Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Βλεπω οτι και σεις δεν πατε πισω, μια χαρα τα θυμαστε ολα τα βρωμικα παιχνιδια :laugh:

A, μην ξεχασω και τα ωραια σαλαμακια που κοβαμε στα κοριτσια. (Αντι να τους βαζουμε χερι οι μαλακες):laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ειχαμε ειδικα μια ρε παιδια, την οποια την θυμαμαι ακομα. Ηταν η αδυναμια μου (και των υπολοιπων φυσικα). Μιλαμε για κωλαρακι απεριγραπτο! Ειχε φαει τα σαλαμακια της αρκουδας. Τελικα τα εφτιαξε στο Λυκειο με εναν παπαρα και "προκοψε" αντι να τα φτιαξει με μενα. Hθελε καποιον "ωριμο" ενω εγω ημουν για τα σιδερα. Και συνεχιζω να ειμαι φυσικα:laugh:

Η επιφανειακη ωριμοτητα βλαπτει παιδια. Πρεπει να ειμαστε ωριμοι στην ουσια και οχι στα λογια και στη φατσα. Χανουμε μερικα γκομενακια αλλα ειμαστε καλα με τον εαυτο μας

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Καλησπερα κοριτσια γυρισα και βλεπω παλι για γκομενακια μιλατε. Εμμ βεβαια ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται. Σας εχω ενα βιντεο οταν ερθω να σας στειλω ολους αδιαβαστους, αυτο δεν μπαινει εδω ομως με ΤΙΠΟΤΑ λεμε

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Γεια σου Διονυσακο, μια χαρα αδελφε. Εδω καθομαι και ακουω τις μαλακιες που λενε ολοι οι πολιτικοι στη τηλεοραση και γελαω. Τελικα πρεπει να πιστευουν οτι ο μεσος Ελληνας ειναι τελειως μα τελειως χαπατο.

dioliv

Vaping Master
ECF Veteran
Dec 25, 2013
5,348
3,639
Greece Thessaloniki
Γεια σου Διονυσακο, μια χαρα αδελφε. Εδω καθομαι και ακουω τις μαλακιες που λενε ολοι οι πολιτικοι στη τηλεοραση και γελαω. Τελικα πρεπει να πιστευουν οτι ο μεσος Ελληνας ειναι τελειως μα τελειως χαπατο.

Μονο για γελια ειναι ΟΛΟΙ τους φιλε μου αλλα.... Δε φταινε αυτοι...

Vape Maniac

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Πισσα και πουπουλα θελουν οι πουστηδες και διωξιμο απο την πολη πανω σε ραγα τραινου

pisa.jpg

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
και πως θα το δουμε αδερφε?
Καλησπερα κοριτσια γυρισα και βλεπω παλι για γκομενακια μιλατε. Εμμ βεβαια ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται. Σας εχω ενα βιντεο οταν ερθω να σας στειλω ολους αδιαβαστους, αυτο δεν μπαινει εδω ομως με ΤΙΠΟΤΑ λεμε

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread