Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Καλημέρα κι'από μένα σε όλους :)
Είπαμε εδώ μέσα τα βρίσκουμε γιατί είμαστε μια οικογένεια. Νερό και αλάτι που λέει και ο σοφός λαός μας.
Εγώ γεροντοάνοια έχω από 20 χρονών. Με 4-5 ώρες ύπνο σηκώθηκα. Το μεσημέρι όμως 2 ωρίτσες τις θέλω. Φτιάχνω επιδερμίδα :laugh:

Gabriel74

Ultra Member
ECF Veteran
Mar 23, 2012
1,757
733
Greece
Καλημερα και απο μενα τον ξενυχτη.

Μπραβο Γκαμπο μου, τετοια θελω να ακουω ωρε.

Ξαναγυρνάμε στην πρώτη ταχύτητα, την χαλαρή.
Όπως την ξέρουμε εδώ και 2.5 χρόνια με τα φιλαράκια μου.
Ελπίζω να μη χρειαστεί άλλη φορά να ξαναρχίσουμε τις πατητές... :):):)

Γεια σου Στέλιο αερομεταφερόμενε. :vapor:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Να πω οτι ειχαμε βαρεμενους εδω μεσα, να το καταλαβω ρε παιδια. Αλλα ολοι ειμαστε αρκετα εξυπνοι ανθρωποι για να ξερουμε οτι οσοι τσακωνονται δεν ειναι ιδιαιτερης πνευματικης ικανοτητας.

Αντε λοιπον, καλημερα!

nassos33

Senior Member
ECF Veteran
Dec 15, 2010
91
65
Athens - Greece
Ολα καλα παιδια . Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα ή να κερδισουμε περα απο μια μικρη επαληθευση του εγω μας και ενα δυο μικρα χτυπηματα στην πλατη ως ενδειξη αναγνωρισης της προσπαθειας μας .
Αλλος με τα χρονια αλλος με την τυφλη αφοσιωση . Ολα δεκτα , αρκει να μην αρχισουμε να τρωμε τις σαρκες μας οταν βαριομαστε και δεν εχουμε τιποτα να κανουμε .
Καλη συνεχεια σε ολους μας !! Νερο κι αλατι .. ( τωρα ποιος θα πιει το νερο και ποιος θα φαει το αλατι ? )

Χαχαχαχα Γκαμπ... airborne !!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Τωρα ειπες το καλυτερο Νασο, μπραβο αδερφε. Και εγω τσακωνομαι καποιες φορες, πολυ σπανια βεβαια και μετα σκεφτομαι ποσο μαλακας μπορει να ημουνα που αφησα τον εαυτο μου να εκνευριστει αντι να λυσω το θεμα οπως πρεπει

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Αλλος με τα χρονια αλλος με την τυφλη αφοσιωση . Ολα δεκτα , αρκει να μην αρχισουμε να τρωμε τις σαρκες μας οταν βαριομαστε και δεν εχουμε τιποτα να κανουμε .

Έτσι έτσι αδερφέ... :)

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Λοιπόν η γυναίκα πάλι δεν ακούει, αλλά μου την έσπασε ο γιατρός γιατί μου είπε οτι αυτό συμβαίνει μέχρι να φύγει το υγρό από το αυτί !!!
Μετά θα ξαναακούει όπως την μέρα της εγχείρισης :( ....... :laugh:

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Και για να αλλαξουμε θεμα, σας εχω πει ποσο αγαπαω το θειο Βασιλη;;;;; :) Σας το ξαναλεω, ξερει αυτος, τωρα τα ειπαμε. Α ρε Μπιλι τι παιδι εισαι

Για λέγε...... σου είπε πάλι πόσο σε αγαπάει και σκέφτεσαι να τα φτιάξεις μαζί του? Ζηλέυεις τη σχέση με το Μάκη μου? :laugh:

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
Και για να αλλαξουμε θεμα, σας εχω πει ποσο αγαπαω το θειο Βασιλη;;;;; :) Σας το ξαναλεω, ξερει αυτος, τωρα τα ειπαμε. Α ρε Μπιλι τι παιδι εισαι

ναι εσυ πισω πας χαχαχαχαχαχαχαχα.καλημερα

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread