αν ημουν πουστης δεν θα την εκανα αυτη τη θυσια αδερφε

Χαχαχαχαχχαααα κοίτα θυσία ο πουστης.![]()
Χαχαχαχαχχαααα κοίτα θυσία ο πουστης.![]()
Αδέλφια σας χαιρετώ πάω για ύπνο γιατι εχω σιμουλατορ από τις 1 με 5 το πρωί. Καλο βράδυ σε όλους
Εμ εγώ σου είπα να έρθεις από εδώ μια βόλτα να βάλεις ένα χεράκι να λαδωσουμε τα κοριτσάκια μην καεί το δερματάκι τους. Τώρα θα αλείφω μόνος μου.![]()
Καλησπερα θαναση,τους ξερω τους πιο πολλους απο τα ελληνικα φορουμ,θα εχω το νου μουΚαλως τον Γιαννη. Καλως ηρθες αδερφε, σου ευχομαι μια πολυ ευχαριστη διαμονη. Προσεξε μονο μην γινεις σαν και τα ρεμαλια που κυκλοφορουν σε αυτο το νημα, ειναι ολοι για δεσιμο![]()
παντως η νεα Πηνελοπη εχει πολυ παχυ καπνο, εχει πολυ καλυτερη γευση (και ο Βασιλης το ιδιο λεει, ειναι πιο smooth) και επισης θα εχει τρυπα ιδια με του Ιαττυ. Δεν εχω ακομη την καμπανα στα χερια μου αλλα νομιζω οτι δεν θα χρειαστουμε κωνικη καμπανα τελικα διοτι η γευση και ο καπνος θα ειναι σουπερ. Θα την φτιαξω ομως ετσι απο περιεργεια
Καλησπερα θαναση,τους ξερω τους πιο πολλους απο τα ελληνικα φορουμ,θα εχω το νου μου![]()
Καλησπερα θαναση,τους ξερω τους πιο πολλους απο τα ελληνικα φορουμ,θα εχω το νου μου![]()
επεστρεψε το ασωτο μωρο μου;που γυρνουσες ολη μερα ρεεεεεεεεεεεεεε;;;;;
γεια σου και σε εσενα γεροντα,κατσε να βρω απο ποιο σημειο αλλαζει το αβαταρ,φρεσκος ειμαι εδω και τα αγγλικα μου δεν σκιζουν,αυριο που θα εχω λιγο χρονο θα τα βρω ολα....πηρα πριν λιγο εναν iatty και θελω να παιξω λιγο με το καινουργιο μου παιχνιδακι μου,τα εχω κανει τριαδα τωρα,ποπη-οδυσσεας και ιαττυ...και στο προγραμμα εχει μπει το ggts,με την γυναικα σου ολα πηγαν καλα ακουσα ε;παιδες τα λεμε αυριο,καλο βραδυ σε ολουςΚαλώς ήρθες ρε ρεμάλι
Να πας να φέρεις και τους άλλους να κάνουμε καμιά σοβαρή συζήτηση εδώ μέσα!!!
Σε είδα που γράφτηκες και λέω αν δεν γράψει θα τον σκίσω
Άντε να γίνουμε πιο πολλές. 25 σελίδες σε 2 μέρες. Μα καλά... κανένας δεν γράφει;![]()
EDIT: Γιάννη βάλε το ίδιο άβαταρ να σε θυμηθούν όλοι ρε![]()
Καλησπερα στην ομορφη παρεα !
Για να ψεκασω λιγο ....
![]()
Sent from a mind fragment using fingers. Wow. And and and i love mom. I love u. World peace. Pita gyros apola.