Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Στελιο, τα πηρα στο κρανιο αδερφε. Μαυρος εσωτερικα ο σωληνας, πεπιεσμενο το σχεδιο το οποιο δεν εφτανε απο την αρχη ως το τελος του σωληνα και ο σωληνας χτυπημενος. Αι στα διαλα βραδυατικα με ολα τα ζωα εκει χαμω. Κλαιω τα λεφτα που πεταξα αλλα μαλακιουλες δεν πουλαω σε κανεναν. Το προιον ή θα ειναι αψογο ή δεν θα ειναι. Δεν υπαρχει μεση λυση

Θάνο μου να σου πω ακριβώς τι έγινε γιατί τους έχω φάει με το κουτάλι τους Κινέζους. Προκειμενου να πάρουν τη δουλειά έκατσε το αφεντικό και έβγαλε το δείγμα. Μόλις πήρε το ok από σένα να φτιάξει τους 60 σωλήνες έβαλε έναν εργάτη ο οποιος έχει απολυτήριο τρίτης δημοτικού και του είπε βάλε αυτό το σχέδιο σε 60 σωλήνες. Όπως καταλαβαίνεις η μαϊμού ο εργάτης έκανε ότι του κατέβηκε στην κεφάλι.
Έτσι είναι η Κίνα αδελφέ δυστυχώς.
Αν ψάχνεις ποιοτική δουλειά επουδενί δεν πρέπει να εμπιστευτείς Κινέζους

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Καπότα... άκου καπότα.
Δε μιλάω με πασαλιμάνιους σαλμονέλιους ρε... προφυλακτικό το λένε :2cool:

Άσε δεν έχω κέφι σήμερα... μάλλον πρέπει να κάνουμε όλοι tube κί ... ή να μας δώσει το email του κινέζου ο Θάνος να ξεδώσουμε !!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
μου απαντησε σημερα seek. Θα μου στειλει πισω τα μισα χρηματα ή θα μου στειλει ετοιμα συρματα. Παλι καλα, δεν ειναι τελειως παπαρας.Μαλλονξ θα παρω συρματα και κεραμεικα
Εγω λεω δσε στοιχεα τους να παμε λοι για ντου!!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
εχεις απολυτο δικιο Στελιο. Το μοναδικο εργοστασιο που μου εχει κανει δουλεια αριστη και μαλιστα δουλεια που δεν μπορεσε κανεις αλλος να κανει αναμεσα σε 90 εργοστασια σε Αμερικη, Ευρωπη και γενικα σε ολο τον κοσμο ειναι αυτο που μου εφτιαξε τις πλακετες. Εμαθα δε προσφατα οτι φτιαχνουν κομματια του τηλεφωνου της apple. Aυτοι πραγματι αξιζουν συγχαρητηρια. Οι υπολοιποι ειναι για κλωτσιες σιγουρα.
Θάνο μου να σου πω ακριβώς τι έγινε γιατί τους έχω φάει με το κουτάλι τους Κινέζους. Προκειμενου να πάρουν τη δουλειά έκατσε το αφεντικό και έβγαλε το δείγμα. Μόλις πήρε το ok από σένα να φτιάξει τους 60 σωλήνες έβαλε έναν εργάτη ο οποιος έχει απολυτήριο τρίτης δημοτικού και του είπε βάλε αυτό το σχέδιο σε 60 σωλήνες. Όπως καταλαβαίνεις η μαϊμού ο εργάτης έκανε ότι του κατέβηκε στην κεφάλι.
Έτσι είναι η Κίνα αδελφέ δυστυχώς.
Αν ψάχνεις ποιοτική δουλειά επουδενί δεν πρέπει να εμπιστευτείς Κινέζους

soulseek

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Aug 12, 2013
1,176
1,503
London, UK
αυτο που εφτιαξα εγω δεν ειναι engraving Στελιο. Ειναι διαδικασια με χημικα. Απλως ο τεχνιτης ηταν μαλακας με πτυχιο 3ης δημοτικου οπως ανεφερες

Το φανταστικ τι ηταν chemical etching απο τα χρματα. Το χω δοκιμσει σε κατι κομμτια του JGG και δουλεει πολυ ωραια. Σκοπεα σε λγες βδομδες που θα ειμαι σπιτι να το κανω κανονικ στο 18650 tube και να προστρω λεπτομρειες.

Για να μαρησαν απο μσα φαντζομαι πως ο βλκας δεν τα ειχε κλσει καλα.

leroytwohawks

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
I used to hand engrave a few years back I should have done some on one of my mods then like I did on the old graver handle with the flames. I still have friends that engrave so maybe someday but the cost for hand engraving is not cheap.
palmproblem2.jpg
This was my old shop setup, the tools and time involved are costly.
user5069_pic2622_1268318188.jpg

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
μου απαντησε σημερα seek. Θα μου στειλει πισω τα μισα χρηματα ή θα μου στειλει ετοιμα συρματα. Παλι καλα, δεν ειναι τελειως παπαρας.Μαλλονξ θα παρω συρματα και κεραμεικα

Απ'όλότελα... καλή κ'η Παναγιώταινα.
Πάρε ότι σου δώσει αλλά για engraving... μακρυά!! :(

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
I used to hand engrave a few years back I should have done some on one of my mods then like I did on the old graver handle with the flames. I still have friends that engrave so maybe someday but the cost for hand engraving is not cheap.
View attachment 338001
This was my old shop setup, the tools and time involved are costly.
View attachment 338000

That must be also excellent work my friend but you have to consider that if imeo needs 1000 pieces... would have been looooong time job :(

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Λοιπόν πρόταση σοβαρή και δεσμεύομαι να το κάνω!
Η πρόταση βέβαια ισχύει για όλους αλλά εγω θελω να δω τον Λαγούδη να το κάνει!!!
Έχω έναν Iatty V1 κανονικότατο με V1 πλαστικά, βάση με την τρύπα, ss mouthpiece κτλ.

Όποιος... (μόνο ο Λαγουδογαμπρός μπορεί να ξεκατινιαστεί όπως έχω ξεκατινιαστεί εγώ πολλές φορές)... μας βάλει μια φώτο του με γόβες... τον κερδίζει :laugh:

Έλα να δω συμμετοχέεεεεεεεεςςςςςςςς :laugh:

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread