παιδια, εχω ψοφησει απο το γελιο απλως εχω λιγη δουλιτσα και βαζω μονο like αυτες τις μερες
παιδια, εχω ψοφησει απο το γελιο απλως εχω λιγη δουλιτσα και βαζω μονο like αυτες τις μερες
Και καλά κάνεις αδερφέ!
Αν σε βλέπει και ο Βασίλης εδώ μέσα συνέχεια θα σε πιάσει καμιά μέρα από το αυτί και θα σε δέσει σε κανα μηχανουργείο να επιβλέπεις![]()
Σε συνχωρουμε αρκει να μας φτιαξεις καλο σουρπριζ παληκαρι. Φροντισε μονο να μπορει να στηθει με το στριγκακι του συνονοματου γιατι ποιος τον ακουει![]()
Μακηηηηηη ο Στελιος βαριεται για ελα να τον βαλουμε να ατμισει τιποτα αλλα εσωρουχα![]()
με φωναξες;καλημερα σεδηλαδη εχουμε φιλο και τον Spiderman;εγω ετσι θα τον αποκαλω απο τωρα.χχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααα
γιατι δεν μπαινεις τακτικα ομως μπιλακο για να φευγουν ολες οι τοξινες;
ειναι πολυ καλο Στελιο. Ηθελα να το κανω ακομη καλυτερο αλλα το κοστος με εμποδισε. Δεν πειραζει, την επομενη φορα.
Εχω και την Πηνελοπη που φτιαχνω, η οποια εχει διαφορες αλλαγες που θα σου αρεσουν επισης
Γιατι ρε εχεις φτιαξει ποτε κατι που δε μου αρεσε δηλαδη; Παιξε μπαλα αρχηγε μου εδω ειμαστε εμεις να παιρνουμε
Πως λεμε στο Τσιπουραδικο.........φερνε, φερνε καπελά
καλημερααααα.εμενα παιδια δεν με αρεσε το στρινκακι του Spiderman.ο κοφτης πισω ειναι πολυ χοντρος.πετονια επρεπε να ειναι κανονικα.χαχαχαχαχαχαχαχα.γεια σου θανο οπερατερ.