Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
παιδια, εχω ψοφησει απο το γελιο απλως εχω λιγη δουλιτσα και βαζω μονο like αυτες τις μερες

Και καλά κάνεις αδερφέ!
Αν σε βλέπει και ο Βασίλης εδώ μέσα συνέχεια θα σε πιάσει καμιά μέρα από το αυτί και θα σε δέσει σε κανα μηχανουργείο να επιβλέπεις :laugh:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
παιδια, εχω ψοφησει απο το γελιο απλως εχω λιγη δουλιτσα και βαζω μονο like αυτες τις μερες

Σε συνχωρουμε αρκει να μας φτιαξεις καλο σουρπριζ παληκαρι. Φροντισε μονο να μπορει να στηθει με το στριγκακι του συνονοματου γιατι ποιος τον ακουει :laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
τον Βασιλη φοβαμαι που παρακολουθει ecf ολη μερα. Ουτε να γραψω δεν μπορω πλεον!!
Και καλά κάνεις αδερφέ!
Αν σε βλέπει και ο Βασίλης εδώ μέσα συνέχεια θα σε πιάσει καμιά μέρα από το αυτί και θα σε δέσει σε κανα μηχανουργείο να επιβλέπεις :laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ειναι πολυ καλο Στελιο. Ηθελα να το κανω ακομη καλυτερο αλλα το κοστος με εμποδισε. Δεν πειραζει, την επομενη φορα.

Εχω και την Πηνελοπη που φτιαχνω, η οποια εχει διαφορες αλλαγες που θα σου αρεσουν επισης
Σε συνχωρουμε αρκει να μας φτιαξεις καλο σουρπριζ παληκαρι. Φροντισε μονο να μπορει να στηθει με το στριγκακι του συνονοματου γιατι ποιος τον ακουει :laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αλλοι καπνιζουν καλτσες και αλλοι στριγκακια. Ο κοσμος του ΗΤ εχει βελτιωθει παρα πολυ :laugh:
Μακηηηηηη ο Στελιος βαριεται για ελα να τον βαλουμε να ατμισει τιποτα αλλα εσωρουχα :laugh:

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
δηλαδη εχουμε φιλο και τον Spiderman;εγω ετσι θα τον αποκαλω απο τωρα.χχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααα

γιατι δεν μπαινεις τακτικα ομως μπιλακο για να φευγουν ολες οι τοξινες;
με φωναξες;καλημερα σε
Ολη την παρεα

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
ειναι πολυ καλο Στελιο. Ηθελα να το κανω ακομη καλυτερο αλλα το κοστος με εμποδισε. Δεν πειραζει, την επομενη φορα.

Εχω και την Πηνελοπη που φτιαχνω, η οποια εχει διαφορες αλλαγες που θα σου αρεσουν επισης

Γιατι ρε εχεις φτιαξει ποτε κατι που δε μου αρεσε δηλαδη; Παιξε μπαλα αρχηγε μου εδω ειμαστε εμεις να παιρνουμε :toast:

Πως λεμε στο Τσιπουραδικο.........φερνε, φερνε καπελά

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αμα αρεσουν σε μενα τοτε αρεσουν και σε σενα Καπτεν, εχουμε προφανως το ιδιο γουστο!
Γιατι ρε εχεις φτιαξει ποτε κατι που δε μου αρεσε δηλαδη; Παιξε μπαλα αρχηγε μου εδω ειμαστε εμεις να παιρνουμε :toast:

Πως λεμε στο Τσιπουραδικο.........φερνε, φερνε καπελά

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
δεν υπαρχουν καλυτερα βιντεο απο τα δικα μου Μακη. Ουτε ακους, ουτε βλεπεις :laugh:
καλημερααααα.εμενα παιδια δεν με αρεσε το στρινκακι του Spiderman.ο κοφτης πισω ειναι πολυ χοντρος.πετονια επρεπε να ειναι κανονικα.χαχαχαχαχαχαχαχα.γεια σου θανο οπερατερ.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Το επομενο παντως για δοκιμη πρεπει να ειναι η Always με φτερα. Τα φτερα μπαινουν τζαμι στα καναλια και απο απορροφηση ε καλα δε συζητιεται κραταει λιτρα υγρου :laugh: Τι ιδεες κατεβαζω ο πουστης

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread