Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ωραιες εποχες ρε Γκαμπο!
Βλεπω το αβαταρ του Κωστα και θυμαμαι παλιες εποχες στο e-kapnisma με τον Θανο ρε.
Πςςςςςς

Στάλθηκε από το GT-S5830 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Άστα Μάκη.. θα δούμε αυριο... προς το παρόν αν δείτε κανα μήνυμα "νγψ7πφμχ;΄λλοκςεέόα΄΄΄΄΄΄΄΄ά΄μ"... θα πει οτι έχω κοιμηθεί πάνω στο πληκτρολόγιο και ποστάρει μόνο του το pc :laugh:

5 ώρες ύπνο σε 2 μέρες. Δουλεύουν καλά τα red bull..

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
με τον Μανο ανταλλαξαμε μερικα pm και μου ειπε οτι οι dripper ειναι ακομα αγαπητοι απο τον κοσμο. Μολις μου το ειπε, σκεφτηκα το εξης. Αφου η Ιθακη κανει τα παντα, ακομα και να αλλαζεις το φυτιλι της χωρις να αδειαζεις το τανκ, γιατι να μην μπορει να κανει κατι ακομα? Τελικα μιλαμε για τρελλο Ντριπερ!

Στο βιντεο δεν ειχα τηλεσκοπικη καμπανα ετσι ωστε να την κανω πιτσιρικι βγαζοντας το upper body, αλλα και ετσι δεν ειναι πολυ μεγαλη, ειδικα σε σχeση με ολα αυτα που βγαινουν κατα καιρους και βασιζονται πανω στο σχεδιασμο της σαν τον kayfun, και κατι προσφατα που βγηκαν στην αγορα. Παιδια, ολα τα ατομαιζερ πλεον ειναι με καμπανα και rebuildable part :lol:

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Θάνο είπες θα βγάλεις βίντεο... πούντο;

@blue (θα σε λέω blue να μην σε μπερδεύουν με το Μάνο) που τα ξλερεις αυτά εσύ ρε;;;;;;;; Volume500 ... το γούγλαρα.. καλό είναι ρε ή θα πέσω νεκρός; :laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ανεβαινει ρε φιλε, μισο λεπτο
Θάνο είπες θα βγάλεις βίντεο... πούντο;

@blue (θα σε λέω blue να μην σε μπερδεύουν με το Μάνο) που τα ξλερεις αυτά εσύ ρε;;;;;;;; Volume500 ... το γούγλαρα.. καλό είναι ρε ή θα πέσω νεκρός; :laugh:

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
αααααααχχχχααααααααααααα έχω πεθάνει σήμερα απ'τα γέλια.
Ο Θάνος απαντάει στον blue που ο blue μιλάει σε μένα και όταν απαντάω εγώ, νομίζει ο Θάνος οτι μιλάω για το Θάνο... ή κάπως έτσι τελικά :laugh:

Βάλτε μια τάξη τελικά ρε παιδιά... έχω φάει δέκα και δεν έχω ρίξει ούτε έναν (που λέει το ανέκδοτο) :laugh:

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread