Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αχαχαχα, δεν δικαιολογουνται τετοιες φωτο ουτε απο τα gg, εισαι πολυ μαγκας σου λεω Στελιο!!!!!!!!
Σιγα ρε μη σας ακουσει κανας σοβαρος φωτογραφος και σκασει στα γελια. Εγω χαβαλε κανω ρε παιδια και που και που μου καθεται και καμια καλη φωτο απο τυχη. Ο Θανος ο φουστης φταιει που φτιαχνει τοσο ομορφα σιδερικα που βγαινουν ωραια :laugh:

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Μια χαρα Μανο, θαυμαζουμε τις νεες δημιουργιες του Θανου και μας εχει παρει τα μυαλα. Ο Μπισοπ εβγαλε βιντεο με τον Οδυσσεα που τον αποκαλει Βασιλια, δε πας να του πεις ποιος ειναι ο Βασιλιας ρε Μανωλιο :laugh:

Γατάκιααααααααα :laugh: (ρε να μην υπάρχει κανένας Οδυσσεάκιας εδώ να με υποστηρίξει :confused: )

Την άλλη φορά που θα ανεβώ θα φέρω τη μηχανή να βγάλουμε τίποτα φωτο στο μαγαζί του θείου Βασίλη με φόντο τον Πακη με στρινγκακι :laugh:

αααααααααχχχχχχχχχαααααααα, δεν νομιζω οτι αυτο ειναι θεαμα για κανεναν μας Στελιο:laugh:

Τέτοια προνόμια λίγοι τα έχουν ρεηηηη :laugh: Και λίγα με τον Πάκη μη σκοτωθούμε τώρα :p

Αύριο πάω στο Θείο να πιούμε καφέ και να δω και τη δικιά μου βάση, γιατί τά'χω αφήσει όλα στο βασίλη :)
Αν δεν κάνει θα σας δείξω εγώ τι θα πει μίσος. 40 ποστ θα κάνω στο νήμα του JGG
Εκτός αν ρίξει ο Θάνος 1 βάση στο paypal χεχε :D

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Καλημερα βασιλακη να του πεις οτι θα τον κραξουμε και να βγαλει αμεσως τα γαντια. :laugh:

Μακη αντε με το καλο ο αλλος θελει το πουλακι πως και πως. Κοιτα πως τον κολλησαμε :lol::lol:

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Καλημέρα παιδιά,
Μάκη εχω τον Στελάκι σου εδω και εχει βάλει τα γαντάκια για να πιάσει τα gg του :)

καλημερα βασιλη.μιλουσαμε το πρωι στο οοβοο.με το γαντακι σαν μπατλερ στα ανακτορα θα ειναι βασιλη.χαχαχαχαχαχαχα.

Καλημερα βασιλακη να του πεις οτι θα τον κραξουμε και να βγαλει αμεσως τα γαντια. :laugh:

Me ζηλέυετε που θέλω να έχω καθαρά τα εργαλεία μου ρε βρωμιαραίοι??? :D
Ε λοιπόν δεν είναι όλα γυαλισμένα. Μόνο τα GG γυαλίζω και τα χαϊδεύω αλλά όχι πια. Τώρα μου τα κατάσχεσε ο Βασίλης για το μαγαζί του :p
Κάποτε καθάριζα και χαϊδευα και ένα άλλο καλό εργαλείο που είχα, αλλά τώρα ψόφησε :laugh:

Καλό Σαβ/κύριακο ρε καθάρματα. (εκ του καθαρός βγαίνει η λέξη) χεχε

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread