Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Γεια σου ρε Μανο. Φιλε παρε βαμβακι βιολογικο απο το φαρμακειο, αυτο εκανα και εγω. Την αντισταση στον Οδυσσεα θα την δουλεξω να δω ποσο θα κρατησει πριν χρειαστει να αλλαξω βαμβακι

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
και εις ανωτερα Θρυλε μου

d8aa5bbd0523619efae75fd9bdfd2c54_M.jpg

ggero

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Jun 5, 2009
1,014
260
Greece
Γεια σας παίδες !!!
Ξέρω... θα με βρίζετε γιατί ξεχάσατε οτι υπάρχω αλλά πολύ τρέξιμο με 2 μικρά παιδιά... χρόνος όχι μηδέν αλλά αρνητικός πλέον...

Βλέπω οτι η σκατοπαρέα καλά κρατεί και χαίρομαι γιαυτό !
Μάνο .. στείλε ενα invitation στο skype γιατί το έσβησε εδώ και καιρό η κόρη μου και ούτε με gps δεν μπορώ να το ξαναβρώ !!!!

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
Μανο η αντισταση δεν παθαινει τιποτα, το πολυ πολυ να αλλαξω βαμβακι σε μερικες μερες. Μπαινει και βγαινει το βαμβακι χωρισ να ανοιξω το κεραμικο

Ένα μήνα + θα το κρατήσειςτο microcoil θα αλλάζεις μόνο βαμβάκι

Sent from my wp7

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Ρε Σαρδαναπαλε την κορη του φιλου μου ρε, σαν κορη μου θα την δω. Περπατα, περπατα μαλιστα στη βροχη μπας και καθαρισεις το βρωμικο μυαλο σου

Πλάκα κάνω ρε χαζέ. Τα smileys δεν τα βλέπεις;

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Το κακο με
τον γραπτο λογο ειναι οτι ο δυστυχως μπορει ο αλλος να τον παρεξηγησει ευκολα,την εχω πατησει γιατι λογω στυλ πειραζω ολον τον κοσμο και φυσικα γουσταρω να με πειραζουν,την καλημερα μου σε ολους τους κωλογερους,ωραια μερα σημερα για πλατεια στο παγκακι....και μην ξεχασετε το ζακετακι

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Άντε με πείσατε να φτιάξω με βαμβάκι κι εγώ. :)
Έκανα μια μονή στον Ody drip.
Eντυπώσεις:
Πολύ καλή γεύση από την πρώτη τζούρα. Εφάμιλλη μιας στρωμένης φυτιλοαντίστασης, ντουμάνι παραπάνω, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το θέμα της συχνής αλλαγής που χρειάζεται το βαμβάκι.

Φώτο από skype γιατί βαριέμαι να βγάζω την φωτ. μηχανή :)

131020-100042.jpg

Με 1ml και αρχίσανε τα τούμπανα.
Μακάρι να μου κράταγε κάθε αντίσταση 1 εβδομάδα να την έβαζα και στην Ιθάκη.
Πάντως για dripping είναι όλα τα λεφτά.
Πάιρνεις την γευση αμέσως!!!
Οπότε θα φτιάχνω τέτοιες για τον Ody drim mode όταν δοκιμάζω γεύσεις :)

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Ρε Στελακο ειναι αυτες οι μαλακιες υγρα που ατμιζεις παρολο που εγω δεν βλεπω προβλημα απο την φωτο που εβαλες. Δεν εχει μαυρισει το βαμβακι απλα εχε παρει το χρωμα του υγρου σου. Απ'οτι βλεπω δεν εφτιαξες micro coil απλα μια κανονικη αντισταση, πρεπει να δοκιμασεις το micro coil αξιζει δοκιμη ακουσε με.

Γενικα τα σκουρα υγρα θα σου μειωσουν τη ζωη στο βαμβακι αλλα αν εχεις micro coil απλα βγαζεις το βαμβακι και βαζεις καινουργιο χωρις να ανοιξεις το ceramic housing.

Αιντε παππου δοκιμασε το :laugh:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Γεια σας παίδες !!!
Ξέρω... θα με βρίζετε γιατί ξεχάσατε οτι υπάρχω αλλά πολύ τρέξιμο με 2 μικρά παιδιά... χρόνος όχι μηδέν αλλά αρνητικός πλέον...

Βλέπω οτι η σκατοπαρέα καλά κρατεί και χαίρομαι γιαυτό !
Μάνο .. στείλε ενα invitation στο skype γιατί το έσβησε εδώ και καιρό η κόρη μου και ούτε με gps δεν μπορώ να το ξαναβρώ !!!!

Ρε Γιωργαρα ολοι καναμε παιδια αλλα δεν χαθηκαμε ετσι ωρε αδελφε, τι κανεις τα βυζαινεις μωρε; :laugh:

Ελπιζω να σαι καλα αδελφε μας λειπεις παντως

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
φορα γυαλια λαγουδακη.χαχαχαχαχαχαχα

ρε στελιο αμα στριψει την αντισταση σκετη μετα δεν βλεπει για να βρει τρυπα για το βαμβακι ο στελιος γιαυτο τα εστριψε μαζι.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Ωραιο αγορι φαινεσε στην φωτο

AAAAAAAAAAAAAAAxaxaxaxa ρε κλαρινογαμπρέ σταμάτα... θα μας παρεξηγήσουνε :laugh:

Ρε Στελακο ειναι αυτες οι μαλακιες υγρα που ατμιζεις παρολο που εγω δεν βλεπω προβλημα απο την φωτο που εβαλες. Δεν εχει μαυρισει το βαμβακι απλα εχε παρει το χρωμα του υγρου σου. Απ'οτι βλεπω δεν εφτιαξες micro coil απλα μια κανονικη αντισταση, πρεπει να δοκιμασεις το micro coil αξιζει δοκιμη ακουσε με.

Γενικα τα σκουρα υγρα θα σου μειωσουν τη ζωη στο βαμβακι αλλα αν εχεις micro coil απλα βγαζεις το βαμβακι και βαζεις καινουργιο χωρις να ανοιξεις το ceramic housing.

Αιντε παππου δοκιμασε το :laugh:

ΑΑΑΑΑΑΑμμμμμμμμ... αυτό λέω Στελάρα... Βανίλια είναι το υγρό δηλαδή σχεδόν άχρωμο!!!

Θα φτιάξω και micro μιας και είμαι και micros kai omorfosss

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread