Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Σου φτανουν???

Αντε ρε ρεμαλια που θελετε και ιθακη μινι,εσας για κανενα update σας εχουν
Το ιαττυ κλαμπ μονο παιρνει μινι,μεντιουμ,μαξι και θα ζητησουμε και χαραξεις μολις τελειωσουμε με τα μεγεθη.
καλα τους ειπες....εχει πει και μια σοφια ο κρητικος..υπαρχουν 2 ειδη ατμ,ο ιαττυ και οι αλλοι

thodouris

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Feb 1, 2014
1,217
1,904
40
Netherlands
καλα τους ειπες....εχει πει και μια σοφια ο κρητικος..υπαρχουν 2 ειδη ατμ,ο ιαττυ και οι αλλοι

Εισαι και εσυ παλικαρι απο τα λιγα!!Γεια σου ρε Γιαννη !:laugh:

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Γεια σας Ιθακηδες και Ιαττακιδες
Στη Κρητη λενε και καλες μαντιναδες
Ειμαι μισος Μανιατης και μισος Κρητικος γι'αυτο προσεχετε τι λετε για τη Κρητη ωρε :evil:
ωραιο το ντουετο αυτο:p

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
μια απο τα ιδια και ακομα χειροτερα Ντιο. Οταν πχ πρεπει να παω στο ταχυδρομειο να παραλαβω δεμα, το βαζω στο αμαξι, παω 10 μετρα παραπερα, παρκαρω και αρχιζω να ξετυλιγω. Φαντασου οτι το σπιτι απεχει 400 μετρα και παρ ολα αυτα δεν μπορω να περιμενω να φτασω πρωτα:laugh:
Λαγουουου εγω οταν εχω φακελο στο αμαξι τον ανοιγω πρωτα και μετα ξεκιναω :D

Vape Maniac

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
δεν νομιζω οτι θα ξαναβγαλω τετοια edition διοτι αρχισαν οι αλλοι πωλητες τις ερωτησεις. Αμα αρχισουμε ετσι τοτε η καθε παραγωγη θα βγαινει μετα απο 6 μηνες:laugh:
Θανο ποτε με το καλο θα μας βγαλεις και μινι Ιθακη ESG σπεσιαλ εντισιον να σκασουν οι οχτροι μας βρε;;;;:laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αφου καθε ωρα οι ξενοι βλεπουν 2 καινουργιες σελιδες Γιαννη, τι περιμενεις να κανουν? Κατι τρεχει εδω χαμω σου λεει!:laugh:
Μαντιναδες δεν ξερω :)
Θα μπει ο Θανασης και θα διαβαζει 15 σελιδες, βιβλιο γραψαμε παλι, μεχρι και οι ξενοι μπαινουν

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread