Εάν το επάγγελμα του Στέλιου ήταν φωτογράφος σίγουρα θα δούλευε στο Playboy

Εάν το επάγγελμα του Στέλιου ήταν φωτογράφος σίγουρα θα δούλευε στο Playboy![]()
![]()
Σιγα ρε μη σας ακουσει κανας σοβαρος φωτογραφος και σκασει στα γελια. Εγω χαβαλε κανω ρε παιδια και που και που μου καθεται και καμια καλη φωτο απο τυχη. Ο Θανος ο φουστης φταιει που φτιαχνει τοσο ομορφα σιδερικα που βγαινουν ωραια![]()
Οχι δεν εχω .Θα την παρω με το update![]()
Μια χαρα Μανο, θαυμαζουμε τις νεες δημιουργιες του Θανου και μας εχει παρει τα μυαλα. Ο Μπισοπ εβγαλε βιντεο με τον Οδυσσεα που τον αποκαλει Βασιλια, δε πας να του πεις ποιος ειναι ο Βασιλιας ρε Μανωλιο![]()
Την άλλη φορά που θα ανεβώ θα φέρω τη μηχανή να βγάλουμε τίποτα φωτο στο μαγαζί του θείου Βασίλη με φόντο τον Πακη με στρινγκακι![]()
αααααααααχχχχχχχχχαααααααα, δεν νομιζω οτι αυτο ειναι θεαμα για κανεναν μας Στελιο![]()
Καλημέρα παιδιά,
Μάκη εχω τον Στελάκι σου εδω και εχει βάλει τα γαντάκια για να πιάσει τα gg του![]()
καλημερα βασιλη.μιλουσαμε το πρωι στο οοβοο.με το γαντακι σαν μπατλερ στα ανακτορα θα ειναι βασιλη.χαχαχαχαχαχαχα.
Καλημερα βασιλακη να του πεις οτι θα τον κραξουμε και να βγαλει αμεσως τα γαντια.![]()