Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Καλημερα σε ολη την παρεα,τα gg σας τελειααααα,αντε να ερθει η σειρα μου,για πειτε μου καμμια καλη αλοιφη να τα γυαλισω με το ντρεμελ μου,λεω για την ποπη,και οδυσσεα-ιαττυ

Γιαννη αν θες τη συμβουλη μου μην τα κανεις με το Ντρεμελ. Αν εχεις ηλεκτρικο τρυπανι παρε μια κεφαλη με μαλακια βουρτσα απο υφασμα, τσοχα κτλ και κανε με αυτο. Το λεω γιατι το ντρεμελ εχει μικρη κεφαλη και γυαλιζει τοπικα με αποτελεσμα να μην σου κανει ομοιομορφο γυαλισμα. Τα εκανα παλια με ντρεμελ και μετα πηρα μεγαλο γυλιστικο τροχο και η διαφορα ειναι η μερα με τη νυχτα. Ο μεγαλος τροχος/βουρτσα κανει τη δουλεια πιο ευκολη και πιο καλα

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
εχει κανει μαλακια ο δευτερος μηχανουργος Στελιο. Το βρηκα το λαθος, γι αυτο και μερικες δεξαμενες ειναι οκ και αλλες οχι
Θάνο εδώ στο JustGG νήμα λένε ότι η απόσταση είναι τεράστια σε μερικά. Αυτό που βλέπεις στο δικό μου με το γυμνό μάτι ούτε κάνει φαίνεται η φωτο είναι πολύ κοντινή

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Εφτιαξε σπειρες χωρις να χρησιμοποιησει τα ειδικα εργαλεια ελεγχου, οποτε απλως δεν ειναι σωστες Στελιο. Γι αυτο και οι μισες δεξαμενες δεν αφηνουν τις βασεις του Οδυσσεα να πατωσουν

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Θανο αυτη τη φωτο την εβαλε ο Patricko και ειναι και οι δυο βασεις Οδυσσεα. Πως γινεται να εχουμε δυο διαφορετικες σε βαθος βασεις Οδυσσεα;;;

npx3.jpg

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Μαλλον, θα μας πει ο Θανος φανταζομαι. Το μονο που ξερω παντως σιγουρα ειναι οτι οι δικες μου βασεις ειναι ολες απο την πρωτη φουρνια και δουλευουν ολες τελεια χωρις να ειναι λασκα

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Σκεπτομενος να βγαλω κοντυτερο ct καποια στιγμη, εφτιαξα βασεις κοντυτερες για Οδυσσεα. Παλι καλα δεν λες? Μερικοι πελατες δεν θα εχουν κανενα προβλημα
Θανο αυτη τη φωτο την εβαλε ο Patricko και ειναι και οι δυο βασεις Οδυσσεα. Πως γινεται να εχουμε δυο διαφορετικες σε βαθος βασεις Οδυσσεα;;;

npx3.jpg

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread