Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Αφού δεν μπαίνεις ούτε oovoo ούτε skype!! Τι να κάνω να βγώ στην ταράτσα να φωνάζω;;;;;;;;; :confused:
Τελικά δεν έγινε το meeting, θα το οργανώσουμε άλλη μέρα :)

Στειλε ενα μηνυμα και μπαινω αν μπορω ρε παληκαρι

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
aerokangoura!!! τι ωραια λεξη ρε φιλε. Να ονομασω ετσι το νεο GG?
Προσπαθείς να με κάνεις να χάσω την σοβαρότητά μου εδώ μέσα, αλλά δεν θα το επιτύχεις χαμέτυπε αεροκάγκουρα!!!
Θα παραμείνω σοβαρός και αν δε σ'αρέσουν τα σεταρίσματά μου, τα παράπονά σου στην διοίκηση

:laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αντε μπραβο ρε Σακη, ωραιος!
Να το σουλουπωσω λιγο και θα βαλω .ακομα το κουτι που βρηκα απο ενα παλιο διαγνωστικο της Volvo το εχω ανοιχτο και τα καλωδια μου φερνουν ταραχη.

sakis7

Senior Member
ECF Veteran
Jul 8, 2012
213
227
Athens Greece
Τρελλοι σιγουρα :laugh:
Το μονο σιγουρο κοντευετε να τρελανετε και μενα ωρε!!
t2712.gif

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
απο ηλεκτρονικα δεν γνωριζω τιποτα αδερφε, μονο θεωρια. Η ηλεκτροποντα σου παντως ειναι ολα τα λεφτα λεμε!!
Το εσωτερικο του .....
Σιγουρα θα γινουν βελτιωσεις πρωτα ηθελα να το τσεκαρω, μια χαρα παντος .Κολά !!
View attachment 264278

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
παντα υπαρχει κατι καινουργιο Στελιο. Eχω ηδη φτιαξει πολλα σχεδια στο κομπιουτερ. Να δω τι θα πρωτοφτιαξω
Υπαρχει και ΝΕΟ Τζιτζι;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :d

sakis7

Senior Member
ECF Veteran
Jul 8, 2012
213
227
Athens Greece
απο ηλεκτρονικα δεν γνωριζω τιποτα αδερφε, μονο θεωρια. Η ηλεκτροποντα σου παντως ειναι ολα τα λεφτα λεμε!!
Σακη ευχαριστω και με τιμα το οτι σου αρεσει η προσπαθεια που εκανα. Ουτε εγω γνωριζω κατι λιγα που αναγκαστηκα να μαθω λογο δουλειας και τα εκανα πραξη .
Thank you Pro!
Thank you all!!

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Λοιπόν επειδή γουστάρω πολύ τους ανθρώπους που είναι "μαμούνια" δηλαδή ψάχνονται, φτιάχνουν, χαλάνε κτλ βρήκα μια φωτογραφία με ένα αποθηκάκι που είχα πριν 15 χρόνια που ήμουν νέος :laugh: για να δείτε την τρέλα μου με τις κατασκευές!!!

Κάτω αριστερά είναι ένα κιλοβατικό στα FM (το κουτί με τα 4 VUmeters) σκότωνε ακόμα και τον 9.84FM αλλά σκότωνε και τις τηλεοράσεις όλου του τετραγώνου!!!!!!!!! ααααχαχαχχαχααα

Σας αφήνω τώρα γιατί θα μου πετάξει το laptop η γυναίκα στο κεφάλι... θέλει λέει ταινία... αν μπορέσω θα την δέσω με μονωτική και θα ξανάρθω χεχε

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Μη λες ψεματα ρε, οταν ησουν νεος δεν υπηρχαν κομπιουτερ οθονες, μονο ασπρομαυρος βουβος κινηματογραφος .

Λοιπόν επειδή γουστάρω πολύ τους ανθρώπους που είναι "μαμούνια" δηλαδή ψάχνονται, φτιάχνουν, χαλάνε κτλ βρήκα μια φωτογραφία με ένα αποθηκάκι που είχα πριν 15 χρόνια που ήμουν νέος :laugh: για να δείτε την τρέλα μου με τις κατασκευές!!!

Κάτω αριστερά είναι ένα κιλοβατικό στα FM (το κουτί με τα 4 VUmeters) σκότωνε ακόμα και τον 9.84FM αλλά σκότωνε και τις τηλεοράσεις όλου του τετραγώνου!!!!!!!!! ααααχαχαχχαχααα

Σας αφήνω τώρα γιατί θα μου πετάξει το laptop η γυναίκα στο κεφάλι... θέλει λέει ταινία... αν μπορέσω θα την δέσω με μονωτική και θα ξανάρθω χεχε

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
γεια σου ρε μαστορα! Αρχηγος εισαι λεμε!

Δεστην σε Χ style και ξαναελα:laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααα
Μη λες ψεματα ρε, οταν ησουν νεος δεν υπηρχαν κομπιουτερ οθονες, μονο ασπρομαυρος βουβος κινηματογραφος .

john67

Ultra Member
ECF Veteran
Aug 3, 2012
1,139
2,061
Athens, Hellas
Γειά σου Στέλιο πολυτεχνίτη, έχω τέτοιο δωμάτιο από το Γυμνάσιο μέχρι σήμερα πιο πολύ για ηλεκτρονικές κατασκευές, δυστυχώς το πομπό fm που είχα δεν το κράτησα. Δεν σκότωνα τις τηλεοράσεις όλου του τετραγώνου έκανα κάτι χειρότερο...απο τις πολλές αρμονικές συχνότητες που είχε ο πομπός έκανα παρεμβολή στις στρατιωτικές συχνότητες με αποτέλεσμα μέσα στο μισάωρο να σκάει στρατιωτικό ελικόπτερο πάνω απ'τη κεραία...
Εκεί να δείς κλάσιμο νά'σε και 15 χρονών, μιλάμε για 1982.

Δύο τασάκια βλέπω μπροστά στην οθόνη, βρε μπάς και προσπαθούσες να φτιάξεις η.τ.?

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread