Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αδερφε, δεν ηξερα οτι το σπασιμο του φραγματος ειναι ορατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εντυπωσιαστηκα σφορδα λεμε!!!! Δεν ξερεις ποσο μου αρεσουν αυτα!!

Εν τω μεταξυ, τα ηχητικα κυματα γυρω απο τον πυραυλο ειναι κατι τρελλο ετσι?

Φοβερο βιντεο, μπραβο αδερφε μου

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
μου ειπαν οτι το τελωνειο εχει πηξει και θα εχουμε 5νθημερη καθυστερηση Μακη. Δεν φτανει που πληρωνουμε, εχουμε και καθυστερηση τωρα.
Εγω την μονη καθυστερηση που βλεπω ειναι στο μυαλο τοων υπεθυνων. ΑΝΟΙΞΕ βρε παπαρα τα συνορα να τελειωνουμε με αυτη τη μαλακια επιτελους!
τι αλο θελεις ρε θαναση;ολα τζετ ειναι.τα τουμπ με την φουλ χαραξη τα πηρες;

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
αδερφε, δεν ηξερα οτι το σπασιμο του φραγματος ειναι ορατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εντυπωσιαστηκα σφορδα λεμε!!!! Δεν ξερεις ποσο μου αρεσουν αυτα!!

Εν τω μεταξυ, τα ηχητικα κυματα γυρω απο τον πυραυλο ειναι κατι τρελλο ετσι?

Φοβερο βιντεο, μπραβο αδερφε μου

Οσο πιο μεγαλη υγρασια εχει η ατμοσφαιρα τοσο πιο εντυπωσιακο το ωστικο κυμα αδελφε.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
μου ειπαν οτι το τελωνειο εχει πηξει και θα εχουμε 5νθημερη καθυστερηση Μακη. Δεν φτανει που πληρωνουμε, εχουμε και καθυστερηση τωρα.
Εγω την μονη καθυστερηση που βλεπω ειναι στο μυαλο τοων υπεθυνων. ΑΝΟΙΞΕ βρε παπαρα τα συνορα να τελειωνουμε με αυτη τη μαλακια επιτελους!

Και θελουν και αναπτηξη τρομαρα τους

ksaipas

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Aug 30, 2013
248
361
48
London, United Kingdom, United Kingdom
Καλημερα τρελα παλικαρια!

Εντυπωσιακο το υπερηχητικο τζετ!! Στελιο εγραψες!

Θαναση φιλε δυστυχως εχουμε καταντησει να ψαχνουμε τι λειτουργει σωστα αντι να ψαχνουμε τι λειτουργει με λαθος τροπο για να το φτιαξουμε.

dioliv

Vaping Master
ECF Veteran
Dec 25, 2013
5,348
3,639
Greece Thessaloniki
Γεια σας τρελλοπαιδα παρτε και ενα ωραιο βιντεακι το οποιο ειναι πολυ ενδιαφερον

Πολυ ωραιο το video αλλα το post μου αστοχο....
Οταν ειδα το μπλε σκαφος νομιζα οτι προκειται για τους blue angels... Τωρα ειδα το video :eek:

Vape Maniac

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
καταπληκτικο αδερφε. Νομιζω οτι εσπασε το φραγμα λιγο πριν τον διαχωρισμο?

Ναι και σκεψου οτι παει και σε 85-90 μοιρες ανοδο. Σκεψου δηλαδη γκαζια που εχει το ρημαδι

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
φυσικα και μας εχουν πρηξει τα παπαρια. Εμενα μου εχουν γεμισει το αυτοκινητο με κωλοχαρτα και δεν φτανει που εχουν βρωμισει τον τοπο, εχουν κοψει και τα μισα δεντρα για να τα κανουν κωλοχαρτα. Μας κοβουν το οξυγονο για να διαφημιστουν τα ζωα. Και φυσικα εμεις πληρωνουμε για την κοπη των δεντρων και για τα σκουπιδια μεσω φορων.
Α στα διαλα μεσημεριατικα

Παρεπιπτοντως, σημερα με πηρε μια μαλακοβα για να με ρωτησει αν ειμαι ευχαριστημενος με το εργο ενος υπουργου που φυσικα δεν θυμαμαι το ονομα του. Της ειπα οτι δεν ασχολουμαι με την πολιτικη. Η επομενη ερωτηση ξερετε ποια ηταν? "Δεν πειραζει πειτε μας κατι". Αυτο που της απαντησα (επειδη δεν μπορω να απανταω σε γελοιοτητες) ειναι οτι ειναι ντροπη να συμπεριφερονται με τοσο αστειο τροπο στους πολιτες.

Ξανα-στα-διαλα πρωινιατικα

Αν με ξαναπαρει κανεις και με ρωτησει μαλακια, τον πηδηξα
Μας εχουν πρηξει τα ...χιδια με τις εκλογες η μου φαινεται;

Last edited:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread