Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αααααα, αν ειναι ετσι τοτε ενταξει αδερφε!!!
Καλο ειναι αλλα κανει καιρο να ερθει Τζιτζι εδω μαστορα. Αυτο εννοω :(

Παντα τελευταιος τα παιρνω ο φουστης

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
μη μου λες για μουχλα γιατι τα παιρνω στο κρανιο seek. Προσπαθω να δω απο που βγαινει η ατιμη σε μια γωνια στο σαλονι και δεν μπορω
Δεν ζηλεύει κανείς την μούχλα του Λονδίνου;

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Πως θα γινει να μου φερεις τα δικα μου ιδιοχειρως;;;;;; :2cool::D

Στελάρα πολύ θα το ήθελα αδερφέ αλλα αυτό που σου στέλνω θα είναι σαν να το έφερα εγω ο ίδιος !
Το έδεσα εγω προσωπικά και το γυάλισα και πιστεύω οτι το συγκεκριμένο θα σου αρέσει πάρα πολύ :)
Θα έρθω όμως που θα πάει.

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
Ναι Μάκη και το δικό σου θα είναι καλύτερο απο τα άλλα γιατί το έπιασα με τα χεράκια μου και έτσι θα σου κάνει Boost χωρίς καν να χρειάζεται ηλεκτρονική !!! :laugh:

Ανέβασε μετά και ενα βιντακι να πάθει ο Θανάσης εγκεφαλικό !!! χαχαχαχαχαχααχαχαχαχααχα

Την ηλεκτρονική θα την ονομάσουμε '' The touch of Guru '' πωπω τι τίτλο έφτιαξα ρε παιδι μου

καλημερα.αρα βασιλη τα χαιδεμενα ειναι του στελιου και τα δικα μου;χαχαχαχαχαχαχαχα

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Καλημερα στη παρεα.

Μακουλη βλεπω ομορφιες τρελλες καρντασι μου. Μπραβο, καλοατμιστα και προπαντων να σαι παντα καλα να τα χαιρεσαι αυτα και αλλα τοσα αδελφε μου. :toast:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Στελάρα πολύ θα το ήθελα αδερφέ αλλα αυτό που σου στέλνω θα είναι σαν να το έφερα εγω ο ίδιος !
Το έδεσα εγω προσωπικά και το γυάλισα και πιστεύω οτι το συγκεκριμένο θα σου αρέσει πάρα πολύ :)
Θα έρθω όμως που θα πάει.

Που θα μου πας θα σε κατεβασω καποια στιγμη Αμπου Νταμπι με το Ρουλιο και θα κανονισω να το πεταω εγω. Θα σε φερω in style :)

geosurv

Senior Member
ECF Veteran
Apr 13, 2013
96
158
Larisa, Greece
Καλησπερα σε ολους!!!9 και 10 το πρωι τα ειχα στα χερια μου!!!!ουτε πλυσιμο ουτε τιποτα !!!μπαταρια και παμε!!!Ρευματα απιστευτα!!Αλλα το ωραιο ειναι οτι ειναι γλυκα ρευματα.. Δεν ξερω αν μπορειτε να καταλαβετε τι εννοω με το γλυκα, αλλα ναι ειναι γλυκα..Στην αρχη νομιζα οτι δεν θα μου αρεσει το engrave αλλα ειναι αψογο.!!Το μονο που μενει ειναι να συνηθισω τον ρυθμιστη τζουρας..Τελικα η αναμονη αξιζε τον κοπο..Θα παω να μελετησω τα βιντεο του θαναση για περισσοτερες πληροφοριες!!Μπραβο Θανο!!!

Υ.Γ. Μολις το επλυνα στην μπανιερα ετσι για να μην εχει παραπονο:)

Υ.Γ. Και τωρα ξεκινανε τα προβληματα.. Δυο ατμοποιητες και τρια μοντακια!!!!!!!!!!18-o8-o8-o

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread