Αφού δεν μπαίνεις ούτε oovoo ούτε skype!! Τι να κάνω να βγώ στην ταράτσα να φωνάζω;;;;;;;;;
Τελικά δεν έγινε το meeting, θα το οργανώσουμε άλλη μέρα![]()
Στειλε ενα μηνυμα και μπαινω αν μπορω ρε παληκαρι
Αφού δεν μπαίνεις ούτε oovoo ούτε skype!! Τι να κάνω να βγώ στην ταράτσα να φωνάζω;;;;;;;;;
Τελικά δεν έγινε το meeting, θα το οργανώσουμε άλλη μέρα![]()
Αεροκαγκουρας;;;;;; Καλοοοοοοοοο![]()
Να το σουλουπωσω λιγο και θα βαλω .ακομα το κουτι που βρηκα απο ενα παλιο διαγνωστικο της Volvo το εχω ανοιχτο και τα καλωδια μου φερνουν ταραχη.
aerokangoura!!! τι ωραια λεξη ρε φιλε. Να ονομασω ετσι το νεο gg?
Ουατ ιζ ενερφοποιηση πλιζ;
Το μονο σιγουρο κοντευετε να τρελανετε και μενα ωρε!!Τρελλοι σιγουρα![]()
Το εσωτερικο του .....
Σιγουρα θα γινουν βελτιωσεις πρωτα ηθελα να το τσεκαρω, μια χαρα παντος .Κολά !!
View attachment 264278
Υπαρχει και ΝΕΟ Τζιτζι;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :d
Τρελλοι σιγουρα![]()
Το μονο σιγουρο κοντευετε να τρελανετε και μενα ωρε!!![]()
Σακη ευχαριστω και με τιμα το οτι σου αρεσει η προσπαθεια που εκανα. Ουτε εγω γνωριζω κατι λιγα που αναγκαστηκα να μαθω λογο δουλειας και τα εκανα πραξη .απο ηλεκτρονικα δεν γνωριζω τιποτα αδερφε, μονο θεωρια. Η ηλεκτροποντα σου παντως ειναι ολα τα λεφτα λεμε!!
Λοιπόν επειδή γουστάρω πολύ τους ανθρώπους που είναι "μαμούνια" δηλαδή ψάχνονται, φτιάχνουν, χαλάνε κτλ βρήκα μια φωτογραφία με ένα αποθηκάκι που είχα πριν 15 χρόνια που ήμουν νέοςγια να δείτε την τρέλα μου με τις κατασκευές!!!
Κάτω αριστερά είναι ένα κιλοβατικό στα FM (το κουτί με τα 4 VUmeters) σκότωνε ακόμα και τον 9.84FM αλλά σκότωνε και τις τηλεοράσεις όλου του τετραγώνου!!!!!!!!! ααααχαχαχχαχααα
Σας αφήνω τώρα γιατί θα μου πετάξει το laptop η γυναίκα στο κεφάλι... θέλει λέει ταινία... αν μπορέσω θα την δέσω με μονωτική και θα ξανάρθω χεχε
Λοιπόν επειδή γουστάρω πολύ τους ανθρώπους που είναι "μαμούνια" δηλαδή ψάχνονται, φτιάχνουν, χαλάνε κτλ βρήκα μια φωτογραφία με ένα αποθηκάκι που είχα πριν 15 χρόνια που ήμουν νέοςγια να δείτε την τρέλα μου με τις κατασκευές!!!
Κάτω αριστερά είναι ένα κιλοβατικό στα FM (το κουτί με τα 4 VUmeters) σκότωνε ακόμα και τον 9.84FM αλλά σκότωνε και τις τηλεοράσεις όλου του τετραγώνου!!!!!!!!! ααααχαχαχχαχααα
Σας αφήνω τώρα γιατί θα μου πετάξει το laptop η γυναίκα στο κεφάλι... θέλει λέει ταινία... αν μπορέσω θα την δέσω με μονωτική και θα ξανάρθω χεχε
Μη λες ψεματα ρε, οταν ησουν νεος δεν υπηρχαν κομπιουτερ οθονες, μονο ασπρομαυρος βουβος κινηματογραφος .