The costs of running this huge site are paid for by ads. Please consider registering and becoming a Supporting Member for an ad-free experience. Thanks, ECF team.

Vaporesso Revenger / UWell Valyrian 'Atomizer Short'

Discussion in 'General Vaping Discussion' started by Coffee300, Sep 20, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
Image has been removed.
URL has been removed.
Email address has been removed.
Media has been removed.
  1. Coffee300

    Coffee300 Full Member

    Jul 12, 2016
    Hey guys, so i just got my Revenger kit not too long ago. The NRG tank that comes with the revenger kit works perfectly fine with the revenger, and reads the proper Ohms when i screw in the tank. But when i use the Valyrian, it starts to read ohms from .20 all the way up to .34, then it shows 'Atomizer short'. What could be the issue? I cleaned all the connectors on the tank and mod. If anyone has advice or tips on how i can fix this. Let me know.

    Thanks
     
  2. QcVaper

    QcVaper Ultra Member ECF Veteran

    Jun 17, 2017
    Canada/Quebec
    First of all have you tried the valyrian on another mod ? If it does the same could be the coils are too tight in the base. I've had similar issue with a big baby beast rba base.
     
    • Like Like x 1
  3. stols001

    stols001 Mistress of the Dark Nicotinic Arts Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    May 30, 2017
    Tucson, AZ
    Some mods and atomizers just have that issue (though you do want to make sure everything's screwed in tight, the coil maybe slightly more than finger tight.) With that said, I have not run into that issue, but here's a guide on fixing it that I started on reading. It seemed somewhat useful. Try your mod on another tank, mainly to see if the problem is with the atomizer or the tank. It could be either, but I'm not particularly remembering that it is more likely to be one than another.

    Atomizer and Cartomizer Connection Problems

    Anna
     
  4. Coffee300

    Coffee300 Full Member

    Jul 12, 2016
    I haven't tried it on another mod due to my battlestar being drenched in juice due to my old leaking RDA. So i currently have no other mod to test it on. I will try to unscrew the coils a bit to see if that solves the issue.
     
    • Like Like x 1
  5. Coffee300

    Coffee300 Full Member

    Jul 12, 2016
    Update: It works now! i saw a video of someone cleaning their mod with a toothpick for the connector, then a q tip with alcohol to wipe away any oils. Worked! Thanks for the help everyone.
     
    • Like Like x 5
  6. stols001

    stols001 Mistress of the Dark Nicotinic Arts Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    May 30, 2017
    Tucson, AZ
    I use q-tips on mine, LOL, they work great. Congrats on finding the answer, I jumped straight to a more complicated answer without even considering the possibility of gunk on the 510 connector on the mod. :( But, congrats on finding your solution!

    Anna
     
    • Like Like x 1
  7. zero1000100

    zero1000100 New Member

    Oct 5, 2017
    I actually ran into the exact same problem recently. I also use a Valyrian sitting on top of a Revenger. I started noticing that the ohms were jumping all over the place and I took the tank apart to clean it and see what was going on. I still had the flat 510 pin in it at that point. So I decided to put the vortex (corkscrew) 510 pin in and the problem stopped happening entirely. After that coil went out I put the flat 510 back in and the problem occurred again. Then I went back to the Vortex and no issues. So I'm thinking that it must be an issue with the flat 510 at least on my Valyrian.

    I know that you said that you fixed the issue with the method described but I thought I would throw my experience into the mix. Maybe this will help someone else with similar issues.
     
  8. Coffee300

    Coffee300 Full Member

    Jul 12, 2016
    Hey, didn't post back on here because i already returned that tank. Yup, after i cleaned it out and changed the coil, same thing happened again. Returned the tank already.
     
    • Like Like x 1
  9. stols001

    stols001 Mistress of the Dark Nicotinic Arts Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    May 30, 2017
    Tucson, AZ
    Thanks for letting us know what happened. It's always useful to future users. Also, I think a rather clever member pointed out that sometimes, vape equipment gets picked on for unreliability when it can totally be user error, but that person never returns with the solution, and then sometimes the equipment gets blamed when it was totally user error, though this does not sound like the case for you.

    I think I might start ASKING people to return when they have discovered the problem, though I'm not sure my simple request is gonna do the trick, honestly....

    Anna
     
  10. tiff ran

    tiff ran New Member

    Dec 19, 2017
    I recieved the atomizer short message also. The problem was after refilling I had screwed pieces back on too tight. As soon as I loosened them up everything was okay
     
    • Useful Useful x 1
  11. Bunnykiller

    Bunnykiller ECF Guru Verified Member ECF Veteran

    Nov 17, 2013
    New Orleans La.
    I bought a longer atty ;)
     
    • Like Like x 1
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice