Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Για αυτο είναι τρομαχτικό ρε.
Θα χαμογελάει με νόημα.
Φανταζεσαι να σε πλησιάζει μια ασπρη μασέλα μέχρι να καταλάβεις οτι συνοδευεται και απο προσωπο; αχαχχαχααα

αχαχαχα, δεν ηξερα οτι εχουν και δοντια Γκαμπο. Εχουν οδοντιατρο εκει κατω?:laugh:

Gabriel74

Ultra Member
ECF Veteran
Mar 23, 2012
1,757
733
Greece
Εχω έναν φιλο γιατρο που ειχε πάει προς τα εκει με τους ιατρους χωρις συνορα και τους εβγαζε τα δοντια χωρις αναισθητικο διότι τους ειχε τελειώσει.

Δεν τους κακοφαινόταν καθόλου.
Όχι σαν εμάς τους καλομαθημένους... αναισθησία και αηδίες χαχαχαχααα

Last edited:

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Καλημέρα παλικάρια
Από σήμερα έχουμε κι'εμείς την επίσημη σελίδα μας στο φατσοβιβλίο :)
Προσκαλέστε φίλους σας να την μεγαλώσουμε, να την κάνουμε 10.000 πόντους... :oops: εεεε... μέλη ... :laugh:

http://www.facebook.com/groups/GoldenGreekFreaks/

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
μπραβο ρε Στελιο, εκανες πολυ καλα που την ποσταρες εδω. Απο χθες ειμαι σοβαρο μελος πλεον στο facebook και θελω να κανουμε αυτη τη σελιδα την καλυτερη στο facebook.!

Θα ποσταρεις το ιδιο και σε ξενο νημα? Καλυτερα ανοιξε νεο νημα και εγω θα το κανω sticky

Omega.gr

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jan 24, 2012
250
363
Greece
Facebook ? θα προσπερασω ευγενικα :)

Παντως χωρις παρεξηγηση, αντι freaks αν ηταν holics δλδ GG-holics πιστευω οτι θα ηταν πιο δοκιμος ορος.
Το freaks νομιζω οτι χαλαει το μηνυμα που θελει να περαστει. Αυτο του fan γιατι του αξιζει...
Αςε που του δινει εναν πιο offensive ορο..

Ολα αυτα IMHO. :)

Αν καταλαβε κανεις ... Respect !

*Sent from last frontier before the Attack of the Clones*

Last edited:

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
μπραβο ρε Στελιο, εκανες πολυ καλα που την ποσταρες εδω. Απο χθες ειμαι σοβαρο μελος πλεον στο facebook και θελω να κανουμε αυτη τη σελιδα την καλυτερη στο facebook.!

Θα ποσταρεις το ιδιο και σε ξενο νημα? Καλυτερα ανοιξε νεο νημα και εγω θα το κανω sticky

Done... και άλλαξε αν κατι δεν σ'αρέσει στον τίτλο ή κάπου αλλού ;)

Facebook ? θα προσπερασω ευγενικα :)

Παντως χωρις παρεξηγηση, αντι freaks αν ηταν holics δλδ GG-holics πιστευω οτι θα ηταν πιο δοκιμος ορος.
Το freaks νομιζω οτι χαλαει το μηνυμα που θελει να περαστει. Αυτο του fan γιατι του αξιζει...
Αςε που του δινει εναν πιο offensive ορο..

Ολα αυτα IMHO. :)

Αν καταλαβε κανεις ... Respect !

*Sent from last frontier before the Attack of the Clones*

Έχεις δίκιο Παύλο αλλά επειδή έχει ήδη 800 μέλη, μάλλον δεν μπορεί να αλλάξει ο τίτλος!
Γι'αυτό γράφτηκε και το "official" μόνο στη φωτογραφία.
Νομίζω δεν άξιζε να ανοιχτεί καινούρια για αυτούς τους λόγους γιατί η παρούσα έχει ήδη πολύ πληροφορία μέσα και μάλιστα οι διαχειριστές της είναι καλά και έμπιστα παιδιά :)

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
Καλημέρα παλικάρια
Από σήμερα έχουμε κι'εμείς την επίσημη σελίδα μας στο φατσοβιβλίο :)
Προσκαλέστε φίλους σας να την μεγαλώσουμε, να την κάνουμε 10.000 πόντους... :oops: εεεε... μέλη ... :laugh:

http://www.facebook.com/groups/GoldenGreekFreaks/

είναι αστοίχιστο ή το βλέπω έτσι από το κινητό;

Sent from my wp7 using Tapatalk

Last edited:

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Καλησπέρα παιδιά,
σήμερα θα αποσταλούν ολες οι προπαραγγελίες Just GG για Ελλάδα οπότε αύριο θα παραλάβετε ;)

Στο πακέτο θα βρείτε επιπλέον :

1 χ κεφάλι κουμπιού που θα είναι το αντίθετο απο αυτό που έχετε παραγγείλει το Just GG σας ( δηλαδή αν έχετε παραγγείλει το SS θα πάρετε και ενα κεφάλι κουμπιού brass δώρο.)

2 χ oring για το control ring (ρυθμιστής τζούρας) για να μπορείτε να το κάνετε πιο σκληρό η πιο μαλακό. (εμείς σας έχουμε βάλει ήδη ενα πιο σκληρό και ενα πιο μαλακό μέσα στο control ring και έτσι έχουμε το ενδιάμεσο αποτέλεσμα το οποίο εγω προσωπικά θεωρώ και το πιο σωστό) αν θέλετε βέβαια το αλλάζετε (μην το κάνετε όμως γιατί θα σας δείρω :) έφαγα μια μέρα ολόκληρη για να τα περάσω : lol: : lol: : lol:

2 χ oring για τον κονέκτορα για να κάνετε ακριβώς την ίδια δουλειά πιο μαλακό η πιο σκληρό.

Παιδιά οταν θα τελειώσω με ολες τις προπαραγγελίες θα ενημερώσω εδω στο φόρουμ πότε ακριβώς θα ανεβάσω τα υπόλοιπα κομμάτια για άμεση αγορά, θα σας παρακαλέσω να μην πάρετε τηλέφωνα για κρατήσεις γιατί δεν θα μπορώ να το κάνω φαντάζομαι οτι καταλαβαίνετε.
Θέλω να έχουν ολοι την ιδια ευκαιρία να πάρουν άμεσα οταν θα τα ανεβάσω, όσοι δεν ήθελαν να μπουν σε αυτήν την διαδικασία πολύ απλά έκαναν προπαραγγελία.

Ευχαριστώ πολύ
Βασίλης

ksaipas

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Aug 30, 2013
248
361
48
London, United Kingdom, United Kingdom
Καλησπέρα παιδιά,
σήμερα θα αποσταλούν ολες οι προπαραγγελίες Just GG για Ελλάδα οπότε αύριο θα παραλάβετε ;)

Ευχαριστώ πολύ
Βασίλης

Βασίλη καλησπέρα. Τρομερά νέα!!! :) Θα ήταν έυκολο να προσδιορίσεις πότε θα γίνει η αποστολή για Αγγλία; :)

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
αυριο παραλαμβανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ναι Μάκη και το δικό σου θα είναι καλύτερο απο τα άλλα γιατί το έπιασα με τα χεράκια μου και έτσι θα σου κάνει Boost χωρίς καν να χρειάζεται ηλεκτρονική !!! :laugh:

Ανέβασε μετά και ενα βιντακι να πάθει ο Θανάσης εγκεφαλικό !!! χαχαχαχαχαχααχαχαχαχααχα

Την ηλεκτρονική θα την ονομάσουμε '' The touch of Guru '' πωπω τι τίτλο έφτιαξα ρε παιδι μου

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread