Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

sakis7

Senior Member
ECF Veteran
Jul 8, 2012
213
227
Athens Greece
Χαιρετω και εγω με τη σειρα μου .
Δεν εχω καποιο απο τα προιοντα σου Θαναση ομως επειδη Σε θεωρω ιδιοφυια κατι σαν τρελλο επιστημονα( με τη καλη εννοια)Kyros-granazis :toast:θελω να συμετεχω και να παρακολουθω το THE GG .
Θα περιμενω το επομενο της Ιθακης και μακαρι να ειναι ο Βασιλιας V3 . ισως?
Μου αρεσουν αυτα που κατασκευαζεις παρακολουθω τα διαφορα που γινονται με το ονομα σου (famous matters) αλλα ειναι φυσιολογικα κατα τη γνωμη μου .
Τελος συγχαρητηρια και παλι, κρατα τη γαλανολευκη ψηλα σε οτι και αν κανεις.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
δεν ξερεις πως βαριεμαι αυτες τις διαδικασιες geo!!!!!!!!!!!!!

Μαλλον γιατι φαινεται και ειναι ψευτικο. Κι μαλλον ολοι βαριουνται γαμους και βαπτισεις
Καλημερα παιδια. Θανο πως γινεται αυτο????Υπαρχει καποιο βιντεακι??

Υ.Γ.1 Για τεταρτη συνεχομενη κυριακη θα παω παλι σε βαπτιση.. Αν βαλω και δυο γαμους αυτος ο Σεπτεμβρης ητανε μπουμπουνιερας.

Υ.Γ.2. Στελιο περαστικα στην γυναικα σου και απο μενα. Εχε τον νου σου ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ πως ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ..:p:) Εχει συμβει για αυτο στο λεω..

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Καλως τον συνονοματο. Σακη με φωναζαν και εμενα επι 25 χρονια και τελικα εγινε Θανασης οταν αρχισα να δουλευω στις ασφαλειες και κατα την αποψη του διεθυντη επρεπε να το αλλαξω για λογους σοβαροτητας. Χαζομαρες που καναμε οταν ειμασταν μικροι και ανοητοι :laugh:

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και να εισαι βεβαιος οτι ηρθες στο σωστο μερος για να αποκτησεις σοβαρη αποψη οχι μονο για το GG αλλα γενικα για το ατμισμα. Καλη διαμονη αδερφε:)
Δεν εχω καποιο απο τα προιοντα σου Θαναση ομως επειδη Σε θεωρω ιδιοφυια κατι σαν τρελλο επιστημονα( με τη καλη εννοια)Kyros-granazis :toast:θελω να συμετεχω και να παρακολουθω το THE GG .
Μου αρεσουν αυτα που κατασκευαζεις παρακολουθω τα διαφορα που γινονται με το ονομα σου (famous matters) αλλα ειναι φυσιολογικα κατα τη γνωμη μου .

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
εχει γενεθλια ο Μανος? Ποτε επιασε τα 55 αυτο το παιδι?:laugh:

χρονια πολλα Μανο!!!!!
Καλημερα παιδες........μολις ξυπνησαμε λεμε !!!

Μανοοοοο..............

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr

Καλώς ήλθες Σάκη ..... έλα να μαζευόμαστεεεεεε :toast:

sakis7

Senior Member
ECF Veteran
Jul 8, 2012
213
227
Athens Greece
Καλώς ήλθες Σάκη ..... έλα να μαζευόμαστεεεεεε :toast:
Καλως σας βρηκα . Μου αρεσει το επιπεδο που κρατατε εδω .Σοβαρο αρκετα με την πλακα του.Ετσι μου αρεσει και μενα.Πολλα Μπραβο στο δημιουργο :laugh:

sakis7

Senior Member
ECF Veteran
Jul 8, 2012
213
227
Athens Greece
Καλως τον συνονοματο. Σακη με φωναζαν και εμενα επι 25 χρονια και τελικα εγινε Θανασης οταν αρχισα να δουλευω στις ασφαλειες και κατα την αποψη του διεθυντη επρεπε να το αλλαξω για λογους σοβαροτητας. Χαζομαρες που καναμε οταν ειμασταν μικροι και ανοητοι :laugh:

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και να εισαι βεβαιος οτι ηρθες στο σωστο μερος για να αποκτησεις σοβαρη αποψη οχι μονο για το GG αλλα γενικα για το ατμισμα. Καλη διαμονη αδερφε:)

Θαναση ευχαριστω ,και εγω αυτο αναμενω να βρω τις σοβαρες αποψεις . Δηλωνω Fan ,και αναμενω να δω τι θα σκαρφιστει παλι αυτο το μυαλο !!!

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread