Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Αμα μου στειλεις το update θα το δοκιμασω αμεσως :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Πανυ μου πιο ευκολα σου στελνω ενα νεφρο :laugh: Προσωπικα δεν ατμιζω τιποτα αλλο απο την ημερα που το δοκιμασα. Θα μας πει ο Θανος η ο Θειος ποτε θα εχει φρεσκια δωση upgrade για Ιθακη

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Παντως η αληθεια ειναι οτι το ατμισμα ειναι πολυ υποκειμενικο. Κατι που εγω βρισκω καταπληκτικο μπορει να μην ειναι ετσι για καποιον αλλον. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα :laugh:

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Πανυ μου πιο ευκολα σου στελνω ενα νεφρο :laugh: Προσωπικα δεν ατμιζω τιποτα αλλο απο την ημερα που το δοκιμασα. Θα μας πει ο Θανος η ο Θειος ποτε θα εχει φρεσκια δωση upgrade για Ιθακη
νεφρο λεει.....αχαχαχαχαχαχα:laugh:

pany

Senior Member
ECF Veteran
Mar 31, 2012
204
116
50
Cyprus
αμα θελεις πανυ σε στελνω το δικο μου και οταν φερει ο βασιλης με το δινεις.μια φορα το δουλεψα για δοκιμη.

Ευχαριστω πολυ για την προσφορα αλλα μπορω να περιμενω. Εξαλλου θα χρειαστω 3 update.

Οι αλλοι ολοι ηστε για δεσιμο!!! Τουλαχιστον τωρα ξερω που να ψαχτω για δωρητες οργανων. :)

Sent from my iPad using Tapatalk

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
σε 2 εβδομαδες θα εχουμε Ιθακη Γιαννη, κοντα ειμαστε
Θα με βαλετε να παιξω με την ιθακη το σκ που θα εχω χρονο ρε παλιοπαιδα;πριν λιγο ειδα κατι και ειμαι σοκαρισμενος....ο μονος ατμ που μου λειπει ειναι η πηνελοπη v3.....θανασηηηηηηηηηη.....βασιληηηηηη ποτε θα εχουμε στοκ ξανα;

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Η αποσταση των post ειναι 4 χιλιοστα οποτε υπαρχει χωρος Στελιο
2μμ μαλλον θα βγει πολυ φαρδυ και θα ακουμπαει στα posts του update Πανυ νομιζω. Δεν το εχω δοκιμασει τοσο φαρδυ μπορει και να δουλεψει αρκει να μην ακουμπαει

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
πανυ, αν δεν ειμασταν ετσι θα ειχες βαρεθει τη ζωη σου :laugh:
Ευχαριστω πολυ για την προσφορα αλλα μπορω να περιμενω. Εξαλλου θα χρειαστω 3 update.

Οι αλλοι ολοι ηστε για δεσιμο!!! Τουλαχιστον τωρα ξερω που να ψαχτω για δωρητες οργανων. :)

Sent from my iPad using Tapatalk

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Η αποσταση των post ειναι 4 χιλιοστα οποτε υπαρχει χωρος Στελιο

Σωστος αλλα βαλε και τη διαμετρο του συρματος και εισαι κοντα. Χωραει παντος το μετρησα

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread