το περασανε για ασυλο εδωaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
παλι κλαιω
ρε σεις, πραγματι απορω που στον κορακα μαζευτηκατε εδω μεσα ολα τα γατονια! Μπραβο σας ρε αληταραδες, σας γουσταρω αφορητα λεμε!!
εσυ κεκεδιζεις η το κινητο ρε Γιωργο?![]()
καλημερα διονυσακο
μου εχει ερθει ειδοποιηση στο κινητο και σε λιγο παω στην acs...τι εγινε;παρελαβε κανεις ακομα;φοτο δεν εχει ρε;καλημερααααα
να παω να το παρω εγω;γιατι δεν πας με την μπετονιερα;ακομα ρε;εδω σε μενα ηρθε απο το πρωι και δεν εχω αμαξι να παω να το παρω
καλα ρε καθε μερα βρεχει εκει;τι ατο διαβολο...μακρια ειναι ρε και βρεχει συνεχεια απο χθες
Αχαχαχαχα ολα του γαμου δυσκολα με αυτο το αγοριΟυτε με βαρκα δε μπορεις να πας
Μαρτυριο περνας, βρες καρο με αλογο η βενζινα η παρε ενα ταξι![]()
μου εχει ερθει ειδοποιηση στο κινητο και σε λιγο παω στην acs...
Επειδη λειπω συνεχεια απο το σπιτι και πολλες φορες δεν ειναι κανενας απο οπου αγοραζω τους λεω να κρατηθει το πακετο στο καταστημα της acs που ειναι κοντα μου και μου σκαει μηνυμα καθε φοραΑυτο το μαγικο πως το κανεις?
Επειδη λειπω συνεχεια απο το σπιτι και πολλες φορες δεν ειναι κανενας απο οπου αγοραζω τους λεω να κρατηθει το πακετο στο καταστημα της acs που ειναι κοντα μου και μου σκαει μηνυμα καθε φορα
Καλημερα βασιλη...σε 2-3 ωρες θα περασω να το παραλαβω...φυσικα και θα σου πουμε τα καλυτερα μια και εχεις τον διονυσακηΚαλημέρα παιδιά,
παρέλαβε κανείς ??? θέλω να μου πείτε την γνώμη σας αν σας αρέσει τελικά.
Αλλα ειλικρινά και χύμα !!! μόνο να προσέχετε γιατί είναι και DIO μέσα και θυμίζω οτι είναι ο bodyguard μου και έχει μια αδυναμία στο να ρίχνει κουτουλιές χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ετσι είναι οταν είσαι Δήμαρχος έχεις αλλα προνόμια![]()