Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
κατι τετοιο Στελιο
δεν θυμαμαι και ακριβος τωρα
παει και κοντα ενας χρονος απο τοτε
αλλα αυτο που δε θα ξεχασω............πολυ χτυπημα βρε αδερφε

τετοιο χτυπημα μονο με 54αρα 50/50 τοτταλυ σε διπλη στον Ιαττυ μπορω να το συγκρινω

Αδερφέ τέτοιο χτύπημα μόνο με απερκατ από τον Μωχαμεντ Άλι να το συγκρίνεις!!!

manos3906

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Apr 14, 2012
1,670
1,554
49
iraklio kreta
αμα ηταν λιιιιιιιιιιιιιιγο πιο μεγαλη η αντισταση Στελιο
σε πληροφορω οτι θα ηταν μια χαρα

ααα το θεμα δεν ειναι σε ποσα βατ ατμιζαμε
το θεμα ειναι οτι δεν μας εφερε καμμενο ο οδυσεας,ακομα και σε αυτα τα βατ
οποτε η θεωρια μου ισχυει

ο Οδυσεας,η Ιθακη,η Πηνελοπη
καμμενο φερνουν μονο
οταν εχουμε κλειστη την καμπανα(και το bottom feeding, Ιθακη)
Ή εχει τελειωσει το υγρο:lol::lol::lol:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Καλημερα Μιχαλη και Στελιο. Ναι μας πεθανε ο τρελο Μανος χθες με τις παλαβομαρες του. Παιδες ετοιμαζομαι τωρα να μπω στο simulator για μαθημα σε λιγο τα λεμε αργοτερα. Φιλακια σ'ολους, θα σας βγαλω και μερικες φωτο να δειτε το ακριβοτερο Νιντεντο στο κοσμο :laugh:

soulseek

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Aug 12, 2013
1,176
1,503
London, UK
Καλημερα Μιχαλη και Στελιο. Ναι μας πεθανε ο τρελο Μανος χθες με τις παλαβομαρες του. Παιδες ετοιμαζομαι τωρα να μπω στο simulator για μαθημα σε λιγο τα λεμε αργοτερα. Φιλακια σ'ολους, θα σας βγαλω και μερικες φωτο να δειτε το ακριβοτερο Νιντεντο στο κοσμο :laugh:

Εγώ πάλι προτιμώ αυτό το Nintendo.
Inside look @ Red Bull F1 Simulator w/Mark Webber - YouTube

geosurv

Senior Member
ECF Veteran
Apr 13, 2013
96
158
Larisa, Greece
Καλημερα σε ολους παιδια!!Διαβαζω για τετραπλες οχταπλες αντιστασεις και ντρεπομαι να γραψω..:p εγω ο φτωχος με μια διπλη στα 1,2 ωμ:oops: Iδεα μου εινα οτι το just θελει λιγοτερο συχνο καθαρισμα απο το ggts ή ιδεα μου ειναι??Τελικα ο ρυθμιστης τζουρας που στην αρχη νομιζα οτι δεν θα με βολεψει, ειναι ολα τα λεφτα..

Την καλημερα μου σε ολους και παλι και να αφησετε τους εγωισμους και να κοιτάξετε και λιγο τον εαυτο σας!!(κλεμμενο απο τον αρκα αλλα παντα επικαιρο)

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Καλημερα σε ολους παιδια!!Διαβαζω για τετραπλες οχταπλες αντιστασεις και ντρεπομαι να γραψω..:p εγω ο φτωχος με μια διπλη στα 1,2 ωμ:oops: Iδεα μου εινα οτι το just θελει λιγοτερο συχνο καθαρισμα απο το ggts ή ιδεα μου ειναι??Τελικα ο ρυθμιστης τζουρας που στην αρχη νομιζα οτι δεν θα με βολεψει, ειναι ολα τα λεφτα..

Την καλημερα μου σε ολους και παλι και να αφησετε τους εγωισμους και να κοιτάξετε και λιγο τον εαυτο σας!!(κλεμμενο απο τον αρκα αλλα παντα επικαιρο)

Εσυ μια χαρά είσαι !!! μην τους κοιτάς αυτούς είναι όλοι τρελοί αν μπλέξεις με τέτοια την έκατσες την βάρκα!.
Θα μου ζητάς μετά να σου στείλω μπαταρία αυτοκινήτου

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread