Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
Καλησπέρα στην οικογένεια!
Captain τι σοι αεροπλανο είναι αυτό που έχει στην ουρα δυο μικρες τουρμπινες αριστερα-δεξια ,το φτερό στην ουρα κάνει Τ και εχει μήκος μεγάλο η άκατος και ειναι πρασινολαδί ματ βαμμένο και από κατω στην άκατο εχει σε σειρά κάτι σαν κεραίες 5-6 νομιζω. Σε εμπλεξα σίγουρα.

Sent from my wp7

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
χαχααχχαα military μου κάνει πάντως παοκτσιδικο no...άσε και εχω τον πεθερό μου που είναι Παοκ,κάποτε είχε βρεί ενα cd με μια ζεμπεκιά του παοκ και το έβαζε τερμα απο το πρωί μεχρι το βράδυ...for god's sake!!!

τσαμπούκι ο πεθερος άστα!

Edit: το διόρθωσα για πάρτη σου,για την ελληνική που παίζει ουδέν σχόλιο! χαχαχαχαχα

Sent from my wp7

Last edited:

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Εγώ πάλι προτιμώ αυτό το Nintendo.
Inside look @ Red Bull F1 Simulator w/Mark Webber - YouTube

Mέχρι να ανεβάσει φώτος ο Κάπτεν ρίξε μια ματιά εδώ να δεις μηχάνημα, να δούμε αν θα αξιωθούμε ποτέ να ανέβουμε!!!
Ο Alonso δεν τα περίμενε τα 5G και έπαθε πλάκα ααααααααχαχαχαχχαχχα

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Όσα παιδιά απ'αυτά που γράφονται θέλουν να ποστάρουν εδώ σε μάς τους σοβαρούς :D ας γράψουν 5 πόστς μέσα στο "Νew members forum" ότι νάναι "Hi" "Hello" "I don't Know why I'm here" :laugh: κτλ και μετά θα μπορούν να συμμετάσχουν και εδώ, για την ολοκλήρωσή τους σαν χρήσιμα όντα στην κενωνία!!!

New Members Forum

geosurv

Senior Member
ECF Veteran
Apr 13, 2013
96
158
Larisa, Greece
Όσα παιδιά απ'αυτά που γράφονται θέλουν να ποστάρουν εδώ σε μάς τους σοβαρούς :D ας γράψουν 5 πόστς μέσα στο "Νew members forum" ότι νάναι "Hi" "Hello" "I don't Know why I'm here" :laugh: κτλ και μετά θα μπορούν να συμμετάσχουν και εδώ, για την ολοκλήρωσή τους σαν χρήσιμα όντα στην κενωνία!!!

New Members Forum

Οτι εκανα και εγω :):) Καλησπερα στελιο!!

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Πάλι δεν είπα καλησπέρα ε; :(
Για τιμωρία θα το γράψω 30 φορές!!!!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

:laugh:

Κιάλλος Γιάννης ήρθε αδερφέ γι'αυτό το έγραψα... να μην ψάχνει :)

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Καλησπερα παιδια μολις γυρισα ωρε πως κανεται ετσι, εχουμε και δουλειες γαμωτο :laugh:

Οταν εχουμε simulator εχουμε 1:30 ωρα briefing πριν μπουμε για αυτα που θα κανουμε, μετα 4 ωρες στο Simulator και μετα 1 ωρα de-briefing για αυτα που καναμε και τι μαθαμε. Συνολο τουλαχιστον 6:30 ωρες δουλεια. Κανω μαθημα σε δυο δικους μας πιλοτους που ερχονται απο το Α320 στο Α330.

Το Simulator ειναι αυτο

και τα παλληκαρια ειναι αυτα

Και τα πηγαν και πολυ ωραια τα παιδια και η δουλεια μου ηταν ευκολη.

Παω να φαω τωρα και επιστρεφω γιατι δεν σας βλεπω απ τη πεινα

ΥΓ
Που θα μου πας Μπιλακο θα σε βαλω σε κανα simulator καποια στιγμη που το εχεις αχτι αδελφε να ξεχαρμανιασεις λιγο

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Καλησπέρα στην οικογένεια!
Captain τι σοι αεροπλανο είναι αυτό που έχει στην ουρα δυο μικρες τουρμπινες αριστερα-δεξια ,το φτερό στην ουρα κάνει Τ και εχει μήκος μεγάλο η άκατος και ειναι πρασινολαδί ματ βαμμένο και από κατω στην άκατο εχει σε σειρά κάτι σαν κεραίες 5-6 νομιζω. Σε εμπλεξα σίγουρα.

Sent from my wp7

Μανο πολλα μπορει να ειναι εχεις φωτο να δω να σου πω. Το χρωμα δεν εχει σχεση αλλα ετσι πως το περιγραφεις μαλλον για στρατιωτικο μου κανει αλλα πρεπει να δω φωτο να σου πω σιγουρα

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
Μανο πολλα μπορει να ειναι εχεις φωτο να δω να σου πω. Το χρωμα δεν εχει σχεση αλλα ετσι πως το περιγραφεις μαλλον για στρατιωτικο μου κανει αλλα πρεπει να δω φωτο να σου πω σιγουρα

Βλέπω δύο και με το κέρατο(?) από πάνω και χωρίς.Εντωμεταξύ στην απογείωση πάει μπούνια το εργαλείο!!!...........Erieye EMB-145H AEW&C

Edit :Που το είδα εγώ το πράσινο τρομάρα μου!!

Last edited:

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
Το βρήκα

Το Erieye EMB-145 AEW&C είναι εναέρια πλατφόρμα Διοίκησης και Ελέγχου (Command & Control - C2) με δυνατότητα υποστήριξης αεροπορικών και ναυτικών επιχειρήσεων.

Αεροσκάφος - φορέας του συστήματος είναι ένα τροποποιημένο δικινητήριο jet ΕΜΒ-145 της βραζιλιάνικης εταιρείας Embraer, το οποίο στην πολιτική του έκδοση μπορεί να μεταφέρει 48 - 50 επιβάτες.

Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία διαθέτει τέσσερα (4) αεροσκάφη, τα οποία ανήκουν στην 380 Μ.ΑΣΕΠΕ (Μοίρα Αεροφερόμενου Συστήματος Εγκαίρου Προειδοποίησης και Ελέγχου).

Οι αποστολές που δύναται να εκτελέσει, είναι οι ακόλουθες:

Δημιουργία διευκρινισμένης εικόνας αέρος και επιφανείας.
Ανταλλαγή πληροφοριών (μέσω DATA LINK & VOICE) με Μονάδες Αεράμυνας και ΠΝ.
Έλεγχος Α/Φ αεράμυνας και υποστήριξη επιθετικών επιχειρήσεων.
Υποστήριξη των διαδικασιών ελέγχου εκπομπών (Emission Control - EMCON) των επιγείων Radars καθώς και των Μονάδων επιφανείας.
Συλλογή και καταγραφή ηλεκτρονικών πληροφοριών (ESΜ - ELINT).
Παροχή αεροναυτιλιακής βοήθειας.
Υποστήριξη των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά/Επιδόσεις:

Πλήρωμα : 7 (2 χειριστές + 5 επιχειρησιακό πλήρωμα)
Κατασκευάστρια Εταιρεία πλατφόρμας : EMBRAER.
Κατασκευάστριες εταιρείες Συστήματος Αποστολής : SAAB, THALLES, Electronica SPA.
Κινητήρες : 2 Turbofan ROLLS ROYCE, τύπος AE3007A1P, ώση 2x8169 lb.
Εκπέτασμα Πτερύγων : 21 μ.
Μήκος : 30 μ.
Ύψος: 7,22 μ.
Οροφή : 30000 ft.
Μέγιστη Ταχύτητα: 0,75 Mach.

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread