Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Πρεπει να πουλησει μπολικα Τζιτζια γιατι κανει περι τα $20 εκατομμυρια :)

Τί το είπες τώρα αυτό ρε Στέλιο μου κατέστρεψες τα όνειρα :laugh: :laugh:

Θανάση ακού πόσο έχει ? να πας να μου πάρεις ενα !!! το αξίζω !!!!!!!!!!!!!!!!! :)

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Βασιλακη το δικο μου εχει πιο πολλα γκαζια. H καθε μια απο τις 4 Rolls Royce Trent 560 βγαζει 60,000 lbf. (240,000 lbf)
Οροφη : 41,000 ποδια
Ταχυτητα : Μach 0.84

2151293.jpg

Πω πω τι εργαλείο είναι αυτό ρε μάνα μου :)
Στελάρα πρέπει να με κάνεις μια βόλτα :laugh:

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Καλημέρα παιδιά,
είμαι στο simulator των e-mail τώρα και απαντάω E-MAIL απο ολο τον πλανήτη :laugh:

Εστι να μην λέει μόνο ο captain οτι πετάει με το εργαλείο γρήγορα (0,83 mach ) εμένα τα email πάνε σχεδόν με την ταχύτητα του φωτός :laugh:

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Καλημέρααααααα.
Υπάρχει κάτι πιο γρήγορο και απ'την ταχύτητα του φωτός ρε.
Άμα σε πιάσει κόψιμο την νύχτα, ούτε στην τουαλέτα προλαβαίνεις να πας, ούτε το φώς να ανάψεις :laugh:

Που είναι ο Μάκης ρε να με βρίσει να στανιάρω:confused:

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
καλημερα παιδια.γιατι να σε βρισω ρε στελουκο;ετσι σαν σταφιδα θα γινουμε ολοι.αν προλαβουμε να σταφιδιασουμε ετσι;χαχαχαχαχαχαχαχα

καπταιν τετοιο σιμουλειτορ εχει και στα πανηγυρια ρε.μπαινεις μεσα και κουνιεσε.χαχααχχα

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Καλημερα καλως να το δεχτεις και καλοατμιστο Γιαννη
Ευχαριστω καπετανιε μου....ειμαι με αδιαβροχο και κυαλια στο περαμα και περιμενω να δω το καραβακι...την καλημερα μου σε ολα τα παιδια

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
Ευχαριστω καπετανιε μου....ειμαι με αδιαβροχο και κυαλια στο περαμα και περιμενω να δω το καραβακι...την καλημερα μου σε ολα τα παιδια

εισαι τρελος γιαννη.σαν τον μαγκα.χαχαχαχαχα

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Kαλώς μας ήρθες Γιάνναρε :toast:
Έμπλεξες στην κίνηση στο new members ε; Είδα και ένα ποστ από admin οτι σπαμάρεις και σκιάχτηκα. Λέω "ρε λες να τον μπανάρουνε πριν καλά καλά μας έρθει;" :laugh:

geosurv

Senior Member
ECF Veteran
Apr 13, 2013
96
158
Larisa, Greece
καλημερα στα παιδια!!Γιαννη καλως ηρθες!!!Μια βροχη μια ηλιο σημερα στην θεσσαλια.. Θα μας τρελανει ο καιρος..Και αντε τωρα να μπω με την λασπουρια στα χωραφια να μετρησω.. εβαλα και 4 ραντεβου για σημερα ο τρομπας..Τα λεμε αργοτερα παιδια!!!!

john ampas

Super Member
ECF Veteran
Jul 16, 2013
339
599
56
Thessaloniki
Εγώ παιδιά στο Μαρμαρα Χαλκιδικής είμαι. Ζέστη. 25 βαθμοί. Ήλιος με τα δόντια.
Όλο το δεύτερο πόδι σήμερα, λόγω δουλειάς.
Ευτυχώς, δεν έχει πολύ κόσμο στα ιατρεία, αλλά στην αναμονή, ρίχνω κλεφτές ματιές στο φόρουμ.
Μην με αφήσετε μεταξεταστεο, ακόμη δεν μπήκα.
Πάντως, να ξέρετε. ....στα gg, στη γυμναστική και στη δουλειά μου, είμαι αρκετά καλός. Στη χημεία ήμουν λίγο σκράπας. Ευτυχώς, δεν μου χρειάστηκε στο πανεπιστήμιο. Μπορεί να σπούδαζα ακόμη.
Lol lol lol:):):):)

johnny

ksaipas

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Aug 30, 2013
248
361
48
London, United Kingdom, United Kingdom
Καλημέρα σε όλη τη παρέα!!! Χθες παρέλαβα επιτέλους το SS JGG μου!!!! Το εργαλείο τα ΣΠΑΕΙ!!!! Respect, Θάνο! Τέλειο threading, τέλεια εφαρμογή στα parts, τα engravings τέλεια! Επιτέλους τώρα η Ιθάκη μου έχει το ταίρι της που ταιριάζει απόλυτα! Θάνο, να'σαι πάντα καλά φίλε να δημιουργείς!!!

Βασίλη, κανένα παράπονο απο τη Fedex! Aν εξαιρέσεις οτι εγώ δεν ήμουν σπίτι όταν ήρθαν τη προηγουμενη βδομμάδα - οπότε για αυτό άργησα να παραλάβω - ο χρόνος αποστολής ήταν πολύ γρήγορος.

Θάνο, Βασίλη - Σας ευχαριστώ και τους 2.

Στην Ιθάκη έχω μια cross αντίσταση 0.8 Ohm απο 2 1.5 Ohms. Setup αρχαρίου όπως εγώ, που όμως για τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου, it rocks!!!!

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread