρίζετε γιατί ξεχάσατε οτι υπάρχω αλλά πολύ τρέξιμο με 2 μικρά παιδιά... χρόνος όχι μηδέν αλλά αρνητικός πλέον...
Βλέπω οτι η σκατοπαρέα καλά κρατεί και χαίρομαι γιαυτό !
Μάνο .. στείλε ενα invitation στο skype γιατί το έσβησε εδώ και καιρό η κόρη μου και ούτε με gps δεν μπορώ να το ξαναβρώ !!!!
Και φρεσκοξυρισμενος ε;Κουκλος Γιαννη μου για καλλιστεια ειναι ο φουστης![]()
Ωραιο αγορι φαινεσε στην φωτο
Ρε Στελακο ειναι αυτες οι μαλακιες υγρα που ατμιζεις παρολο που εγω δεν βλεπω προβλημα απο την φωτο που εβαλες. Δεν εχει μαυρισει το βαμβακι απλα εχε παρει το χρωμα του υγρου σου. Απ'οτι βλεπω δεν εφτιαξες micro coil απλα μια κανονικη αντισταση, πρεπει να δοκιμασεις το micro coil αξιζει δοκιμη ακουσε με.
Γενικα τα σκουρα υγρα θα σου μειωσουν τη ζωη στο βαμβακι αλλα αν εχεις micro coil απλα βγαζεις το βαμβακι και βαζεις καινουργιο χωρις να ανοιξεις το ceramic housing.
Αιντε παππου δοκιμασε το![]()