σε καλο σου σημερα...ελεοςE ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ ξέρεις οτι είμαι σοβαρός ρε Πάνυ
Τέλος πάντων... αν θέλεις και όλοκληρα όργανα... έχουμε και απ'αυτά!!
![]()
![]()

σε καλο σου σημερα...ελεοςE ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ ξέρεις οτι είμαι σοβαρός ρε Πάνυ
Τέλος πάντων... αν θέλεις και όλοκληρα όργανα... έχουμε και απ'αυτά!!
![]()
![]()
Αει βαμηθείτε ρε.. όλη μέρα μπλικι μπλίκι.
Ασχοληθείτε ρε και με τις γυναίκες σας μην νιώθουν μόνες!!! (πωωω τρελή μακακία είπα ε;)
Καλα που το καταλαβεςΚαλα εδω που τα λεμε εγω φταιω που ανοιξα συζητηση για τον ιαττυ vs Ιθακη. Απαραδεκτο τετοιο πραμα εδω
οχι ρε σιγα σωστο αυτο που ειπες.....ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΑει βαμηθείτε ρε.. όλη μέρα μπλικι μπλίκι.
Ασχοληθείτε ρε και με τις γυναίκες σας μην νιώθουν μόνες!!! (πωωω τρελή μακακία είπα ε;)
επιτελους.......φιλιααααααα ΕΡΩΤΑΦευγω μάγκες ... μπορεί να μπω πιο μετά αν δε δω ταινία
Πρρρρρρρρρρ... ζαγάρια![]()
σε 2 εβδομαδες θα εχουμε Ιθακη Γιαννη, κοντα ειμαστε
ρε αι φτυξ τα μπουτια σουΛοιπον εφτιαξα σημερα μετα απο 8-9 ισως και 10 μηνες εναν ιαττυ με διπλες (0.7Ω τελικο) και εχω να πω πως ειναι ωραιο αλλα δεν φτανει την Ιθακη με μικροκολα με το upgrade.
Η αληθεια ειναι οτι εχω φυτιλι στον ιαττυ και οχι βαμβακι που εχω στην Ιθακη αλλα οταν τους ατμισω διπλα διπλα η ιθακη ειναι πολυ ανωτερη και εχει και μονη μικροκολα στο 1.0Ω
Μανο παρε Ιθακη γιατι καλος ο Ιαττυ αλλα στην Ιθακη μπροστα ειναι λιγος αδελφε
Εχεις σαλταρει;;;;; Εδω κοιταμε να τις αποφυγουμε
ρε αι ξαναφτυξ τα μπουτια σουΚαι Μανουκο να σε προλαβω να σου πω οτι μιλαω αποκλειστικα για την Ιθακη με το upgrade και οχι με το κεραμικο. Ιθακη με upgrade με μικροκολα και οργανικο βαμβακι = ατμιστικη νιρβανα
Συμφωνω καλος ο ιαττυ για την εποχη του αλλα τωρα ειμαστε σε αλλο επιπεδο με την Ιθακη
Συμφωνω καλος ο ιαττυ για την εποχη του αλλα τωρα ειμαστε σε αλλο επιπεδο με την Ιθακη
Βρε Θάνο απο εβδομάδα σε εβδομάδα με πάς. Τώρα άλλες δύο!!!!![]()