Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

bloukidis

Full Member
Mar 14, 2013
62
7
39
ΣΚΙΑΘΟΣ
καλησπέρα και πάλι αν μπορεί να με πει και καπιοσ πότε μπορώ να δω πότε έκανα την έγγραφη μου ήταν λίγες μέρες πριν αν θυμάμαι απο τα μνμ τα εδώ είναι όλα τα μνμ που έχω από τότε που έγινε η εγγραφή και σε αυτά ερωτησης αν θελεται ανεβάζω τι γράφει και το καθένα αλλά επιδει έγινε έτσι και είχα καιρό να μπω δεν πάει να πει ότι έκανα όσα λέει ο θανοσ που είναι ψευδείς η δε θυμάται η με πέρασε για άλλον και λέω μπερδεύεσαι και το συνεχίζεις θανο αν δεν θυμάσαι καλύτερα μη θιγείς άτομα...... Χωρίς τίτλο.jpg
 

bloukidis

Full Member
Mar 14, 2013
62
7
39
ΣΚΙΑΘΟΣ
ε τι ρε blue εδώ λέει διάβασες ότι τον έβριζα σε άλλα φόρουμ και ότι του ζητούσα χάρες και της έκανε κιόλας πλάκα με κανεται,,,,και αφου τισ εκανε εξαφανιστικα μετα ,,,,δεν μπορει να παραδεχτει οτι μπερδευεται απο το τιποτα θα βγουμε και μη πω τι .....
 

bloukidis

Full Member
Mar 14, 2013
62
7
39
ΣΚΙΑΘΟΣ
οχι ρε θανο πιο abydabhi απο την αθηνα εγω γυρισα σκιαθο γιαυτο σε λεω με μπερδευεισ ειπαμε εχουμε και μπεσα τι θα προσπαθουσα να σε βγαλω τρελλο ειληκρινα μιλαω ποτε δεν ειχαμε ανταλαξει τετοια μνμ τα
 

bloukidis

Full Member
Mar 14, 2013
62
7
39
ΣΚΙΑΘΟΣ
ουτε σε εβριζα σε αλλα φορουμ ημαρτον σε ειπα εκανα πρωτα τν εγγραφη μου εδω το χειμωνα φετος και μετα και στο greekvapes δεν εχω σε κανενα αλλο φορουμ τιποτα ουδεποτε εχο σχολιασει λεγομενα σου
 

Erik-GR

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Dec 22, 2011
109
143
Athens Greece
Για να σου δειξω οτι δεν σβηνω post παρα μονο οταν ο αλλος γινει πολυ εριστικος, κοιτα την συζητηση (ο Θεος να την κανει), μεταξυ εμενα και του steelseth σε αυτο εδω το νημα.

http://www.e-cigarette-forum.com/fo...ng-why-greece-always-going-down-achilles.html

Την θεωρεις σοβαρη? Εγω παντως την θεωρω αστεια και αναξια λογου. Επειδη λοιπον τετοιες ειναι οι συζητησεις μεσα στο Ελληνικο, γι αυτο και δεν μπαινω πλεον.

Επισης να σου πω κατι πανω σε αυτο που ειπες:

Μα δεν λεω αυτο σε καμμια μα καμμια περιπτωση. Λεω ακριβως αυτο που λες και εσυ:

Πες μου ποσες φορες στο Ελληνικο κρατησα μια συζητηση η οποια ηταν σοβαρη και προσπαθησα να δειξω γιατι το GG υπερισχυει εναντι των υπολοιπων? Ή ποσες φορες κρατησα μια συζητηση που ηταν ειρωνικη, βλακωδης, ανουσια και μαλιστα δεν προλαβαινα να απανταω σε 10 ατομα ταυτοχρονα ενω αυτοι συνεχιζαν να γραφουν οτι τους κατεβαινε στο κεφαλι? Δεν λεω οτι δεν διεγραψα post οπως αλλωστε εκανε και ο Βασιλης οταν επρεπε, (δηλ οταν εβλεπα κακη διαθεση απο μερους αυτου που εγραφε). Δυστυχως ομως αυτο ειναι καθεστως στο Ελληνικο. Και ενω ειλικρινα θα ηθελα να μπω και να μεινω στο Ελληνικο, με σταματαει παντα το γεγονος οτι δεν υπαρχουν πολλοι σοβαροι μεσα.

Επισης υπαρχει πολυ διαπλοκη ρε συ Erik. Χαμος γινεται. Κατασκευαστες με πελατες που τα κανουν πλακακια, που πληρωνονται για να εκφερουν θετικη αποψη για το mod τους ενω τα pm πηγαινουν και ερχονται, κτλ. Επισης, οταν βλεπω ατομα σαν τον ellada τον απατεωνα που με εβριζε ολη την ωρα και οι περισοτεροι τον υποστηριζαν, οταν βλεπω ατομα σαν τον bloukidi, η τον steelseth ή δεν ξερω και εγω ποιον αλλον, βλεπεις καποιο λογο να ειμαι εκει?

Δεν ειμαι εριστικος και αν φαινομαι ετσι ζητω συγγνωμη, αλλα πες μου οτι εχω αδικο


Επειδη ρωτας την αποψη μου, θα σου πω εννοειται οτι δεν ειναι σοβαρη.
Ομως θελω να σταθω καπου, που αν το κοιταξεις λιγο πιο προσεκτικα θα δεις οτι ο steelseth και ο καθε steelseth δεν εχει καποιο προβλημα με τις κατασκευες σου και εχει λυνεται. Πιστευω οτι το προβλημα ειναι αλλου και ειναι η αποψη μου που μπορει να κανω λαθος.
Το προβλημα ειναι η σταση σου προς τους καταναλωτες ή τους υποψηφιους καταναλωτες...
Εκφραζοντας οτι πχ δεν του αρεσει οτι εχει NR wire ή δεν του δουλευει η ρυθμιση ή το engraving, δεν παει να πει οτι θελει να σου κανει κακο ή οτι θελει να στην πει ή να δημιουργησει εντυπωσεις, κατα βαθος αυτο που θελει ειναι απλα να τον ακουσεις...
Δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνησεις μαζι του αλλα να τον ακουσεις.

Αν σε καθε προβλημα προσπαθεις να αποδειξεις οτι το GG ειναι το καλυτερο ή φταει παντα ο χρηστης ή οτι ολοι κανουν λαθος και μονο αυτο που λες ειναι το σωστο, δειχνεις οτι δεν μπορεις να δεχτεις κριτικη.

Το οτι το GG σαν προιον ολοι παραδεχονται οτι ειναι εξαιρετικο.
Το προβλημα πιστευω ξεκιναει στο θεμα της στασης σου και στο οτι αν ειναι το καλυτερο προιον πρεπει να το πει ο καταναλωτης.
Δεν γινεται να το λεει ο ιδιος ο κατασκευαστης. Επισης εχει σημασια και ο τροπος που προσπαθεις να το κανεις και οταν προκειπτει κατι τετοιο η σταση "δεν δεχομαι μυγα στο σπαθι μου" πυροδοτει τετοιου ειδου μη σοβαρες συζητησεις οπως του steelseth ή οποιουδηποτε.

Οπως σου ειπα και ποιο πριν αν χειρηστεις τον διαλογο ειτε με λιγο χιουμορ και χαζομαρα ή με επιχειρηματα αλλα να ακους, χωρις να συμφωνεις απαραιτητα, ισως τα πραγματα να ειναι διαφορετικα. Ομως οταν χαρακτηριζεις καποιον με ταμπελες πχ απατεωνα, κλεφτη,αγραμματο προδιαθετεις αφενος την συνεχεια του διαλογου σε αυτο το επιπεδο και αφετερου να βαζουν ταμπελες σε εσενα να σε χαρακτηριζουν ή να σε τσιγκλανε για να τσιμπησεις.

Επισης το οτι γραφει καποιος κατι αρνητικο ή θετικο για καποιο προιον, δεν γινεται "κτημα" αυτοματα στο μυαλο των αλλων.
Η πορεια και χρονος δειxνει αν και τι ειναι.

Επισης δεν βρισκω καν τον λογο της υπαρξης αυτου του νηματος.
http://www.e-cigarette-forum.com/fo...ng-why-greece-always-going-down-achilles.html

Ο λογος που εγραψα σημερα ηταν γιατι οντως ακουγεσαι εριστικος για το φορουμ, ενω θελεις να πεις για συγκεκριμενα ατομα και επρεπε να διευκρινιστει. Επειδη απο κοντα εισαι αλλος ανθρωπος, πιστευω αν εγραφες στα φορουμ οπως μιλας σε διαλογο face to face δεν θα δειχνεις ποτε εριστικος.
 

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
64
ptolemaida
Να σε στειλουμε στην Ευρωπη τρομαρα σου :laugh::laugh:

γιατι οχι και στις βρυξελες αμα λαχει να ουμε.

τα διαβασα μπλουκ τα ποστ ειναι οκ.πμ δεν μπορουμε να δουμε.αλα αφου σε περασε για αλον τελος.
 

bloukidis

Full Member
Mar 14, 2013
62
7
39
ΣΚΙΑΘΟΣ
όλα και όλα τα μνμ που έχω είναι 8 σε απορίες-ερώτησης από εκεί και πέρα τίποτα γενικώς,,διότι δεν είχα κάτι να διευκρινίσω ούτε και έγραφα στο φόρουμ διότι τα περισσότερα ήταν απόψεις και ενημερώσεις διάφορων εκτός η/τ για το Ελληνες γενικά μιλάω άλλου δεν εχω ασχοληθεί ούτε έχω γράψει κάτι,,,όποτε θανο το ξαναλέω μπερδεύεσαι δεν υπήρχε λόγος να κάνω κάτι τέτοιο ούτε προκειτε και ουτε θα υπαρξει...και πότε δεν διατυπώθηκαν όσα έχεις πει μεταξύ μας
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread